2019 m. lapkričio 29 d., penktadienis

Mityba. Žaliavalgystė, mityba prana. Spec. senovinės energinės technikos

NAUDOJANT EMOCINĖS LAISVĖS TECHNIKĄ (TAPINIMO TECHNIKĄ) KASDIEN, AR SVEIKATOS KODĄ, AR PALEIDIMUS, ATLIEKANT KARTAIS KONSTELIACIJAS, ŽMOGUS IŠTIES MAŽIAU NORI VALGYTI. KAS ĮDOMIAUSIA -OGI TAI, KAD SVORIS KŪNO NEKRENTA, O VALGOMA ŽYMIAI MAŽIAU. REMIUOSI IR SAVO IR MANO STEBĖTŲ KLIENTŲ PRAKTIKA. )
Dmitrij Lapšinov apie kūno regeneraciją, apie ilgaamžiškumą, jaunumą kūno, esant bet kokiame amžiuje, apie kuo sveikesnį gyvenimo būdą, organizmo atnaujinimą.
Dmitrijui atliekant kasdienines praktikas tokias kaip cigun, kai kuriuos kovų menus ir panašiai, atėjo tokia diena toks gyvenimo laikas, kai jis nebegalėjo valgyti mėsos, kiaušinių, žuvies. Tuo metu Dmitrijus ėmė studijuoti mitybos temą internete, rado informaciją, kad yra tokie žmonės kurie nevalgo išvardintų aukščiau gyvuninių produktų. Dmitrijus tada save pavadino vegetaru. Vėliau atrado informaciją žaliavalgystės tema. Norėdamas pereiti į dar kitokią gyvenseną, kur vyrautų vien tik termiškai neapdorotas maistas, Dmitrijus pradėjo intensyviau užsiiminėti kvėpavimo pratimų praktika. Kai kūnas pasiruošęs pereiti prie žaliavalgiško maisto, maitinamasi turi būti įprastu vegetarišku maistu minimaliai, tuomet organizmas nepatiria didelio streso. Vėliau sekė draugystė su vaisiavalgyste, ir po pusantro mėnesio Dmitrijus išgirdo apie pranavalgystę. Na jam tai buvo nereali informacija, jis nelabai tokia gyvensena tikėjo ir norėjo tai išbandyti. Perėjo prie pranavalgystės su vieno mokytojo pagalba, maitindamas savo čiakras energija, užsiiminėjo spec. cigun praktikomis. 4 metus Dmitrijus turi praktiką pranavalgystės. Tikrinosi pas gydytojus savo organizmo būklę kas kažkiek laiko.
Kad žmogaus organizmas pereitų į pranavalgystę, reikia paruošti tam specialiai organizmą, pravalyti energetinius kanalus kūne, paruošti kūne alcheminius procesus. Dmitrijaus yra sukurta savęs stiprinimo programa, kurioje naudojamos spec. cigun praktikos, senovinės kvėpavimo praktikos, Buteiko kvėpavimo metodas. Stabdant kvėpavimą, organizmas atsinaujina. Yra įvairūs kėpavimai:sakalo, meškos, vėžlio (ilgaamžiškumo), vilko (organų regeneracijai ir t.t.). Pirmoji alchemija kūno yra jau tada, kai žmogui norisi žymiai mažiau valgyti.
NAUDOJANT EMOCINĖS LAISVĖS TECHNIKĄ (TAPINIMO TECHNIKĄ) KASDIEN, AR SVEIKATOS KODĄ, AR PALEIDIMUS, ATLIEKANT KARTAIS KONSTELIACIJAS, ŽMOGUS IŠTIES MAŽIAU NORI VALGYTI. KAS ĮDOMIAUSIA -OGI TAI, KAD SVORIS KŪNO NEKRENTA, O VALGOMA ŽYMIAI MAŽIAU. REMIUOSI IR SAVO IR MANO STEBĖTŲ KLIENTŲ PRAKTIKA. )
Būtina stabdant kvėpavimą natūraliai be vargo išlaikyti pauzę nuo 60 iki 90 sekundžių. 60 sekundžių išlaikoma pauzė - jau labai geri rezultatai. Žmogaus organizmas apsivalo nuo šlakų, gyja.
https://www.youtube.com/watch?v=ThqSh5-eUV4
Apie kvėpavimo technikas informaciją rasite komentaruose paspaudę šią nuorodą.

http://virginijaluko.blogspot.com/2015/01/pranavalgiai-zmogaus-galimybes.html 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą