2012 m. balandžio 8 d., sekmadienis

vanduo, kuris daro stebuklus, ar mėnulyje kažkas netaip ...




apie vandeni, kuris daro stebuklus?

Vanduo daro stebuklus tik šaldytas ir atšildytas iki kambario temperatūros vėl. 








Stebuklingas vanduo

Sausio 19 d. keletui valandų visas Žemės vanduo taps stebuklingas. Manoma, kad toks vanduo gali išgydyti ir sunkiausias ligas.
  Taip pat manoma kad joninių išvakarėse vanduo tampa stebuklingu naktį. Deja gali būti ir kitaip.

(Kai kas mano, kad tas vanduo ,,negyvas". Ilgainiui tokį vandenį vartojant gali būti ne kokia savijauta tikrai. )



Deja NE, turiu jus nuliūdinti. Toks vanduo gali būti ne į sveikatą...






Eniologijos mokslo propaguotojas Ragoškinas teigia, kadangi jis mato vidiniu matymu, kad iš mėnulio yra tris kartus per metus įkraunamas vanduo. Ten, anoje mėnulio pusėje didžiulė bazė negeriečių gyventojų gyvena. Jie tikrai ne su gerais tikslais įkrauna tą vandenį. Apie kitoje mėnulio pusėje esančią bazę tvirtina daugybė žmonių, besidominčių tuo, kas yra ir vyksta netaip šioje Žemėje.

Kodėl sukasi virgulė ir vanduo nekeičia savo skonio kurį laiką? Matyt technologijomis tai galima padaryti. Iš mėnulio į Žemę būna tam tikros spinduliuotės, kas veikia žmonių psichiką ir t.t.Sukeliami potvyniai. Mėnulis yra paprastas kosminis laivas - taip tvirtina Vladimiras Piatibratas. Ir iš ten Žemę ir žmoniją valdo kita civilizacija. Žmonija apkrėsta daugybe bakterijų ir parazitų, jų dėka irgi galima valdyti žmones. Piatibratas su elektroniniu prietaisu pakėlė savo dažnį ir apsigaubė stipria aura taip dirbtinu būdu. Jis pajuto kaip paaštrėjo jo regėjimas, pojūčiai, pajuto visiškai kitas kaip žmogaus galimybes. Taip jis kuriam laikui buvo neveikiamas iš mėnulio spinduliuotės. 

Piatibratas nešioja sintetinius rūbus, teigdamas, kad tai sveika, nes ten nesiveisia gyvūnėliai, ir kad sintetinius rūbus nešiojant žmogus gyvena ilgiau, nes gyvūnėliai neva trumpina žmogaus  gyvenimo trukmės laiką. Deja mano nuomonė kita. Sintetiniai rūbai sumažina žmogaus biolauką, kenkia limfos tekėjimui, įtakoja tai neigiamai, ir kinestetikai, kurie priima info iš apilinkos per pojūčius, niekada nenešios rūbų sintetinių. Jie jaučia nemalonius pojūčius, todėl ir nedėvi tokių rūbų. Sintetiniai rūbai nesugeria žmogaus prakaito. Nors dabar yra sukurti tokie audiniai, kurie praleidžia orą, kad kūnas kvėpuotų ir per sintetinį audinį, deja tokie rūbai ne į sveikatą.  Visa kita info gal ir gera, bet manau klausanti video, ar skaitant tam tikr informatyvią medžiagą, reikia visuomet patiems atsirinkti informaciją. Reikia visuomet prisiminti savo gyvenimo šeimininko poziciją.
tegu tai bus dar kaip viena iš versijų, šiaip apie žmogaus galimybes yra čia info. Yra Piatibrato knyga, ten irgi yra įdomios informacijos.

https://www.youtube.com/watch?v=XB47TRAHdeQ

https://www.youtube.com/watch?v=7kfeIVJeYSc


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą