2019 m. gruodžio 10 d., antradienis

Stebuklingi išgijimai


6 minutė, vyras kuris turėjo pavojingą auglį, pabėgo iš ligoninės, pasistatė spec. piramidės formos piramidę ir išgijo.
Dėmesio, tai gali būti tik vienam žmogui tinkantis gijimo metodas, tai nebūtinai gali tikti kitiems. Na piramidėje gana greitai pasodinti vaismedžiai davė derlių. Tai tikrai rodo padidintą kiekį energijos tokioje vietoje.
Pabaigoje video apie bėgimo naudą.
Ilgas distancijas bėgant, pakyla kūno temperatūra iki ;) laipsnių, žūsta blogosios ląstelės, kurios sirgo.
43 minutė Hipertermija, į itin šiltą vonią panardina pacientą, temperatūra kūno stipriai pakyla, po keleto seansų žmogus ima gyti, nyksta mikrometastazės. Virš 42 laipsnių tokios ląstelės žūva, įvyksta apaptozė.

1 komentaras:

  1. 9 minute okeano daznis ,o juros jonai bunant prie juros taip gydo kaip labai geri santykiai su partneriu(atlikta buvo studija sia tema), tokioje busenoje sedint prie juros organizmas gyja, mazeja augliai tiems kas ju turi, organizmas buna relaksacineje busenoje. O cia nuo 9 minutes mini dazni, kuris gali gydyt, okeano skleidziamas daznis beveik nulinis (0,100...). O kai esi nulinej busenoj pildosi norai, gyjama ir pan. Okeano muzika reik klausyt, o gal juros, ir stebet kas vyksta. Plius vizualizuot galima jura okeana, https://www.youtube.com/watch?v=I3FRoWVWsMY&fbclid=IwAR2Th4Qu0wTgHfE72-qtBp9jkrQGpIHetWMKMONSCyn8AjCtr4M-BxUFUos
    ir cia pamineta jei zmogus terapinasi su terapeutu kuris tiki jog viskas ok, isties per sirdi i smegenis eina signalai ir smegenys ima tiket jog viskas ok ir toliau signalai siunciami i lasteles,kurios ir gauna info ta visko ok kaip programa atsistatyti, gyti.

    AtsakytiPanaikinti