2013 m. rugpjūčio 31 d., šeštadienis

Apie tai, kaip mes iš tiesų keičiame realybę

Gregg Braden savo knygoje ,,Dieviškoji Matrica" pasakoja apie tokią nuostabią tyrą vietą, kuri tikrai egzistuoja. Ten viskas prasideda. Ten yra tyra energija. Su ta nuostabia tyros energijos vieta susisiekiame tada, kai apie tai žinome, kai išmanome jos dėsnius ir prakalbiname ją vien jai suprantama kalba. Mes - tikrovės architektai ir toje Tyroje Kūrėjo Matricos erdvėje, ten, kur prasideda pasaulis- mums įmanoma kurti absoliučiai viską. Mokslininkai septyniasdešimt metų tyrinėję Visatą, joje esančią jėgą, padarė išvadą: viskas pasaulyje susiję. Viskas yra Vienis. Ta vieninga jėga, kuri be ribų yra galinga, - sukūrė Visatą, atomus, gamtą, DNR ir visa kita. Kaip padaryti tą jėgą paklusnią mums? Tereikia pakeisti požiūrį į save ir į supantį pasaulį. Visatos galia galima bus maksimaliai pasinaudoti tada, kai pripažinsime, kad esame Vienio dalis, o ne atskirtis.
                      Mažiausia mikroskopinė dalelė (fotonas) tuo pačiu metu gali būti ir dalele ir banga. Fotonas -dalelė, gali būti net dviejose vietose, skirtingose vietose, nutolusiose daugybės km atstumu. Mūsų kūne esantys atomai informacija vienas su kitu sugeba dalintis per tą pačią akimirką. Užfiksuota daugybė atvejų, kai atomui teleportuojantis į kitą vietą, būtent tą vietą pasiekdavo informacija daug greičiau, nei prasidėjus teleportacijai. Mes taip pat nesame suvaržyti fizikinių dėsnių,- tai atskleidžia naujas žmogaus galimybes. Jei tai įmanoma mažai dalelytei - materijai - tai žmogus taip pat materialus...Vaizduotė + Emocija (ji įkvepia gyvybę) = Tikrovė. Taip mes kuriame savo gyvenime viską. O jei paliksim ankstesnius savo įsitikinimus ir suvaržymus - jei išdrįsime patikėti, kad ankstesni mūsų įsitikinimai tiesiog neegzistuoja - sukursime save kitokį - beribių galimybių žmogų. Pasaulyje tam tikri dalykai, anksčiau atrodę kaip stebuklai, tampa visiškai įmanomi. Bendras nuovokus energijos laukas susieja viską į Vienį. Taigi, remiantis stebuklais, vykstančiais žmonių gyvenime, įmanoma ir visuotinė taika ir visaapimanti sveikata, ir Beribė Meilė kiekviename žmoguje, pasireiškianti visu savo tyrumu ir grožiu. Pagražinkim savo gyvenimus savo svajonėmis. Taip pagražinsim Visatą, norint ,,neįmanomo" ir jau įvykstant tam kaip realizacijai - mes žmogaus galimybes praplečiam. Tai paveiks Viską, nes viskas yra tarpusavy susiję.
O kaip jums atrodo, ar ką nors žmonės žinojo, kai dar nebuvo mokslo?...

Gregg Braden savo knygoje ,,Dieviškoji Matrica" aprašė pokalbį su senyvo amžiaus indėnu. Tas išmintingas senukas užsiminė, kad anksčiau žmonės mokėjo komunikuoti ir žinojo kalbą kaip kalbėti su Visata, su gamta ir jos reiškiniais, su dangaus kūnais. Pradėjus dalintis Gregg Braden kvantinės fizikos atradimais, ir kad mokslas įrodė, jog mes gyvename vieningame protingame informaciniame lauke ir kad viskas yra tarpusavyje susiję - indėnas pasakė, kad mokslininkai atrado tai, ką indėnai seniai žinojo ir žino iki šiol.
                      Visa apimantis beribis laukas yra Beribė sąmonė. Žmogus gali pats kurti gyvenimą ir tai daro. Pasirodo tokie stebuklai yra tikroji realybė. Kiekvienas iš mūsų esame susiję su tuo, kas vyko , vyksta ir vyks ateityje. Pirmiausia mūsų susikurti reiškiniai, įvykiai gyvenime, pasireiškia prote kaip realizacijos variantai. Kadangi nuovokus Visatos energetinis laukas atrodo kaip smulkus tinklas, ( tai substancija , jungianti visą Visatą), jis apjungia viską, ir sveikatą ir galimybes ir vykstančius visur reiškinius. Viskas tarpusavyje susiję. Tą visaapimantį lauką Pitagoras vadino Eteriu. [Tikėtina, kad kai kurie senovės filosofai ne tik jautė šį lauką, bet ir matė vidiniu matymu. Prisiminkim, kad žmogus mato smegenimis. Smegenų žievės pakaušyje yra sritis, atsakinga už atkoduojamus regos signalus, siunčiamus iš akių, o akys priima fotonų srautą. Matant vidiniu matymu – t.y. kai žmogus sąmone keliauja po Visatą, jungiantis sąmone prie bet kokios sistemos, informacija pereina per kankorėžinę liauką, ir toliau siunčiama į smegenų žievę. Matoma vidiniu matymu informacija, visa atsispindi matančiame žmoguje, todėl jis išgyvena stiprius malonius pojūčius, kadangi visa energija kaip informacija pereina per jį].
                      Kvantas – tai elektromagnetinės energijos kiekis, kuris yra nedalomas. Tai yra ta substancija, kuri ir sudaro mūsų visą pasaulį. Kvantinės fizikos atradimų dėka paaiškėjo, kad visa erdvė yra gyva substancija, ir kad materija nėra kieta. Įsivaizduokit aplink atomo branduolį besisukančius elektronus. Tie maži elektronai irgi yra tik energijos sukūriukai. Tarp tų elektronų sukūriukų yra daugybė tuščios erdvės. Remiantis tradicinės fizikos teorija, kietą substanciją tesudaro vos 10 proc. Tik kažkodėl tie 90 procentų lieka lyg pamiršti. Argi gamta mėgsta tuštumą? O jei galėtų visa materija sueiti ir sulipti į vieną tašką? Kažkas neleidžia, kad tai vyktų ar įvyktų. Kvantinės fizikos teorija teigia, kad toji ,,tuščia“ erdvė yra užpildyta nuovokia jėga. Tos išmintingosios jėgos dalis esame ir mes. Net mokslininkas Einšteinas buvo užsiminęs apie egzistuojančią protingą visaapimančią jėgą, teigdamas, kad ,,gamta mums parodo tik liūto uodegą“. Ir , kadangi liūto uodegos dydžio yra gamta, tai žymiai didesnio dydžio turėtų būti visas liūtas, kuris dėl savo dydžio negali visas pasirodyti (pagal Gregg Braden, p.55).  Einšteinas teigė, kad visa Visata ir viskas joje šoka pagal vieną melodiją, netgi kosminės dulkės. Mes taipogi esame formuojanti Visatą energija, esame savo kūrinių kūrėjai, ir taip kaupiame patirtį, išjausdami, išgyvendami savo kūrinius. Mes esame esybės, kurios patiria savo kūrinius. Pažiūrėjus pro elektroninį mikroskopą, atomai elgiasi, lyg visi kartu būtų tarpusavy susiję.
                      Matrica ir yra tas tinklas, laukas, kuriame yra patalpinta tokia iliuzija kaip laikas ir erdvė. Matrica yra holografinė ir, kas egzistuoja tame lauke, tą informaciją turi kieviena dalis. [Tokiu atveju jei žmogus stengiasi tobulėti pats, tai veikia jo artimus mylimus žmones iškarto, o kur jis nukreipia savo sąmoningą mintį, ten irgi vyksta pokyčiai tobulėjimo link. Žmogus, sąmoningai dalyvaudamas tokiame Matricos ,,žaidime”, gali išsilaisvinti iš jam nematomų ir netgi jam dar nesuvokiamų jėgų poveikio ir aukos vaidmens. Tereikia sąmoningai sau leisti būti savo gyvenimo šeimininku, taip atsiranda atsakomybė už savo paties būseną. O žmogus dabartine būsena susikuria ateitį pats].
                      Gregg Braden draugas indėnas parodė šalavijų lauką, paaiškindamas, kad šie augalai vieni su kitais komunikuoja, ir netgi kartu gali tobulėti. Netgi visą augmeniją indėnas sulygino su vienu augalu, teigdamas, kad jų vieno šeimos nario potyrius išgyvena ir kiti augalai. Ar įsivaizduojate, kokia didžiulė jėga būtų, jei būtų vieninga žmonija? ! [Gamtoje visur pasikartoja tobulybės, vieningumo užuominos. Kad ir paiimkim kaip pavyzdį sveiko žmogaus ląsteles. Jos visos – daugybė trilijonų ląstelių, komunikuojasi draugiškai ir viską žino viena apie kitą nors ir to nemato. Komunikacija vyksta tos pačios akimirkos metu. ]
                      Panagrinėsime DNR įtaką pasauliui. Garsūs rusų mokslininkai Poponinas ir Gariajevas atliko eksperimentą. Iš talpos buvo išsiurbtas oras. Mokslininkai žinojo, kad ten dar liko fotonai. Jų buvimo vieta buvo nustatyta elektronine aparatūra. Mikroskopinės dalelės buvo pasiskirsčiusios netvarkingai po visą tapyklos erdvę. Kai į talpą su išsiurbtu oru buvo įdėta žmogaus DNR pavyzdžiai, fotonai susirykiavo spiralės forma, struktūra, - tokia, kokios formos yra žmogaus DNR.
                      Tai parodė, kad žmogaus DNR yra kaip gyvybės kodo nešėja. Bet kai buvo žmogaus DNR pašalinta iš talpos, fotonai liko išsidėstę taip pat, kaip buvo dar esant DNR talpoje!
                      Šis eksperimentas parodė, kad žmogaus DNR turi tiesioginį poveikį aplinkai.
                      Kito (antro) eksperimento metu buvo paimta iš žmogaus (donoro) burnos tepinėlis, ir tas audinys buvo nuneštas didesniu atstumu nuo žmogaus donoro. Žmogus donoras turėjo patirti įvairias emocijas. Patiriant emocijas, DNR , nutolusi meginėlyje toli nuo donoro , ir nedideliu atstumu ir netgi 550 km atstumu reagavo taip pat į donoro emocijas, kaip ir jo kūno DNR.
                      Vadinasi viskas yra tarpusavyje susiję.
                      Kasdien mes liečiamės vieni su kitais, sveikinantis spausdami vienas kitam ranką ar pan. Taip, prisiliesdami prie kitų, paliekame savo DNR. Kadangi, kaip buvo antro eksperimento metu patvirtintas reiškinys, nuo žmogaus atskirtas mėginys su DNR ir to paties žmogaus DNR jame komunikuojasi per atstumą, tikėtina, kad žmogaus emocijos, užgimę jo kūne, pasklinda po visą Visatą ir gali būti visur tuo pačiu metu. [Hearth Math atradimas – toras, energijos laukas. Jis ir gali būti širdyje prasidedančios energijos raiška].
                      Trečias eksperimentas. Į stiklinę kolbą buvo įdėta žmogaus DNR. Ji buvo veikiama nuosekliomis emocijomis. Buvo apmokyti keletas savanorių. Trys ar penki savanoriai vizualizavo DNR molekulę ir siuntė į ją savo teigiamus ketinimus, pvz. siuntė besąlyginę meilę. Priklausomai nuo ketinimo turinio, t.y. – skirtingų ketinimų - DNR molekulė išsivyniodavo ar susivyniodavo. Prisiminkim, kad buvome mokom mokykloje, jog DNR busena išlieka nepakitusi visą gyvenimą, netgi buvo teigiama, kad jokie vaistai, elektromagnetiniai laukai, ar žmogaus poelgiai DNR negali pakeisti. Bet šis eksperimentas parodė, kad mokyklose peršamas mokslininkų požiūris buvo ...netiesa.
                      Taigi, pirmojo eksperimento metu buvo nustatyta, kad žmogaus DNR tiesiogiai veikia fotonų išsidėstymą – šviesos virpesius. Antrojo eksperimento metu buvo nustatyta, kad išlieka toks pat ryšys, komunikacija, sąveika tarp žmogaus kūne esančios DNR ir to paties žmogaus DNR mėginio , nutolusio per didžiausią atstumą. Trečiojo eksperimento metu paaiškėjo, kad žmogaus emocijos gali tiesiogai veikti šalimais esančias DNR molekules kito žmogaus ir ne tik...Žmogaus DNR gali tiesiogiai veikti pasaulio substanciją. Taigi – pagaliau turime įrodymą, kad mes patys galime keisti, (ir tai darome kasdien, kiekvieną akimirką! ), savo kūno būseną ir netgi pasaulio būseną.
                      Kokias išvadas galime padaryti mes patys? Po tokių akivaizdžių įrodymų tampa aišku, kad tikrai nėra neišgydomų ligų, ir iš bet kokios padėties galima rasti išeitį !
                      Matricos energiją Maksas Plankas apibūdino kaip ,,sąmoningą ir nuovokų protą“(pagal Braden, 2012). Šiai energijai galioja kitokie dėsniai, nei tradiciškai buvo manoma ir gridžiama fizikos mokslu. Matrica veikia veidrodžio principu – mūsų kasdien išspinduliuojama būsena, emocijos, mintys, nuostatos (įsitikinimai) atsispindi lyg į veidrodį ir visa tai grįžta mums atgal. [Jei jaučiatės gerai, jums net mintis nekyla panagrinėti kokius žodžius jūs vartojat, kokias emocijas jūs spinduliuojat į Visatą. Jei jaučiatės blogai, ir jei pastoviai juntama tokia būsena – užsirašykite savo vartojamus žodžius, mintis, užfiksuokite būsenas, tikėtina, kad rasitė labai daug neigiamų žodžių, tam tikrų jūsų tobulėjimą stabdančių įsitikinimų, nepasitenkinimo ir pan. Jei prisiimsite už savo spinduliuojamus į Visatą žodžius, mmintis, būsenas kaip paties savo sukurtą produktą – jūs jau tampate brandžiu, atsakingu žmogumi, kadangi jau suvokiate, kas viso to prisikūrėte jūs pats. Keičiant negatyvius žodžius į pozityvius, negatyvias mintis į pozityvias, negatyvią būseną į pozityvią, negatyvią nuostatą į pozityvią, jūs išlošiate pats sau energijos, kadangi jos jau nebešvaistote savęs gailėjimui ar pasipiktinimui ir pan. Ir netgi keičiate taip savo likimą, kadangi jūs jau tampate kitu žmogumi – JŪS SUKURIATE SAVE IŠ NAUJO !  Jūs gi pagaliau leidžiate sau tapti savo gyvenimo šeimininku. Iš pradžių tai daryti tikrai nelengva, bet darant tai t.y.– veikiant, save kurti į kuo pozityvesnį žmogų būna vis lengviau ir paprasčiau].
                      Tikrai esate matę per TV ar kokiame nors internete video, kai žmogus, kovos menų meistras perskelia plytą ar netgi didelį bloką pusiau su delnu. Ir žinote kur jis koncentruoja savo mintį – ogi į galutinį rezultatą. Jei žmogus norui būti sveikas – jis jau dabar turi įsivaizduoti save sveiką. Jei žmogus turi viršsvorio ir nori sukūdėti, jis turi įsivaizduoti jau save kūdą liekną esantį dabartiniu momentu, ir tai net išjausti emocija. Emocijos stiprumas paspartina vaizduotės realizaciją. Labai svarbu neprisirišti prie laukiamo svajonių išsipildymo rezultato. Užtenka šiek tiek su vos įtempta valia lengvai pagalvoti, ir tai galvoti kas kažkiek laiko tik sekundę, arba kelias sekundes – ne daugiau. Tada nespėja įsijungti proto kontrolė, ir neatsiranda logiškas neigimas, kad tai neįmanoma. Bet tam labai reikalinga lengva beribės meilės būsena, apie kurią daug kalba dabartintiniai lektoriai, dalindamiesi informacija – kaip žmogui geriau gyventi. Ta pati meilės (kai kas ją vadina transo būsena) būsena padeda realizuotis labai greitai svajonėms. Ogi tai vyksta todėl, kad tokia būsena nesukuria perteklinio pasipriešinimo potencialo. Mes gyvename dualizmo pasaulyje. Jei žmogus sako: O...aš energetiškai labai stiprus, ir dar tuo metu išspinduliuojama tokio galingo stiprumo vibracija, bet ji yra ne švelni, ji gruboka – iškart susikuria kitas – priešingas potencialas – silpnumo. Jei žmogus galvoja, kad reikia kurtis kokią nors energetinę mentalinę apsaugą – iškarto pasąmonė tai supranta kaip gresiantį savo saugomam žmogui pavojų. Ir ji puola ką – ogi tą patį saugomą žmogų. Pasąmonė yra galingas karys, vykdantis mūsų išspinduliuojamas programas. Na o negaliu nepaminėti tos mielos geros tyros ir visiems mielai priimtinos Beribės Meilės būsenos. Toji būsena yra lengva, tyra, ir ji palanki visais atvejais žmogui todėl, kad tai yra būsena, nesukelianti jokio pasipriešinimo pačiam ją spinduliuojančiam žmogui. Tai yra galingiausias ginklas paties žmogaus, ir jau jokių apsaugų nebereikia, kadangi spinduliuojama beribė meilė iš savęs nuginkluoja visus bioenergetiškai grubiai stiprius žmones. Beribė Meilės būsena – tai ryšys su Beribiu niekada neišsenkančiu vandenynu. Tai ir yra Beribė Meilė. O žmogus, juntantis tokią mielą Beribės Meilės būseną, pasijaučia to Beribio vandenyno dalele. Jis yra ir beribis Meilės vandenynas, ir tuo pačiu maža dalelė to. Tai susiliejimas į Vienį ir jutimas, kad visa aplink mus yra Vienis. Vieniui prieinama bet kas, bet kokia realizacija bet kokių galimybių. Ir jos tiesiog yra tos Beribės galimybės, nes ir pats žmogus yra to Vienio dalis ir Beribės galimybės. Meilė sau yra meilė supančiam pasaului. O Meilė ir yra Vienis.
                      Taigi: pasineriam į Beribės Meilės būseną, sugalvojam norimą rezultatą, norimas rezultatas išjaučiamas jau kaip dabar egzistuojantis ar esantis, ir vėl grįžtam į realų gyvenimą, nukreipiame savo dėmesį į dabartinę aplinką. Ir vėl – pagalvojame apie rezultatą su būsena, išjaučiame tai (tai trunka tik max iki trijų sekundžių) ir vėl grįžtame ė normalų gyvenimą, bet dar vis esame lengvoje Meilės būsenoje. Taip galite daryt tris kartus.
                      Jei norite save gydyti (tik primenu tai tikrai ne panacėja, tai tik viena priemonė iš keleto priemonių gydymosi), savo mintimis įlendate į savo kūną ir bandote žiūrinėti, vizualizuoti skaudamą probleminę vietą kūne. Galite prieš tai prisiminti kaip atrodo žmogaus fiziologinis kūnas, kaip išsidėstę organai ir pan.. Lendate į ląstelės vidų mintimis, vizualizuojate DNR ir RNR (galite pasižiūrėti prieš tai , kaip iš tiesų atrodo tai ląstelėje, kaip atrodo DNR ir RNR). Tada ,,kalbinate mintimis, o galite ir garsiai žodžiais savo RNR, ir pasakote jai, kad ji, toji RNR išsirinktų kokybiškiausias DNR baltymų sekas, iš kurių ji nukopijavus gamins naujus baltymus ląstelei. Taip jūs patys prisidėsit prie kokybiškesnės savo organizmo ląstelių gamybos. Darant tai su maloniomis emocijomis, su malonia Beribės Meilės būsena, jūsų DNR iš tikrųjų reaguos į jūsų žodžius, o RNR tada tikrai gali pasirinkti kokybiškiausias DNR sekas, be jokių roto virusų (Živ, ar vėžio), o sveikatos baltymų sekas. Kad jūs padėsite savo ląstelėms susikurti geresnę kokybiškesnę fiziologiją ir kartu jų pačių savijautą, apie tai įrodymai parašyti aukščiau J. Primenu, kad vidiniu žvilgsniu ar vaizduotės pagalba galite po savo kūną klaidžioti ilgai, net keletą valandų, tik tokiu atveju reikia visiškai atsiriboti nuo jus supančios aplinkos.
                      Jeigu jūs galvojate, kad esate tobulas, tai ląstelės automatiškai reaguoja į tokią jūsų mintį apie save. Joms tikrai malonu pasijusti tobulo šeiminiko ląstelėmis. Tas pats, jei jūs galvojate, kad mylite save 100 proc. , arba galvojate, kad esate 100 proc. Sveikas. Tai veikia ląstelėms kaip programa. Na dar pagalvokite dar sekundei tik (kad neįsijungtų loginė proto analizė), kad jums aštuoniolika, o dar geriau šešiolika !!! Tokią programą jūsų vidiniai organai gavę ims jaunėti.
                      Mūsų DNR pastoviai komunikuoja su Matrica, su Visata. Galvos smegenys tik atkoduoja tam tikrus DNR gautus signalus. Smegenys nesugeba atkoduoti didžiulių kiekių priimtų informacijos (fotonų srauto, energijos) signalų. To nuolatinio dialogo su Matrica, su subtiliąja energija, forma yra emocijų, būsenų išspinduliavimas į Visatą ir veidrodiniu principu viso to grįžimas atgal. Jei mes kuriame taiką savo viduje, mes spinduliuojame taiką į išorinį pasaulį ir net už jo ribų. Mes galime susikurti savo gyvenimo pokyčius ir savęs paties pokyčius kokius tik norime. Šis gebėjimas priklauso nuo vibracijų dažnio (kuo aukštesnę vibraciją žmogus spinduliuoja, t.y. – kuo arčiau jis yra Beribės Meilės būsenos , tuo labiau jam sekasi kurti savo realybę jau čia ir dabar, ir pritraukti norimus įvykius, ar reiškinius netgi į dabar akimirką irgi įmanoma, nor tai vadinama stebuklu, bet tokie stebuklingi Visatos beribio subtilaus nuovokaus proto dėsniai). Taip pat šis gebėjimas kurti naują save ir savo gyvenimą priklauso nuo įsitikinimo, kiek žmogus gali sau leisti būti kūrėju savo realybės. Na jei žmogus nusprendžia tapti savo gyvenimo šeimininku, jis pasiima kartu didžiulę atsakomybę už savo susikurtą gyvenimą, atsakomybę už spinduliuojamas emocijas ir būseną į Visatą, jis tada sąmonės dėka gali sau patogiai keisti savo gyvenimą. Labai svarbu savo gyvenimo ir savęs kūrybai dėmesio koncentracija.
                      Gariajevo ir Poponino eksperimentų informacija pasinaudota iš Gregg Braden knygos ,,Dieviškoji Matrica“, 2012, leidykla Mijalba, p. 67 – 74. Apie šiuos ir kitus Dr. Piotro Gariajevo eksperimentus galite rasti informacijos video medžiagoje internete. Piotras Gariajevas padarė įdomių eksperimentų organų regeneracijos srity. Jo atradimai yra didžiulis įnašas į mūsų pasaulio gerovę.
Ši aukščiau pateikta informacija yra gera priemonė pagerinti savo gyvenimui ir paties žmogaus savijautai, jei ji bus tinkamai naudojama. Visi turtai yra mumyse, tereikia leisti sau tai pajausti. Mūsų kūne atsikartoja Visata, kuri vadinama mikro Visata. Padėdami sau padėsime Visatai. Arba padėdami Visatai – padėsime sau.
Su meile ir pagarba Virginija Luko
Čia galite pasižiūrėti apie žemas baimės vibracijas ir aukštas meilės vibracijas video:
http://www.youtube.com/watch?v=1H7szhBgyVA

dar galite pažiūrėti mikrobiologo Bruce Lipton video . Jis atrado ir įrodė, kad mes nesame genų aukos.
 http://www.youtube.com/watch?v=VYYXq1Ox4sk


čia Gariajevas apie banginę genetiką pasakoja
http://www.youtube.com/watch?v=xsNUr7ZlDZM

Apie realybę, kuri yra kitokia nei mes matome, visiems jau gal žinomas The Secret filmukas. Kaip mes matome smegenimis ;). Mūsų akys mato daug daugiau informacijos, bet smegenys atkoduoja tik tiek info, kiek esame įsitikinę tuo kas ištiesų egzistuoja.

https://www.youtube.com/watch?v=xvzPRCAGsK8

Labai trumpai įdomiai ir aiškiai išdėstomas širdies vaidmuo žmogaus gyvenime. Čia pamatysit, kaip atrodo širdies toras (laukas, spinduliuojamas iš širdies srities) :
http://www.youtube.com/watch?v=Kyfm5_LLxow

O čia pasakojamas bandymas, kaip blogas mintis siunčiant žmogui, jo DNR susitraukdavo , o gera mintis siunčiant jo DNR išsitempdavo, ir t.t. geras filmas, verta
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h828iagDq_g



Kai žmogus iš savo širdies išspinduliuoja jausmą, tai nusidriekia iš širdies elektromagnetiniais laukais ne keletu metrų, o daug daug kilometrų. O jei tą patį malonų jausmą išgyvena grupė žmonių - tai gali pakeisti pasaulį!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7KqqHSaeW-o&list=PL57183F6569A7FBBA

Malonus jausmas sukuria labai malonią būseną. Toje malonioje būsenoje ,,plūduriuojant" čia ir dabar, susikuriam nuostabią ateitį. Taip pat gali labai greit realizuotis mūsų ketinimai, kadangi labai maloni gaivi, lengva būsena turi labai aukštą dažnį (tokia būsena, kai susilieji su gamta, kai pasijunti Vienio dalele ir pačiu Vieniu, Beribiu vandenynu su beribėmis Galimybėmis, kaip besąlygiškai myli viską aplinkui - tokia būsena nesukuria perteklinio potencialo, nesukuria dualizmo) ir tokia būsena galima keisti savo realybę.

Mūsų mintis keičia genus:
http://www.davidicke.com/headlines/researchers-finally-show-how-mindfulness-and-your-thoughts-can-induce-specific-molecular-changes-to-your-genes/

Išgijimo atvejis: 
https://www.youtube.com/watch?v=XOEP2Pmek9g

čia apie tai, kad galima nuskaityt info lazerio technologijomis, čia Gariajevo video.  Klausantis tam tikrų garsų žmogus pasveiksta, netgi iš beviltiškų situacijų yra išeitis. Čia pateiktas atvejis, kaip moteris po infarkto, paralyžiuota po keleto dienų pakilo ir pradėjo vaikščioti, ji pasveiko.



3 komentarai:

  1. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TwZwBRzcALU
    apie matricą, įdomu ir verta :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. http://espavo.ning.com/m/blogpost?id=3776235%3ABlogPost%3A1318582
    Senas indėnas pasakoja anūkui, kaip jis pergyveno tragediją. Jis sakė: ,,Aš jaučiu, kad lygtai manyje kovoja du vilkai. Vienas vilkas kerštingas, piktas ir žiaurus. Kitas - mylintis ir užjaučiantis". Anūkas paklausė: ,,O kas iš vilkų laimės šitoje kovoje tavo širdyje?" Senelis atsakė: ,,Tas, kurį aš penėsiu ." Gregg Braden

    AtsakytiPanaikinti