2012 m. balandžio 8 d., sekmadienis

Žmogaus kūnas – sielos tvirtovė. Jie visada nori pralaužti sienas ...

You are hereŽurnalai / Gintaras's blog / Žmogaus kūnas – sielos tvirtovė. Jie visada nori pralaužti sienas ...

Žmogaus kūnas – sielos tvirtovė. Jie visada nori pralaužti sienas ...


By Gintaras - Posted on 05 Kovo 2012
Žemėje gyventojų yra per daug, ištekliai senka. Mes tiek neišmaitinsim. Suprask tarp eilučių: tu ir tavo vaikai gal būt esate „lyšni“, jeigu nesugebat konkuruoti ir alkūnėmis prasibrauti iki elito. Šiuolaikinė kinematografija duoda daug užuominų, kurios tikrai nėra sąmokslo teorija. Štai, pavyzdžiui, 2005 metais Hollywoodo komedijoje „Ačiū, kad rūkote“ („Thank Your for Smoking“) Tabako pramonės lobistas Nickas Nayloras gavo regis neįmanomą užduotį: agituoti rūkymą, kai žalojančio cigarečių poveikio tapo nebeįmanoma nepastebėti. Tačiau Nickas mėgaujasi savo užduotimi ir tai, kaip jis ją atlieka.

Naudodamasis argumentais bei susukta arba iškreipta logika, jis padaro taip, jog jo klientai tampa altruistais arba aukomis. Kelis kartus filmo herojai pasako žiaurią tiesą, jog gamindami ir parduodami cigaretes jie vykdo kilnią populiacijos kontrolės misiją. Šiuos žodžius galima priskirti ne tik tabako pramonei, bet ir greito maisto industrijai, medicinai ir farmacijai. Tabakas dar iki visai nesenai priklausė maisto pramonės kompetencijai.
Internete galime rasti šimtus straipsnių apie tai, jog maisto pramonė, lyginant su farmacija yra tiesiog angelas. Maisto pramonė kontroliuoja populiaciją pakankamai įžūliomis formomis: GMO, cheminiai papildai, visokie „e“ ir konservantai. Farmacija yra kur kas subtilesnis žudikas ir ateina tada, kai žmogui tikrai yra blogai, kai jis, neturėdamas kur dėtis, atveria savo kūno šventovės duris masinio naikinimo ginklui, priimdamas jį kaip vienintelę išsigelbėjimo priemonę. Tarp senjorų (ir ne tik) senai sklando pusiau juokais paleistas tostas, iš kurio visiškai nekyla noras juoktis: „palinkėkime vieni kitiems mirties be medicinos“.
Nieko nepadarysi, populiacijos kontrolė. Juk niekas nenori būti apvalgytas kito. Tačiau niekas taip pat nesusimąstė apie tai, jog vadinamojo gyventojų pertekliaus gamtai reikia. Be to, niekas iš tikrųjų nepatikrino, kiek Žemėje realiai gyvena žmonių? Viskas remiasi tik kompiuterine migracijos tarnybų informacija. Nepriklausomi ekspertai paskaičiavo, jog šiuo metu planetoje gali būti ne 7,5, o tik nuo 5 iki 6 milijardų žmonių. Didelė tikimybė, jog JTO ir PSO duomenys netikri. Ar galima šiomis institucijomis pasitikėti ?
Kitas argumentas. Jeigu sielos į Žemę ateina tokiais dideliais kiekiais, kaip šiandien, gal būt gamtai to tiesiog reikia? Gal būt gamtoje veikia kompensaciniai mechanizmai, kurie skatina planetos gyventojų augimą ir jokios kontrolės priemonės čia negali padėti.



Kaip medicina susijusi su populiacijos kontrole?
Teisybės vardan reikia pasakyti: kai žmogus yra įprastoje (zombio) sąmonės būsenoje, jam farmacijos reikia. Tada žmogus nueina pas šeimos daktarą, kuris, nepakeldamas nuo rašymo akių, „konsuoltuoja“, o pirmas klausimas paprastai būna standartinis: „jums reikia vaistų? Ok, aš juos išrašysiu“. Ir, nepakeldamas nuo popierių akių, parašo receptą. Po savaitės žmogus ateina pas tą patį daktarą, o tas ir klausia: „ar padėjo?“. Žmogus atsako: „nepadėjo“. Tada daktaras paima naują lapą ir nepakeldamas nuo jo akių sako: „tada išrašysim naujus vaistus“. Ir taip, pasaka be galo.
Kaltinti visus medikus dėl rutinos tikrai negalima. Jie yra tokie patys nesibaigiančių reformų aukos, kaip ir mes visi. Medicina yra tokia, o ne kitokia ne todėl, kad protingi daktarai emigravo ir liko tik kyšininkai. Tokią situaciją galima rasti beveik visame civilizuotame Vakarų pasaulyje, kur klesti valstybinė ar municipalinė „sveikatos priežiūros paslaugų“ sistema. Po serijos įvairių reformų, sveikatos priežiūra tapo ne pagalba žmogui, o paslauga. Žodis paslauga reiškia totaliai varotojišką požiūrį į tokią subtilią sritį, kaip žmogaus sveikata.
Policija – paslauga, gaisrinė – paslauga. O kur dingo tarnybos, kuriems mes mokame mokesčius. Priverstos veikti rinkos sąlygomis socialinės pagalbos tarnybos iškrito iš bendražmogiškų vertybių skalės, nes tapo tokie patys verslo subjektai, McDonald‘s ar CocaCola. Rinkos sąlygos iškreipia bet kokį supratimą apie žmogų ir žmogiškumą. Ar tai nėra populiacijos kontrolės instrumentai?

Sveikatos priežiūros sistemų reformas visame baltame pasaulyje formuoja ne realūios sergančių žmonių aimanos, ne ekonominės sąlygos, ne politikų noras įsiteikti rinkėjams (nors tai yra svarbus momentas), bet farmacininkų karteliai. Dažniausiai jos užsako muziką, kaip turėtų vystytis reformos.
Kiaulių gripo istorija mums primena, jog Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) yra korumpuota struktūra, kurios tikslas lygiai toks pat, kaip  Nick‘o Naylor‘o iš filmo „Ačiū, kad rūkote“: ne padėti žmonijai spręsti bėdas, o kontroliuoti populiaciją.
Keista, ar ne, bet jie kontroliuoja populiaciją jau daugiau kaip 3000 metų: karai, epidemijos, genocidas. Jie kontroliuoja populiaciją nuo Babilono laikų. Požiūris pakankamai ciniškas. Juk paskaičiuota: jeigu nebūtų akloholio ir tabako pramonės, jeigu nebūtų farmacijos, karų ir epideminų, šiandien planetoje gyventų arti 24 milijardų gyventojų. Tokio kiekio individų išmaitinti nesugebėtume? Be to, visi norėtų gyventi ilgai ir laimingai, o tokio rojaus Žemėje sukurti atseit neįmanoma.
Šitame akmenų sąvartyne žmonijos priešai užrašė 10 punktų. Pirmas iš jų – sunaikinti Žemės gyventojus, kad jų likti tik pusė milijardo.

Jie siekia kontroliuoti žmogaus organizmą, kad galėtų jį destabilizuoti tada, kai to reikia. Kam žudyti kulkomis ir dujų kameromis. Tai nehumaniška.
Jei galima perprogramuoti individų mąstymą taip, kad jie patys stotų į eilę prie giljotinų, užduotis tampa paprastesnė, o toks genocidas vadinamas humanišku, paremtu laisva valia, nes žmogus pats, savo noru nusprendžia suvalgyti nuodų.
Apie farmaciją galima kalbėti ištisas valandas. Be jos mes neišsiversime, kol mūsų sąmonė robotizuota.
Nors, atrodo, viskas žinoma ir aišku, kaip ir kam dirba farmacija, bet štai tokios istorijos sukrečia. Sakiau niekada necituosiu oficialių pasaulietinių šaltinių, bet išimtis tenka daryti (Dėkoju Džiugui už nuorodą).
Čia ištrauka iš portalo „Lietuvos sveikata“:
http://www.lsveikata.lt/pagrindinis/aktualijos/40-aktualijos/4477-farmac...

Dirbo piktybiškiausia vadinamoje korporacijoje

„Jūs galite sakyti, kad visi autoriai nori parduoti savo knygas, tačiau aš jas noriu parduoti ne dėl to, kad gaučiau pinigų. Aš rašau todėl, kad noriu paskleisti mano perduodamą žinią kuo plačiau po pasaulį. Esu kilęs iš mažos Pietų Amerikos šalies, Gajanos. Šiuo metu esu vedęs šios šalies pilietę, tačiau mes gyvename Vokietijoje. Tai mano ketvirtoji žmona. Ankstesnės mano žmonos buvo švedė, amerikietė ir vokietė. Pats esu Švedijos pilietis. Aš užaugau Europoje ir ten dirbau farmacijos srityje apie 40 metų, taigi didesnę savo gyvenimo dalį. Dabar man 69-eri“, – taip save pristatė knygos autorius į susitikimą su juo susirinkusiems Vilniaus knygų mugės svečiams.
J. Virapenas farmacijos versle buvo pasiekęs karjeros aukštumų – jis tapo didelės amerikiečių kompanijos atstovybės Švedijoje vadovu. Dabar jis tikina, kad farmacininkai patys išradinėja ligas, kad parduotų jas gydančius vaistus.
„Ar galite kas nors iš čia esančiųjų gali pasakyti, kuris vaistas per paskutinius 50 metų iš tiesų išgydė kažkokią ligą? Jei kas nors tokį paminės, duosiu jums penkis eurus. Deja, tokio nėra. Taigi pirmiausiai noriu pasakyti, kad 70-80 % visų cheminių vaistų yra mitas. Jie visiškai neveikia, tačiau kainuoja didžiulius pinigus. Būtent dėl to kompanijos suinteresuotos tuos vaistus gaminti.
Ar jūs manote, kad farmacijos kompanijoms rūpi jūsų sveikata? Iš tiesų jiems rūpi tik jūsų piniginės, kartais jie net išradinėja įvairias ligas, pavyzdžiui, Parkinsono sindromas, diabetas, artritas. O dabar jie siūlo dar ir skiepus. Net politikai, vyriausybės verčia žmones skiepytis ir skiepyti savo vaikus, tačiau literatūroje, kurią perskaičiau per gyvenimą, niekur neradau aiškiai išdėstytų priežasčių, kodėl vertėtų skiepytis. Niekur nerasite įrodymų, kad skiepai iš tiesų veikia“, – tikino buvęs farmacininkas.
Anot jo, kompanija, kurioje jis dirbo, internete vadinama viena piktybiškiausių korporacijų pasaulyje. Tuo tarpu ji pati skelbiasi dirbanti tam, kad padėtų žmonėms gyventi ilgesnį, sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimą, o jų verslas atitinka visus jį reguliuojančius įstatymus.
Tuo tarpu ta pati kompanija, prisidengusi svetimais vardais, papirkinėdama profesorius, rašė straipsnius, kuriais reklamavo vieną vaistą – suprex’ą. Vėliau dėl šio vaisto farmacijos kompanijai buvo iškelta byla. Kompanija turėjo sumokėti rekordiškai didelę baudą – beveik 1,5 mlrd. JAV dolerių. Mat šis vaistas buvo pardavinėjamas pagyvenusiems žmonėms, tačiau jis turėjo labai pavojingą šalutinį poveikį – sukeldavo diabetą, kuris gali pažeisti taip pat ir širdies veiklą.
„Daug žmonių, vartodami šį vaistą, mirė. Būtent dėl to kompanija buvo paduota į teismą ir gavo šią rekordišką baudą. Tačiau baisiausia, kad šis vaistas ir toliau pardavinėjamas. Juk, jeigu kokia nors automobilių kompanija į apyvartą paleidžia nesaugų automobilį, veikla sustabdoma, automobiliai grąžinami į gamyklą, pataisomi ir tik tuomet juos leidžiama vėl naudoti. Tuo tarpu šie vaistai vis dar yra išrašinėjami ir vartojami“, – tikino J. Virapenas.

Pats būdamas diabetikas, nustojo naudoti insuliną

Kita farmacininkų apgavystė, anot knygos autoriaus, yra diabetu sergantiems žmonės skiriamas insulinas.
„Jūs tikite, kad šis insulinas žmogaus? Taip teigia kompanijos. Iš tiesų apie 1981-82 m. visi gydytojai perėjo nuo gyvūninės kilmės insulino prie šio. Jis buvo užregistruotas labai greitai – bene per šešis mėnesius. Tačiau tai nėra žmogus insulinas. Šis medikamentas sukurtas iš genetiškai modifikuotos bakterijos, tik jo molekulės atrodo kaip žmogaus insulino. Be to, insulinas būtinas tik sergantiems pirmo tipo diabetu, tačiau antro – ne. Aš pats sergu diabetu – jau ketverius metus. Anksčiau ir aš gerdavau vaistus, tačiau prieš aštuonis mėnesius netyčia paragavau gėrimo, kurį iš Pietų Amerikos atsivežė mano žmona, ir pastebėjau, kad jo išgėrus smarkiai pakilo cukraus lygis kraujyje, taigi atradau, kad šis gėrimas gali kontroliuoti cukraus kiekį. Nuo tol aš nebevartoju jokių vaistų.
Esu įsitikinęs, kad tik natūraliais būdais gydytis man reikėjo nuo pat gimimo. Iš tiesų svarbiausia rūpintis savo kūnu, nepiktnaudžiauti maistu, gerti vaisių sultis, būti daugiau gamtoje ir semtis sveikatos iš gamtos. Juk kūdikis, žįsdamas motinos krūtį, su motinos pienu gauna visko, ko jam reikia. Mes turėtume taip pat žįsti mūsų motinos – gamtos – krūtį. Taigi aš galiu jums duoti tik vieną patarimą – grįžti prie gamtos.
Jei šis patarimas nepatinka, galiu patarti kai ką kita – nevartokite jokių cheminių vaistų, nes nuo tų ligų, jei ir sergate, tikrai nemirsite, o vaistai nepadės. Paprastai tokios ligos, kaip vėžys, Parkinsono liga, diabetas, širdies ligos, gali būti gydomos natūraliai. Kartais, aišku, tenka griebtis mechaninių būdų, atlikti operacijas, tačiau tikrai ne visada. Tarkime, nuo chemoterapijos mirštama daug greičiau nei nuo paties vėžio“, – teigė J. Virapenas.
Buvęs farmacininkas teigė šiuo metu esantis labai susirūpinęs dėl savo vyriausios dukters, kuri serga vėžiu. Žinodamas, kad chemoterapija ją nužudys, jis paragino ją nutraukti. „Žinau, kad tik ji pati save gali išgydyti ir tikiu, kad su mano pagalba tai pavyks. Kai tik nutiks, būtinai atvyksiu į Vilnių ir su garsiakalbiu rėksiu, kaip jai tai pavyko“ – tikino J. Virapenas.
Farmacininkai pardavinėja ne vaistus, o ligas?
Knygos autorius prisipažino, kad, dirbdamas farmacijos pramonėje, pats yra papirkęs vieną Švedijos Vyriausybės atstovą, kad būtų greičiau užregistruotas ir pradėtas platinti vaistas „Prozac“. Anot jo, tai antidepresantas-žudikas, galintis sukelti savižudybę arba norą žudyti kitus.
„Aš nežinau tiksliai, kokiomis sąlygomis dirba jūsų šalis – politikai, verslininkai, tačiau aš žinau, kad visame pasaulyje farmacijos kompanijos dirba taip pat, beje, politikai taip pat paprastai niekur nesiskiria. Iš tiesų mes susiduriame su labai pavojingais žmonėmis, kurie parduoda ligas ir nuodus. Ir jūs mokate už tai. Pavyzdžiui, ar tikrai manote, kad yra teisinga mažiems vaikams, kurie negali nusėdėti vietoje, skirti stiprius psichotropinius vaistus? Kompanija, kuri gavo baudą už anksčiau mano minėtą vaistą, staiga pakėlė jų kainą net 11,5 % Per metus šie vaistai parduodami net už 4,5 mlrd. JAV dolerių. Taigi pirkdami pabrangusį vaistą jūs paprasčiausiai padedate kompanijai surinkti pinigų baudai apmokėti.
Atsisveikindamas palieku apmąstymams jums vieną dalyką – jūsų kūnas ir jūsų gyvenimas yra viskas, ką turite šioje žemėje. Jeigu rūpinsitės savimi, gyvensite gerai. Jei skriausite savo kūną, kentėsite. Tad stenkitės aiškiau suvokti, kas vyksta aplink jus. Vienas žmogus Lietuvoje man sakė, kad jo močiutė vaistams per mėnesį išleidžia 300 litų. Tai tikras kriminalas, kad jai sakoma, kad be jų ji neišgyvens. Juk ji blogai jaučiasi nuo jų visų pašalinių poveikių. Tiesiog žmonėms trūksta išsilavinimo šioje srityje“, – teigė J. Virapenas.
Knygos autorius teigė, kad dėl šios knygos jam nuolat tenka susidurti su persekiojimais grasinimais. Anot jo, jį apsaugo tai, kad knygoje iš tiesų rašoma tiesa.
Dėl tokių dalykų rankas teko nudegti ir pačiam. 2009 metais, vos tik prasidėjus Kiaulių gripo epidemijai Meksikoje, viename tinklaraštyje (kuris dabar neegzistuoja), buvo įdėtas mano straipsnis, jog tai yra globalistų mafijos afera, o tos aferos tikslas – nugalabinti kuo daugiau žmonių per prievartinę vakcinaciją. Pusę metų tas straipsnis google paieškoje (įvedant raktinius žodžius „Kiaulių gripas), atsirasdavo 1 vietoje. 2009 metų rudenį, kai kilo masinė epidemija ir Lietuvoje, svetainė buvo grubiausiu būdu „nulaužta“, o straipsnio autorius susilaukė skambučio iš neaiškių tarnybų su prašymu tokių publikacijų daugiau nerašyti. Esą negalima leisti, jog svetimos konspirologinės idėjos sklaidytų viešoje erdvėje tada, kai visuomenei kyla pavojus.
Ne aš vienas, daug žmonių metu rėkte rėkė: susilaikykite nuo vakcinų, tai mirtis. Paskui atsirado puikus Galinos Cariovos darbas „Melo pandemija“ ir daugelis kitų puikių darbų, kurie sustatė viską į savo vietas. Filmas „Melo pandemija“ atsirado pačiu laiku ir pasklido visame inteenete:

Apie tai perspėjo ir David Icke: „Norit kilti gyvi – jokių vakcinų“.

Apie profesoriaus Leonard‘o Horowitz‘o išvadas rašė ir mūsų didieji tradicinės žiniasklaidos portalai. Ir kažkodėl nebuvo traktuojama ši informacija, kaip eilinė sąmokslo teorija.
http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmogus_ir_medicina/straipsnis-9289...
Sensacingi ir netgi šokiruojantys JAV sveikatos apsaugos ir produktų eksperto Leonard'o Horowitz'o teiginiai netruko paplisti po internetą.


Reikia pažymėti, jog pati mintis, kad kiaulių gripo virusas H1N1 buvo sukurtas laboratorijoje, nėra nei nauja, nei labai stebinanti – apie tai jau užsiminė skirtingų pasaulio šalių mokslininkai. Mes jau rašėme apie daugiau nei 40 metų virusus tyrinėjančio australų mokslininko Adrianas Gibbsas panašias mintis bei vėliau išėjusią mokslininkų studiją, kurioje neatmetama galimybė, jog viruso šaltiniu tapo kur nors Azijoje ar Sovietų Sąjungoje esančios biotechnologijų laboratorijos nuotykis.
Žymaus Amerikos sveikatos apsaugos produktų eksperto daktaro Leonard'o Horowitz'o nelegalios farmacijos industrijos veiklos tyrimas, buvo atliekamas kartu su žurnaliste Sherry Klein. Jų tyrimai ne tik pagrindžia laboratorinę viruso versija, bet visą šią istoriją įvardija kaip piktybinį aktą bei paviešina visą globalinio sąmokslo dalyvių sąrašą. Kuris tikrai pakankamai įspūdingas.
Tyrimo rezultatai buvo paskelbti FTB būstinėje vykusiame susitikime su teisininkais. Norėdamas, jog ši žinia pasklistų po visą pasaulį, Leonard'as Horowitz'as paviešino savo kalbą bei oficialius dokumentus, kurie liudija apie tai, kad privataus globaliojo biotechnologijų „tresto“ savininkai stovi už visko, ką jūs bet kada girdėjote apie pandeminį gripo virusą, įskaitant ir jo kilmę, ir taip vadinamą profilaktinę vakcinaciją.
Šie dokumentai, perduoti FTB juristams, yra kaltinantis liudijimas valdžią turintiems pramonininkams, kurie veikė „Niujorko Partnerystės“ rėmuose ir stovi už pandemijos sukūrimo, panikos kėlimo ir dezinformacijos per žiniasklaidą platinimo, pasiruošimą ir oficialią vakcinacijos reklaminę kampaniją, kuri buvo vykdoma grubiausiais metodais praktiškai visur, pradedant prekybos centrais ir baigiant poliklinikomis.
Kas gi galėjo sukurti tokio lygio pasaulinį sąmokslą? Leonard'as Horowitz'as pagrindiniu idėjos autoriumi ir įgyvendintuoju įvardija David'ą Rockefeller'į, kurio pavardė ir taip jau figūruoja daugumoje pasaulinio lygio nusikaltimų.
„David'o Rockefeller'io trestas, kuriame dalyvauja ir daug žinomų galingiausių Wall Street'o veikėjų, įskaitant tokius, kaip Rupertą Murdochą, Mortoną Zukermaną, Tomą Glicerį, o taip pat buvusį Niujorko Federalinio Rezervų Banko direktorių tarybos pirmininką Jerry Sprejerį, kaltinami ruošę ir suplanavę globalųjį genocidą“, - FTB būstinėje kalbėjo David'ą Rockefeller'į .
„Šis trestas kontroliuoja globalius biotechnologinius tyrimus ir technologijas“. Tyrėjų nuomone, komercinę sveikatos apsaugą irgi praktiškai valdo jis, įskaitant ir beveik visišką žiniasklaidos pavaldumą, kuri naudojama šio nusikalstamo kartelio produkcijos ir paslaugų propagandai ir reklamavimui. „Šis trestas taip pat daro įtaką gamtinių ir farmcinių preparatų rinkos reguliavimui, daugumoje naudodamas spaudos koncernų jėgas formuojant visuomenės nuomonę ir rinkodarą“. – sako daktaras Leonard'as Horowitz'as.
Tarp sensacingiausių Leonard'o Horowitz'o tyrimo atradimų – pateikti dokumentai, neva įrodantys Silverstein Properties Inc. vadovo Larri Silversteino ryšį su rugsėjo 11 d. teroristinės atakos organizavimu ir farmacijos kartelio geopolitine ir ekonomine veikla, kurios tikslas – mažinti gyventojų skaičių. Pranešime tvirtinama, jog Larris Silversteinas, buvęs Pasaulinio Prekybos Centro Niujorke nuomotojas, davęs sutikimą dviejų jo pastatų detonacijai, yra pagrindinis bylos „9-11 Truth“ įtariamasis. Šiuo metu Silversteinas yra biotechnologiniam trestui, kurį įkūrė Deividas Rokfeleris, skirtų patalpų bendrasavininkis ir nuomotojas.
„Jeigu šitie žmonės išsisuko nuo atsakomybės po daugiau negu trijų tūkstančių žmonių per 8 sekundes sunaikinimo 2001 metų rugsėjo 9 dieną, tai jie pilnai gali mėginti sunaikinti milijonus ar netgi milijardus žmonių visame pasaulyje, paskleisdami kompleksinę kiaulių gripo pandemiją,“- komentuoja savo liudijimą daktaras Leonard'as Horowitz'as. „Aš meldžiuosi, kad mano atskleisti faktai padėtų išgelbėti milijonus gyvybių ir aktyvistams padėtų prisibelsti prie Barako Obamos, reikalaujant šių nusikaltimų prieš žmoniją teisinio tyrimo“, - 2010 metais sakė Leonard'as Horowitz'as.
„Kada aš paskutinį kartą buvau susisiekęs su FTB, tai perspėjau apie artėjantį Sibiro opos protrūkį dar prieš savaitę iki to laiko, kai apie pirmuosius atvejus paskelbė spauda“,- sakė daktaras Leonard'as Horowitz'as. „Tačiau jie sureagavo tik po 6 mėnesių. Šį kartą aš perspėju Teisėsaugą prieš mėnesį iki prasidedant pačiam baisiausiam genocidui per visą istoriją. Aš meldžiuosi, kad jie imtų nagrinėti mano pateiktus faktus ir pradėtų nuoseklų tyrimą ir gautų teismo nutartį apie masinės vakcinacijos prieš kiaulių gripą nutraukimą“.
Tikėdamas beprecedentine šių duomenų kilme ir svarba, daktaras Leonard'as Horowitz'as. davė oficialius raštiškus parodymus oficialiai prisiekdamas, tam, kad kiti aktyvistai išplatintų šią informaciją ir perspėtų viso pasaulio valstybių vyriausybes, kad būtų sustabdyta masinė vakcinacija ir kiti netaptų nusikaltimo prieš žmoniją bendrininkais.
Dabar, praėjus beveik 4 metams panašu, kad šis skandalas dirbtinai nutildytas. Nė vienas nusikaltėlis nepasodintas į kalėjimą. Netgi oficiali žiniasklaida buvo priversta pripažinti, jog tai ne sąmokslo teorija, o realybė. Pavojingų virusų jie yra prikūrę šimtus, o visiems jiems – vakcinų. Tik klausimas kada visa tai bus panaudota, nes artėjame prie neva 8-to milijardo ir Žemė motinėlė visų neišmaitins.
Jeigu jie už pačią Žemę nusprendė, kiek ji gali išmaitinti, tai negi prisiima sau dievų vaidmenį. Iš dalies taip ir yra. O kas jiems belieka, jei milijardai biologinių robotų tyliai atlieka savo funkcijas darbe, žiūri televizorius ir apie nieką kitą negalvoja? Kokia nauda iš tų planetos gyventojų, kurie rūpinasi tik dviem dalykais: kaip išgyventi iki rytojaus ir ką pavalgyti? Tų pačių šeimininkų kontroliuojama FAO (pasaulinė maisto organizacija) esą jau turi duomenų, kas 10 milijardų mūsų planetai ne riba. Prieš tai buvo riba 8 milijardai. Kiekvienas toks naujas skaičius tarnauja lyg vėzdas, kuriuo galima seikėti naujus mokesčius, kelti kainas ir varžyti prigimtines žmogaus laisves.
www.kvantinemagija.lt      video pažiūrėsit čia
http://www.kvantinemagija.lt/Leonard-Horowitz.html


20 komentarų:

