2019 m. lapkričio 3 d., sekmadienis

Kaip mintys, emocijos veikia mūsų DNR



Jeigu mus mintys galėjo susargdinti, tai mintys taip pat gali ir išgydyti. Žmogų veikia informacija, jį supančios aplinkos. Žmogui pereina jo elgsenos modeliai per kartų kartas iš jo giminės. Ligas įtakoja aplinkos poveikis. Taigi dabar teigiama kad vidinė aplinka, sąveikaudama su išorine aplinka, provokuoja genetikos susirgimus(tai vadinama epigenetika). Pyktis, nuoskaudos, nerimas, baimė ir kiti panašūs jausmai, kurie sukelia kančią žmogui, visi šie jausmai įtakoja genus, paleisdami mechanizmus kai kurių susirgimų. Klausimas toks, jei mes galime į būseną įvesti tiktai mintimi, vadinasi mintys gali mus priversti sirgti, arba priversti IŠGYTI.
Tokia informacija yra tyrinėjama mokslininkų. Genetinį susirgimą gali įjungti ryšys tarp minčių, emocijų. Paprastai žmogus kalba: aš save užmušinėjau paskutinius 10 metų tam tikrais jausmais - neapykanta ir pasibjaurėjimu. Žmogus teigia, kad jis gali mirti, jei ir toliau tęs tokį savo elgesį.
Mūsų išgyvenimai, emocijos, veikia mūsų DNR. Emocijos turi savo vibracinius dažnius. Baimė ir meilė - dvi emocijos išgyvenamos žmogaus. Egzistuoja apie 64 aminorūgščių kombinacijų mūsų DNR. Tų rūgščių kombinacijas perjungia mūsų DNR Emocijos.
Baimė yra ilga lėta banga emocijų. Toji baimės banga tik kur ne kur kai kuriose DNR vietose praeina/prisiliečia/ aktyvina DNR ląstelėje. Mūsų emocijos patoviai aktyvuoja DNR, kai mes pergyvename kiekvieną dieną. Dėl korekcijos emocijų: mes turime jas priimti, pažinti, o ne bėgti nuo jų.
Svarbu tai, kad kai jūs bijote kokių nors įvykių, bijote karų, kokių tai nutikimų, jūs taip išgyvenate tai, kad net įvykiams neįvykus jūs leidžiate kitiems kontroliuoti jus, manipuliuoti jūsų baimėmis. Tokios situacijos yra atspindys mūsų baimių. Geriausia būtų išmokti pamilti tai kas vyksta, kas yra, nes šis materialus pasaulis gali būti tik jūsų atspindys jūsų būsenos: baimių ar meilės jūsų viduje juntamos. Ir tai aišku kaip diena, kad suvokus ką reiškia jūsų baimės, taip galima atsikratyti jūsų kompleksų. 8.00 minutė matematiškai pagrįstas DNR aminorūgščių kombinacijų modelis. Tai mūsų DNR kodai, kurie nuolat turi vibraciją ir juos įtakoja mūsų sąmonė. Tai yra mūsų sąmonės būsenų žemėlapis.
Taigi, teigiant pozityvios psichologijos krypties patirtimi, kvantinės psichologijos taip pat, žmogus gali save pakeisti, taip keičiasi žmogaus gyvenimo kokybė, ir gali keistis gyvenimo trukmė.


 https://www.youtube.com/watch?v=wJalTIfgM_c&fbclid=IwAR0542ue24lPYnOU88Zr5ZhrtZdrFMKEzao_10SoSGuTTEorGq0ugGs71kU

paveikslėlyje pavaizduota meilės vibracija

meilės ir baimės bangos kaip aktyvuoja mūsų DNR, A - baimės, B - meilės banga.

Minties jėga gali būti raktas į visas duris ...
Video pasakojama kad siunčiant geras mintis radiacijos pažeistos kviečių chromosomos atsistatė, kviečiai sudygo.
Mintys, žodžiai išsakomi tyliai, šnibždant ar garsiai ar dar kitaip.
DNR reaguoja į žmogaus žodžius. Pozityvūs žodžiai žadina žmogaus imuninį aparatą. Negatyvūs žodžiai žmogų žlugdo, sargdina.
Užrašyti žodžiai ir turi vibraciją. Kiekvienas net užrašytas žodis turi savo vibraciją ir struktūruoja aplink save biolauką. Masaru Emoto japonų mokslininko įrodymas, kaip kinta šaldyto vandens kristalai naudojant pozityvius ar negatyvius žodžius.
Vieningo lauko teorija. Absoliutus niekas - absoliutas su absoliučiu protu. Tai amžina.

MInties greitis greitesnis nei saulės greitis. Torsioniniai laukai. Aiškeriagiai mato aurą. Nupjauta galūnė žmogui skauda, jis junta fantominius skausmus. Nupjauta galūnė prasitęsia energetine kojos forma.

Mintis - torsioninė struktūra. Ką galvojam, tą ir sukuriam. Mintys sukuria informacinį antspaudą. 

Priežastį atradus, žmogus gyja.
Mikrodalelės keičia judėjimo kryptį pagal stebėtoją, jos ,,klauso,, stebėtojo.

Ateitį mes kuriame kiekvienu momentu savo elgsena. Ateitį reikia kurti ketinimu.
Jei žmogus - Visata (nes žmogus ir yra visata) siunčia kitam žmogui -Visatai negatyvias mintis, nepasitenkinimo pykčio kupinas mintis, tai jis pats sau kenkia nes visa grįžta atgal. Išmoktas bejėgiškumas kuria ligas ir. Tada nenuostabu jog toks žmogus gali susirgti vėžiu ir t.t. Todėl kad žmogus yra dalelė didelės Visatos vieningo organizmo. Siųsdami negatyvą į kitą žmogų, visatos ląstelę, jūs niekinat Visatos dalelę- mažąją visatą, ... o tai, kad mes esame viename organizme, tai tuo pačiu jūs niekinate save patį (otricaietie). Kiekviena ląstelė, kad ir bloga, reikalinga. Gyvenimas žmogui nuolat siunčia meilę, bet jei tos meilės žmogus nepriima, apninka žmogų kančios. Jei žmogus - ląstelė Visatos negirdi nesuvokia Visatos vieningo organizmo signalų, Visata  atsikrato negatyvą skleidžiančios ląstelės. Dvasia yra amžina, o žmogaus kūnas -laikinas organizmas.

.............................................
Kai žmogus sako, jog nekenčia ko nors, jis silpnina savo imunitetą silpnina savo raumenis (David Hawkins psichiatro bandymų įrodymai).
Visa ko priėmimas turi itin aukštą vibraciją.
David Hawkins emocijų žemėlapis.
Niekinimas, sarkazmas pašiepiant vaikų elgesį naikina vaiko kūrybiškumą.
.......................................................................
Stresas -mintis. Nuo atitinkamo mąstymo, filtrų, įsijungia organizme stresinės reakcijos, ,,begti ar kautis ,, būsena.

Norint keisti savo būklę, reikia keisti savo mintis, jausmus. Kol mintys ir jausmai priklausys nuo realybės, bus ta pati savijauta. Kad atsiplėšti nuo esamos būsenos, eikia pakilti virš esamų jausmų į aukštesnę būsena, patekti į kitą laiką.
Mūsų prisiminimai formuoja aplinką.
Smegenys sukurtos tokios, kad atspindi būseną aplinkos. Žmonės su kuriais mus jungia kokie tai santykiai ir t.t., visa tai fiskuoja mūsų smegenų struktūroje. Mūsų sąveika su aplinkiniais atsispindi neuronuose, ryšiuose tarp neuronų. Tai mūsų aplinka. Būdravimo būsenoje būna kitaip.
Įprasti prisiminimai mums kuria tą pačią realybę. Lankant tas pačias vietas, matant tuos pačius objektus, tai įprasti įpročiai tos pačios realybės. Pastoviai primindami sau, kas esame pagal aplinkinį pasaulį, mes negalime pereiti i kitą aukštesnį lygmenį.
Mes susitapatiname su išorine aplinka.
Kol smegenys reaguoja pagal praeities programas kurios veikia ir dabar, mūsų praeitis tampa ateitimi.
Gyvenimo patirtis virsta ateitimi. Smegenys transliuoja mintis, atspindinčias aplinką.
Taip pasijungiama prie senojo AŠ. Mes net nebandom atsijungti nuo senojo AŠ.
KOl nepakeisite savo smegenų veiklos, tol nepakeisite savo realybės.
Kaip žmonėms pavyksta sukurti kažką naujo?
Neurofiziologijoje yra postulatas, kad neuronų jungtys, keliai , sukuria pastovias struktūras, kurios kasdien aktyvuojamos.
Jei patys sukūrėm sau tokį gyvenimą, galime sukurti gyvenimą ir kitokį, ir būseną kitokią.
Sukurimas naujos realybės gali būti sukūrus save kitokį.

Kokias gi bangas sukuriam savo gyvenime, aplinkoje.
Elektromagnetiniai potencialai kvantiniam lauke. Kvantiniam lauke yra visos galimybės. Pereit galima į naują gyvenimo liniją. Kad ką tai pakeisti, galvoti reikia naujomis mintimis apie naują būtį.
Galvoti, jausti ir veikti būtina naujai. reikia tapti kuo tai kitu, reikia naujos būsenos proto.
Reikia pereiti į naują savo būtį ir pakeisti elektromagnetinį spindėjimą. Pakeitimas gyvenimo yra pakeitimas energijos, perkūrimas minčil ir emocijų, sukūrimas NAUJOJO AŠ.
MInčių ir jausmų sutapimas sukuria naują realybę. Jei galvojama vienaip o juntama kitaip, kvantinis laukas neduos pokyčių. Kodėl kvantiniai rezultatai turi būti netikėti.
........................
Receptas sukurti save kitokį.

1 komentaras:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=e3XuOkB8-io&fbclid=IwAR2HYJyFUuRpKVYxXTOTKyvtJA0uiSjhp06ozyCtPc3WWsnqVv83FHbLGWg

    AtsakytiPanaikinti