2019 m. lapkričio 17 d., sekmadienis

Psichologinė pagalba. Psichofiziologinės būklės gerinimas, emocinio intelekto ugdymas


Visos bio-, psicho-, socio- problemos, negalavimai būna dėl nepratekėjimo energijos žmogaus kūne (Wilhelm Reich orgono terapija, kūno psichoterapija).
Kaip padėti sau, kaip išlaisvinti savo resursus, kaip udgyti intuiciją, - apmokau, konsultuoju. Dirbame su paciento ,,šešėliu", su ta puse, kuri yra paslėpta, nuo kurios bėgama, mes tai mokomės pasitikti, priimti. Tai kelias į vidinę harmoniją.
Apmokau kaip atlikti paleidimus, konsteliacijas. Tokioms praktikoms būtinas antras stebėtojas - terapeutas, tuomet būna didesni energijos kiekiai, kas suteikia žymiai daugiau aiškumo gilinantis į save.
Kodėl būtinas stebėtojas atliekant konsteliacijas ir kodėl būtina pačiam klientui sau darytis konsteliaciją stebint terapeutui?
Kadangi kūno raumenys dėl psichoemocinių reakcijų į gyvenimo situacijas būna įsitempę (kais kurios raumenų įtampos tampa chronišku įtempimu ir tęsiasi tai daug metų), krypsta stuburas, taip uzspaudžiami stuburo slankstelių nervai, širdis ir kiti kūne esantys organai tuomet būna neaprūpinami pakankamai maisto medžiagomis. Visos emocijos, gyvenimo patirtis atsispindi žmogaus kūne. Atliekant konsteliacijas, paleidimus, žmoguje žingsnelis po žingsnelio atsilaisvina raumenų įtampos, lengviau galima ištiesti nugarą, kūno lankstumas gali tapti lengvesniu. Žmogus ima labiau jausti savo kūną. Nejaučia ar mažiau jaučia savo kūną tie žmonės, kurie turi depresiją. Bet kokius negalavimus lydi depresyvūs aspektai. Visa tai galima keisti įgyjant didesnius energijos kiekius, tiksliau energiją užspaustą savyje žmogus išlaisvina dirbdamas aukščiau minėtomis praktikomis. Visos problemos žmogaus psichikoje, netgi skausmas. Kuo sveikesnės gyvensenos aspektai keičiant save taip pat itin svarbūs. Tai mityba, kvėpavimas, fizinis aktyvumas, kuo sveikesnis mąstymas. Apmokau to taip pat.
Kad kuo lengviau cirkuliuotų energija kūne apmokau kaip tai aktyvinti dėmesio koncentracija. Kaip didinti minties stiprumą taip pat apmokau. Naudojam darbui savęs gerinimo tema vizualizaciją, vaizdinių mediciną, relaksacijas, autogeninę treniruotę, savihipnozę, cigun psichosomatikai gerinti informaciją, joga nidra, chatcha joga, pranajama kvėpavimo pratimus kas itin efektyviai prisideda prie gijimo žmogaus sistemos holistiškai.
Žmogus yra unikalus kūrėjo kūrinys tik jis save skriaudžia neleisdamas sau būti tokiu kokiu iš tiesų yra, jaustis savimi, turinčiu neišsemiamų resursų. Laisvindamas savo resursus, panaudodamas juos savo ir ne tik artimųjų bet ir žmonijos gerovei, žmogus sparčiai tobulėja. Gerindamas save, gerini ne tik savo būklę, puoselėji savo gerbūvį, bet ir puoši savo darbais Visatą. Juk tavo Visata persipina su kitų individų Visatomis. gerindamas save, gerini žmonijos būklę taip pat. Viskas tarpusavyje susiję.
Puoselėdamas savo būklę, būseną, leidi sau pajusti vidinę ramybę, pilnatvę, kas tau ir taip priklauso nes tai tavo.
Virginija Lukošiūnaitė, medicinos psichologė, chatcha jogos trenerė, holistinės medicinos terapeutė.


 https://virginijaluko.weebly.com/konsultacij371-303kainiai.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą