2020 m. sausio 13 d., pirmadienis

Sveikiausias kėpavimas - kvėpavimas diafragma

Svarbų sprendimą žmogus turi priimti būtent tada, kai jis ramiai kvėpuoja.
Daugybė cheminių medžiagų organizme gali nebūti gaminama dėl stokos deguonies, dėl neteisingo kvėpavimo.
Teisingai kvėpuojant žmogus tobulėja dvasiškai. (Kadangi žmogaus psichofiziologija būna ramybės taikos būsenoje). Organizme medžiagų apykaita normalizuojasi. Grynas oras suteikia ne tik fizinių bet ir vidinių dvasinių jėgų. Gyvieji jonai.
Kvėpavimas nosimi, į diafragmą pats sveikiausias. Netinkamai kvėpuojant, kai mažai dirba diafragma, plaučių apatinėje dalyje prisikaupia toksinų.
Plaukimas praplečia krūtinės ląstą.
Žmogus kvėpuoja energija. Kas 2 valandos persijungia kvėpavimas iš dešinės į kairę nosies šnervę. Kaire nosies puse teigiama jog įkvepiama mėnulio šalta energija, o dešine šnerve įkveppiama aktyvi, šilta saulės energija. Kai žmogus daugiau kvėpuoja kaire šnerve, jis labiau ramesnis, harmoningesnis. Kai persijungia iš vienos snervės į kitą kvėpavimas, tuo trumpu periodu energija stuburu kyla aukštyn, leidžiasi žemyn. Kai kvėpuojama daugiau dešine šnerve, žmogus būna labiau agresyvesnis, na ar tai gali skatinti agresija. Žmogus kartais ,,pratrūksta" (gali ,,pratrūkti") tuomet iš pykčio kai kvėpuoja dešine šnerve.
Taigi žmogus taip pat minta energija ne tik maistu.

 
 
Daugiau kvėpa imo pratimų rasite čia, kuriuos kasdien naudojant, žmogus ima kvėpuoti diafragma.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą