2018 m. sausio 14 d., sekmadienis

KOdėl negyvename 150 metų


Apie tai kad šakniavaisiai kenkia ir kai žmogus atsisakė tarkuotų morkų. Žili plaukai pradingo :)  ir vėl ataugo natūralūs. Žiūreti nuo 11 min 20 sek. apie tai. Tik sūrį siūlo..., info atsirinkti, pieno produktai netinka žmonems, visai nevartotini, tai jau seniai įrodyta.

Fermentai panaikinami virš 41 laipsnių temperatūra jei būna. Vėžys vystosi nuo stygiaus fermentų.
Fermentai vaisiuose, sausuose vaisiuose. Sausus vaisius vartojant reikia gerti vandenį (na reikia mirkyti džiovintus vaisius šiaip jau).
ir t.t. 

Agurkai išima iš organizmo mineralus neva. 
Pomidorai žemos energetikos vaisiai netinka žmogui neva (na kol kas aš draugauju su pomidorais, nors tikrai žinau kaip vienam žmogui buvo migrena net žaliavalgiaujant  naudojant tik vegan maistą, man toptelėjo mintis apie pomidorus jog jie daug kam gali netikti, ir apie paprikas kurių daug kam nevirškina skrandis) taigi po tokio pastebėjimo tam žmogui atsisakius pomidorų ir paprikos dingo galvos skausmas ir beje nebebuvo parazitų.

Aš labai mėgstu pomidorus, ir man jie tikrai tinka.  :) :)

Kas vartotina kas tinka galima išmokti pačiam atsirinkti tai kūno pasvyrimo metodu testuojant, švytuokle, virgule, arba naudoti galima folio metodą, kurį naudoja net gydytojai.    

Bulvės, baklažanai, grūdai, agurkai, cukinijos priveda žmogų prie demineralizacijos organizmo. 
Viena molekulė tokių augalų pritraukia apie 6 mineralus prie savęs: fosforo, magnio, kalcio, cinko, geležies, vario ir t.t. MIneralų deficitas pridaro tiek organizmui žalos, kad organizmas pradeda imti mineralus iš dantų, ko pasekoje vystosi kariesas, ir taip pat imami mineralai iš plaukų, ko pasekoje plaukai tampa žili, netgi nustoja augti. 
Kai išimama daug mineralų iš dantų, plaukų, organizmas tuomet ima mineralus iš kaulų. Vystosi osteroporozė. 
Pieno produktai teršia organizmą, kadangi yra apdoroti termiškai, nebeturi fermentų, ima kalcį iš kaulų. 
Taninai nuo kavos ir arbatos priveda prie demineralizacijos. 
Taninai medicinoje naudojami pritraukimui cinko juo apsinuodijus ir pasalinimui jo is organizmo. 
Po atsisakymo tarkuotų morkų kurias valgė kasdien video autorius, jam ataugo natūralūs plaukai, dingo žili plaukai. Kaklo oda pagražėjo. 
Vaisiavalgystės atveju žymiai padidėja energija. 
 

Почему мы не живем 150 лет?

https://www.youtube.com/watch?v=atl68Ni7eMo


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą