2019 m. lapkričio 23 d., šeštadienis

Kvantinė psichologija, išgijimai

Raisa Mansurova psichologijos mokslu daktarė, taikanti energines praktikas, terapijas, grupėms žmonių. Jos tokio darbo dėka išgijo didelis skaičius žmonių.
Mes esame tai, ką apie save galvojome visus šiuos metus, visą savo gyvenimą.


Žmogus turi matricą absoliučios sveikatos, tai pas jį įrašyta nuo gimimo. Jei žmogus ,,sulūžo,Ė ir mes padedame žmogui gerinti savo būklę pvz. laukinių žvėrių vaizdinį- stirnos vaizdinys turi galingą informaciją. Žmogaus organizmas supranta viską, tai reiškia jei supranta viską, reikia organizmui duoti atitinkamą informaciją. Psichologijos mokslų daktarė Raisa Mansūrova: ,,Žmogaus DNR negali nuskaityti cheminės tabletės sudėties. Taip, tabletė gali padėti."
Pakalbėjus su žmogumi, jis suvokia, jog buvo susitapatinęs su liga, ir tai jam trukdė gyti. Paaiškinus žmogaus suvokimo mechanizmą, žmogui tuo momentu pagerėja. Ląsteles galima atstatinėti. Jei vienam išnyko auglys, tai gali išnykti ir visiems augliai. Ši moteris tą informaciją iššiaiškino. (Turiu ir aš auglio išnykimo atvejį ir šia informacija domiuosi jau 30 metų).
Kai žmogus įteigia sau, sako jog ,,aš absoliučiai sveikas" anksčiau ar vėliau gali pasirodyti pozityvūs rezultatai šio teiginio. Prisiminkim, jog DNR reaguoja į mūsų kalbą. Va kodėl tikslios afirmacijos yra itin svarbu.
Tradicinė medicina siųlo žmogui nuo slogos vaistus, kurie tegali padėt 12 valandų, o neapmoko , jog galima apseiti be vaistų. (Tai paprastas pavyzdys).
Per . dienas Raisa apmoko žmones kaip savireguliacijos sistema sugeba pati savimi pasirūpinti. Toks mokyms yr didelis darbas.
,,Reikia mumyse esančią ,,išdžiūvusią žemę" ,,papūrenti, palaistyti", o tada jau pasėti daigelį". Grįžus namo ir toliau reikia puoselėti savyje ifaugintą sveikatinimo daigelį.
Mes esame tai, ką galvojame apie save, kaip priimame save supantį pasaulį. KIEKVIENA LĄSTELĖ YRA PROTINGA. JI ŽINO KAIP SAVE ATSTATYTI. TIK NETRUKDYKITE JAI. NUrimkite, nereikia lysti ten su savo protingumu. Protingumas užsibaigia tuo, kaip galima viską padaryt lengvai nieko nesiimant keisti. Aš pasitikiu savo organizmu ir sakau: AŠ ŠIANDIEN ABSOLIUČIAI SVEIKA. AŠ GYVENU LABAI LABAI ILGAI. AŠ NORIU MATYTI PASAULĮ. Aš NORIU KELIAUTI, NORIU ŽIŪRĖTI, NORIU DŽIAUGTIS PASAULIU. Šie sveikatinimo principai yra tūkstančių metų senumo. Anksčiau žmonės gyveno labai ilgai. Žinios tokios prarastos, pamirštos. Ir t.t.
Jei žmogui skauda kelius, tai rodo jog žmogaus sveikata blogėja. Kinta eisena. Galima tai pakeisti - GALIMA. 

26 minutė - kaip Raisa nusiėmė skausmą vizualizacijos pagalba.
Daug kam gydytojai nubraukia invalidumą po Raisos užsiėmimų.
Video nupasakotas pusiau paralyžuotos moters išgijimas, užsimenama apie organų regeneraciją.


Dar pažiūrim Raisos psichologijos mokslų daktarės seminarų informaciją. Čia rodoma kaip gulima ant stiklų. Na... Žmogus gali tikrai laabai daug.


Užsinorėti nesirgti reikia (būti sveiku), dar kas norės, pajaus žiūrėdami video kaip jaučiasi žmonės gulėdami ant stiklų, vaikščiodami ant stiklų, yra gerų žinučių savigydai.
 

13 komentarų:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=ipZnM03ZsuE
    Daug kam gydytojai nubraukia invalidumą po Raisos užsiėmimų.
    Video nupasakotas pusiau paralyžuotos moters išgijimas, užsimenama apie organų regeneraciją.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Primenu, kad musu DNR yra informacija ir bakteriju, ir gyvunu , ir augalu. Taigi yra normalu isivaizduoti imidzus vaizdinius stirnos, augalo gydancio, pvz kiaulpienes, cikorijos (ka Raisa psichologe ir minejo). Cia Raisos zodziai: TAI NAUJI SAVES PAZINIMO KELIAI, TAI NE GYDYMAS. Tai musu galimybes, jos beribes. MOkslas kaip ir gali paaiskinti kaip ir negali, kodel mama pakelia sunkia masina staiga kaip po ja lenda jos vaikas. Tos masinos nepakele 3 vyrai veliau. Mano drauge turejo toki keista ivyki, jos papugele skraide kambaryje ir uzskrido uz senovines dideles spintos. Ji greit atitrauke ta spinta. Isgelbejo papugele, ji beprotiskai mylejo papuga. 3 vyrai negalejo spintos sugrazinti atgal prie sienos. Tokiu istoriju n. Pas mus yra sveikos matricos info, tereikia leisti jai veikti. Pvz danties atsiauginimas labai paprastas, kai kam pavyksta (kai kuriems, reikia specifinio daznio). Viena atveji ir toki zinau. Apie organu regeneracija faktai cia: http://virginijaluko.blogspot.com/.../organu-regeneracija... Pasaulis margas, jame nutinka visokiu dalyku ir mokslas gali paaiskinti daug ka. Jei panorima. Taigi pasakojimai verandoj kai kurie gali prilygti faktais paremtai tiesai. O cia realus isgijimo atvejai, nuorodoje ideti. Zmones gyja, karavanas eina toliau kaip sako liaudis. APlamai tokie zmones kurie nori daugiau, daro daugiau nei kiti perlipa per save keliolika kartu, studijuoja n dalyku info, miego saskaita, taip jie piktnaudziauja savo sveikata, nors ir zaliavalgiauja. Bet jie zino kad atsities jei prireiks to. Jie zino kaip sau padeti. O jei tas zinias dar platina ir seminaru metu perteikia kitiems, tai gigantiskas darbas. Toks zmogus dirba uz kelis tukstancius vienu metu. Juk sklinda informacija kitiems po tokiu isgijimu. Isziuret reik video visus Raisos, tada galim diskutuot. Visus kurie yra googlej. Vos keleta idejau savo dienorascio nuorodoje. Psichologai dazniausiai ir kapt ir pasiima info, Raisa ir susirinkusi is kitu mokslininku technikas. Daugumos mokslininku viena is specialybiu yra psichologija ar glaudziai susijusi su tuo. Dauguma ju gydytojai taip pat, kinezioterapeutai, genetikai neurologai ir pan. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Del stirnos ivaizdzio, tai rimtesnis dalykas. Taip tai vadinkit apgavimu smegenu, bet tai aktyvacija DNR. JOga buvo senovej israsta pagal gyvunu pozas atstatinejimui DNR i zmogiska. Buvo info atrasta molinese lentelese sia tema. Tu lenteliu senumas siekia laabai daug tukstanciu metu. JOga naudojama efektyviai medicinoje, psichoogijoje, neuropsichofiziologijoje. ATliekant zveriu pozas zmogus GYJA. Ir kai bejege medicina, kazkodel prireikia jogos ar cigun. Vaizdiniu terapija galima panaikinti auglius, turi viena toki atveji. Tai ne kuku. Kvantines fizikos reiskiniai irodyti. Vizualizacijos efektyvumas irodytas. Beje Lietuvos universitete Kaune LSMU yra Bredikio isteigtos studijos gydytojams specialiai tokiomis temomis (nezinau ant kiek smulkiau jie tai pateiks ar viska pateiks). https://virginijaluko.blogspot.com/2019/04/apie-mus-kad-zmogus-nera-vien-tik.html?fbclid=IwAR3W5zZWNIowIccagdzjUr4JnJwQPg9TQMm5dfbidIjN8BwSYbnWdXuyKYQ

    AtsakytiPanaikinti
  4. 11 minute elnio ivaizdis kaip simbolis atejes is pasamones vienam vyrui,tas elnias negyvas, tuo metu kai jis sprende savo egzistencines problemas. Visai kitas saltinis. Klausimas: KODEL pasamone siuncia tokius simbolius? Kaip tai susije su problemu sprendimu? Kodel tokie sutapimai? Aisku simboliai gali buti ir kitokie. Jungas psichoterapeutas daug aprase ivairios info apie simbolius is kolektyvines pasamones. Joga cigun sias zinias ir naudoja. Mes turime bendra kolektyvini lauka is kurio galime nuskaityti sau informacija. Tai kolektyvine pasamone. Kai kas tai vadina akasa,kai kas astraliniu pasauliu. Samanai naudoja gyvunu simbolius ir gelbsti zmoniu sveikata tai, yra terapija kuria naudoja psichoterapeutai, baige ilgas studijas tradiciniu psichologijos mokslu, apsimesti gyvunu. Tai islaisvina. Islavinus savo jegas, zmogaus organizmas ima save styguoti pagal sveiko zmogaus dazni. Dar galiu labai daug paaiskinimu pateikti sia tema bet siam kartui uzteks, smagaus laiko visiems Gero Gyvenimo ir pasakisku akimirku, pasakiskos jos tampa nuo musu poziurio, o smegenys tai gali priimti kaip tiesa (tai ir irodyta   ) https://www.youtube.com/watch?v=QN5SIfJ3tiM&fbclid=IwAR2le1FsHPWYnXRWKFkaX7nbgFixoB9p4lCEK90wnL-zwxS-NvnsSG2VnkI

    AtsakytiPanaikinti
  5. idejau keleta savo komentaru is diskusijos fb auksciau

    AtsakytiPanaikinti
  6. dar vienas komentaras mano: Na galima netiketi you tube video bet yra you tube video kaip dokumentai moksliniai, as teigiu is mano stebetu atveju info, turiu mokslini laipsni man nereikia kitu irodymu as juos turiu pati. Esu ir skeptike ir realiste, ir cia nieko fantastisko nera. Tik reikia labai daug metu studijuoti isgyventi tai kad suprasti. Esu chatcha jogos trenere, apie joga ismanau nuo a iki z, laabai daug, turiu senovines jogos info, turejau nuostabu mokytoja pries 30 metu. Tvarkom zmogui puse paralyzuoto kuno, puikiai sekasi, su cigun info, su vizualizacija, su energiniais pratimais. Nei gydytojai nesvajojo nei pats zmogus nezinojo ir jam niekas nesake kokios jo galimybes. Bet kai ima jausti paralyzuota puse ir jei gali islaikyti svori ta ranka kuri neveiksmi, tai daug ka sako. Vajej kiek galima nuveikti sia tema padedant zmogui. Tai tiesiogiai susije su psichosomatika. Po ilgu tinkamu psichologijos studiju ir pats suvoktumet apie ka as rasau. Del maisto su jumis sutinku. Ir po tokiu pagerejimu butina laikytis lengvesnio maisto dietos. Del kitu dalyku diskusija negali vykti nes jus neisigilinot i informacija. Epigenetika gal skaitinejot bet nepagavot info, nesuvoket apie ka tai. Mityba ir ijungia kitas genu sekas. O spontaniniai isgijimai daro ta pati. O ka reiskia sinergija bunant grupeje ir atveriant savo galimybes nors savaitei laiko irgi nesidomejot nes visvien gincijates. Nebediskutuojam. Del skirtingu realybiu ir pritariu, tik per Raisos seminarus tu realybiu info sutapo kazkodel tai. Matyt ji galinga stebetoja, kuri diktuoja savo realybe. Taigi seminarai vyksta daugumoj atveju gamtoje, kai kurie seminarai vyksta kalnuose. Tai rysys su gamta. Zodziu kai kurie jusu parasyti sakiniai apie ta pati apie ka as rasiau komentaruose kai kurie i sona. Kas sutampa valio, o kas nesutampa gilinkites svieskites. Jogoje vartojama tinkama mityba. Mano atvejai auksciau mineti ir kartu vyko su keiciama mityba. Prie tinkamos mitybos tinkamas mastymas tinkamos energines praktikos suveikia daug kartu efektyviau, reikia maziau pastangu keitimuisi. Diskusija baigta. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Zmogus ka turi ,,po kojomis" dabar, dabartines situacijas reikia atidirbineti. Tada nereikia jokiu kitu gyvenimu tyrinet nes visa siame gyvenime sudeliota. Pvz jei skauda peti darai viska kad peties neskaudetu. Na sitame video info gera paprasta, mane prireme prie sienos su tuo ,,po kojom" pasakymu. :) KOkias energijas atsinese zmogus su kokiais energijos kiekiais atejo cia i zeme, tai reikia ir realizuoti. Reikia ismokti myleti mylimus zmones. Ir t.t. Dirbkite su ta energija kuri guli po kojomis... Cia savirealizacijai info https://www.youtube.com/watch?v=-UWRyi2OSiQ&fbclid=IwAR3Js0K36q2q-hBs4gbrElqHI5Y01zwkHtkmpl2rv0yc4UC_oZYtajl2OU0

    AtsakytiPanaikinti
  8. https://www.youtube.com/watch?v=egdGpHCHEuA
    zmogus -visata jame yra isgijimo programa ideta

    AtsakytiPanaikinti
  9. 2.33 Raisos smegenyse sroves skiriasi nuo paprasto zmogaus https://www.youtube.com/watch?v=iKJ2kQtef9o

    AtsakytiPanaikinti
  10. Asurevo saves isgydymo programa: ieiti i busena saves isgydymo.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Stebuklingi išgijimai

    6 minutė, vyras kuris turėjo pavojingą auglį, pabėgo iš ligoninės, pasistatė spec. piramidės formos piramidę ir išgijo.
    Dėmesio, tai gali būti tik vienam žmogui tinkantis gijimo metodas, tai nebūtinai gali tikti kitiems. Na piramidėje gana greitai pasodinti vaismedžiai davė derlių. Tai tikrai rodo padidintą kiekį energijos tokioje vietoje.
    Pabaigoje video apie bėgimo naudą.
    Ilgas distancijas bėgant, pakyla kūno temperatūra iki ;) laipsnių, žūsta blogosios ląstelės, kurios sirgo.
    43 minutė Hipertermija, į itin šiltą vonią panardina pacientą, temperatūra kūno stipriai pakyla, po keleto seansų žmogus ima gyti, nyksta mikrometastazės. Virš 42 laipsnių tokios ląstelės žūva, įvyksta apaptozė.
    https://www.youtube.com/watch?v=re8soy4MUxw

    AtsakytiPanaikinti
  12. 9 minute okeano daznis ,o juros jonai bunant prie juros taip gydo kaip labai geri santykiai su partneriu(atlikta buvo studija sia tema), tokioje busenoje sedint prie juros organizmas gyja, mazeja augliai tiems kas ju turi, organizmas buna relaksacineje busenoje. O cia nuo 9 minutes mini dazni, kuris gali gydyt, okeano skleidziamas daznis beveik nulinis (0,100...). O kai esi nulinej busenoj pildosi norai, gyjama ir pan. Okeano muzika reik klausyt, o gal juros, ir stebet kas vyksta. Plius vizualizuot galima jura okeana, https://www.youtube.com/watch?v=I3FRoWVWsMY&fbclid=IwAR2Th4Qu0wTgHfE72-qtBp9jkrQGpIHetWMKMONSCyn8AjCtr4M-BxUFUos
    ir cia pamineta jei zmogus terapinasi su terapeutu kuris tiki jog viskas ok, isties per sirdi i smegenis eina signalai ir smegenys ima tiket jog viskas ok ir toliau signalai siunciami i lasteles,kurios ir gauna info ta visko ok kaip programa atsistatyti, gyti.

    AtsakytiPanaikinti