2018 m. sausio 14 d., sekmadienis

GYvensena kuri ilgina gyvenimą, gerina gyvenimo kokybę

,,Jury Frolov (Юрий Фролов) – biologas praktikas, daugelio įvairių biologijos bei technologijų sričių specialistas: biochemikas, biologas, ekologas, žaliavalgis,  unikalių InfoProduktų, daugelio video įrašų bei straipsnių apie sveiką mitybą bei sąmonę autorius.
Norėdamas, kad žmonės geriau suprastų jį patį bei jo pasaulio matymą, štai kaip Jury Frolov (Юрий Фролов) pasakoja apie save:
Nuo 5 metų man jau nedavė ramybės klausimas: nejaugi žmogus miršta ir viskas, daugiau nieko ir  tai visam?
Nuo ankstyvos vaikystės visas vasaras  praleisdavau gamtoje, kaime. Senelis įskiepijo man meilę žemei, gamtai.
Aš niekada gyvenime nevartojau alkoholio, tabako ar kitų narkotikų, todėl niekada nepraradau ryšio su gamta ir intuicija. Dėl to niekada nesilankiau diskotekose, naktiniuose klubuose, lošimo įstaigose ir panašiose netinkamose vietose.  Neturiu ir kitų priklausomybių. (Nuo 2004 metų, kai asmeniškai susipažinau su B. Ždanovu ir F. Uglovu, aktyviai kovoju su minėtomis ydomis: skaitau paskaitas (tiek individualias, tiek grupines), išdalinau tūkstančius diskų šiomis temomis)."

http://www.sveikasgyvenime.info/kaip-gyventi-ilgai-pagal-jury-frolov/ 

didelis ačiū už sveikatinimo info tinklapio įkūrėjai ir puoselėtojai :)





,,Šiuo metu M. Oganyan (Марва Оганян) organizmo badavimo metodas gydomaisiais žoliniais nuovirais ir naturaliomis sultimis padėjo daugiau negu 10 000 ligotų žmonių, išgyti nuo tokiu ligų, kurios tradicinės medicinos pripažintos nepagydomomis. Tai alergija, bronchine astma, Bechterevo liga, hipertonija, 1 ir 2 tipo cukrinis diabetas, mastopatija, viršsvoris, nevaisingumas ir kitos nepagydomos ligos."


testas gyvenimo gerovei ivertinti
https://www.youtube.com/watch?v=WHARndEw_E4

1 komentaras:

  1. Ligos negali vystytis organizme tų žmonių, kurių kūnai užtaranuoti pozityviomis emocijomis. 1.01 apie tai. Žaizdos užgyja pačios, organizmas turi savęs išsigydymo mechanizmą. Čia žinutė išrinktiesiems spermatozoidų lenktynių laimėtojams :) Taigi tai liečia visus tai skaitančius ir net ne skaitančius :)
    https://www.youtube.com/watch?v=kE_5vQwt-14

    AtsakytiPanaikinti