  1. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje. Jūs žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą už kitą moterį, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05@gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš esu apimta džiaugsmo dėka dr. Ilekhojie. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį po kelerių metų ir aš buvau labai nuniokotas, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris mažai uždirba. Aš beveik atsisakiau, kol internete pamačiau liudijimą apie gydytoją Ilekhojie ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 val. Pamatysiu teigiamą rezultatą, nustebęs mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavimo man atleisti ir pažadėjo niekada neišvykti. Mano vyras grįžo jau 6 mėnesius ir niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas. Taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „Viber“ / „WhatsApp“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mano liudijimas Sveiki visi. Aš esu čia, kad paliudyčiau, kaip aš gavau paskolą iš pono Benjamino po to, kai kelis kartus kreipiausi į įvairius paskolų skolintojus, kurie pažadėjo padėti, bet niekada man nesuteikė paskolos. Kol mano draugas mane supažindino su ponu Benjaminu Lee, jis pažadėjo man padėti ir iš tikrųjų jis padarė, kaip pažadėjo, be jokios delsimo. Niekada nemaniau, kad vis dar yra patikimų paskolų davėjų, kol sutikau p. Benjaminą Lee, kuris iš tikrųjų padėjo paskolą ir pakeitė mano įsitikinimą. Nežinau, ar jums kažkokiu būdu reikalinga tikra ir skubi paskola, susisiekite su ponu Benjaminu per „WhatsApp“ + 1-989-394-3740 ir jo el. Pašto adresu: Lfdsloans@outlook.com, ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mano vardas Milka Djukic ir aš gyvenu Velika Gorica, Hrvatska. Man priklauso drabužių parduotuvė, kuri iš Dievo malonės Velika Goricoje išaugo labai didelė. Prieš keletą mėnesių turėjau finansinių sunkumų savo versle dėl pandemijos, todėl internete susidūriau su p. Tomislavo Gordico komentaru, kuris pasakojo, kaip jis prarado daug pinigų, kol galų gale susisiekė su patikima ir patikima paskolų bendrove. vardas GARANTIJOS PASITIKĖJIMO PASKOLOS ir jis sakė, kad jie siūlo paskolas už labai mažas palūkanas, ir jis nukreipė į juos daug žmonių, ir jie visi sėkmingai pasiskolino.

    todėl susisiekiau su juo pirmiausia per savo el. pašto adresą: gordictomislav@gmail.com, kad patvirtinčiau prieš susisiekdamas su įmone GARANTIJOS PATIKIMOS PASKOLOS el. paštu: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com ir jų telefono numeriu: +1 (470) 481-0039, su kuriuo taip pat galite susisiekti per WhatsApp.
    Tada susisiekiau su bendrove, po kelių valandų gavau iš jų atsakymą ir manęs paprašė užpildyti jų įmonės paskolos formą, kurią aš padariau, ir jie taip pat paprašė patvirtinti mano asmens tapatybės kortelę. Taigi, po visko gavau paskolos sutarties sutartį, kurią pasirašiau, ir paskola buvo sėkmingai pervesta į mano banko sąskaitą. Negalėjau patikėti savo akimis, turėjau susisiekti su savo banku ir buvo patvirtinta, kad mano sąskaitoje buvo įskaityta 75 000 eurų suma, kuri buvo patvirtinta man.

    Taigi, naudoju šią laikmeną norėdamas tuo pasidalinti, nes nenoriu, kad kas nors taptų interneto sukčiavimo auka, nes girdėjau, kad internete yra daug paskolų sukčiavimo.
    Jei jums reikia paskolos, susisiekite su patikima paskolų įmone, pavyzdžiui, GARANTIJOS PATIKIMOS PASKOLOS. Taip pat nedvejodami susisiekite su manimi šiuo adresu: milkadukic1@gmail.com, jei jums reikia mano pagalbos ir patvirtinimo.

    AtsakytiPanaikinti
  5. tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė man 19000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės per tikrą paskolų bendrovę el. paštu lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    AtsakytiPanaikinti
  6. Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Yra žmogus, kuriuo pasitikiu ir jis daro stebuklus burtais, jo vardas DR WALE. prieš devynerius metus jis savo burtais išgelbėjo mano santuoką. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų ir tai buvo labai gėdinga, gėdinga ir skaudu, aš pradėjau ieškoti pagalbos internete, kai pamačiau įvairius liudijimus, kuriuose žmonės vertino DR WALE už tai, kad padėjo atkurti santykius, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp: +2347054019402 padėti, o jis atsakė ir pažadėjo savo burtais padėti man atkurti santuoką. Aš padariau taip, kaip jis man nurodė, o po kelių dienų mano vyras grįžo klūpėdamas maldaudamas jam atleisti ir priimti jį atgal. Jis atšaukė skyrybas, Jau devyneri metai ir mes vis dar laimingai susituokę. Aš ir toliau vertinsiu DR WALE, nes jis yra Dievas Žemėje. Jis taip pat gali jums padėti. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveiki dar kartą, tik norėjau padėkoti už meilės burtą. Norėjau papasakoti trumpą savo santuokos istoriją Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi, vyras per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie DR WALE ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi ir dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras šiuo metu yra šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu labai laimingas ir privilegijuotas, kad susipažinau su DR WALE. Ačiū! Jei turite panašių problemų, susisiekite su DR WALE ir būkite tikri, kad sulauksite pagalbos.
    Čia jo kontaktas.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Tikrai veikia. Negaliu patikėti, kad DR WALE yra tikras meilės burtininkas.
    Aš ką tik susigrąžinau savo vyrą pasitelkusi tikrosios meilės burtų ratuką DR WALE. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters, tai buvo tik treji mūsų santuokos metai. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės, kurią jam turėjau, viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininką, kuris padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir viskas susitvarkys per kelias savaites. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik tai, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Ačiū DR WALE. Jei esate čia, o meilužis jus atmeta arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. DR VELAS PADĖDA ŽMONĖMS BET KOKIŲ TIPŲ SANTYKIŲ PROBLEMŲ IR LOTERIJAS NUMERIŲ
    Labai sunki situacija, kai lošiu loterijoje ir niekada nelaimiu, arba laimiu nedidelį fondą iki 100 dolerių, aš buvau tokio sunkaus gyvenimo auka, didžiausias kada nors laimėjęs fondas buvo 100 dolerių, ir aš Žaidžiu loteriją jau beveik 12 metų, viskas staiga pasikeičia tuo metu, kai radau paslaptį internete, liudijimą apie burtininkus, vadinamus DR WALE, kurie padeda žmonėms bet kokio tipo loterijos numeriais, kai prisijungęs prie interneto pamačiau daug gerų liudijimų apie DR VELAS. dabar aš didžiuojuosi loterijos laimėtoja, padedama DR WALE, laimėjau 1 000 0000,00 USD ir pranešu apie tai visiems, kurie visas dienas bandė laimėti loterijoje, patikėkite manimi, tai yra vienintelis būdas laimėti loterija. Dar viena gera žinia yra ta, kad DR WALE taip pat padėjo mano draugei susigrąžinti vyrą, kuris ją paliko dėl kitos moters. dabar, kai mano draugė gyvena laiminga su savo vyru. Galite susisiekti su DR WALE: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE taip pat gali padėti išspręsti šią problemą

    (1) Buvusio meilužio sugrąžinimas.
    (2) Gydymas žolelėmis ir dvasinis gydymas.
    (3) Norite būti paaukštintas savo biure.
    (4) Nėštumo burtai.
    (5) Laimėkite bylą teisme.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Esu pilnas džiaugsmo, galėdamas čia pasidalinti šiuo liudijimu. Gavau nuostabų liudijimą apie tai, kaip DR WALE padėjo šiai moteriai išsaugoti santuoką ir padėjo jai grįžti į darbą, kur jos viršininkas planavo ją atleisti. Tačiau, kaip ji sakė, padedant DR WALE, jai viskas grįžo į savo vėžes. Perskaičiusi jos liudijimą, susisiekiau su DR WALE, nes turėjau rimtų ginčų su savo vyru, kuris ketino nutraukti mūsų dešimties metų santuoką. Kai pasakiau DR WALE'ui, kas vyksta mano santuokoje, jis man pasakė, kad mano santuokoje viskas bus gerai, ir aš juo tikėjau. Taigi jis užkeikdavo mane ir štai mano vyras vėl pradėjo su manimi elgtis gerai. Džiaugiuosi, kad gavau šį liudijimą, nes tai padėjo man rasti ramybę ir ramybės savo santuokoje. Taip pat galite susisiekti su DR WALE jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  15. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  16. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima, ja sam Gabija Egidijus. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  17. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Katica Petkevičius. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  18. Mano vardas Marija Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Mano vardas Barbara Giedrius. Visi žinome, kad meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem yra garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  20. Po to, kai mes su vyru susituokėme, persikėlėme į kitą miestą ir abu gavome darbą, pradėjome laimingai dirbti ir gyventi kartu. Niekada neturėjome problemų, kol jo kolegė nepradėjo daryti visko, ką gali, kad atkreiptų mano vyro dėmesį. Niekada nežinojau, kas vyksta, kol jis nepradėjo miegoti ir teisintis. Viskas tapo nekontroliuojama ir galiausiai jis nustojo tenkinti mano poreikius. Tuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, todėl susisiekiau su gydytoju Isikolo ir viską jam paaiškinau. Jis papasakojo man viską, kas vyksta, ir pažadėjo išspręsti mano problemas, ką ir padarė. Jis paskyrė man meilės susijungimo burtą, kuris sujungė mane ir mano vyrą, ir jis pradėjo būti tokiu žmogumi, kokį aš jį visada mylėjau, vos po 48 valandų, kai daktaras Isikolo dirbo man. Dabar abu esame laimingi ir tai nebūtų buvę įmanoma, jei ne daktaras Isikolo. Susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti