2019 m. balandžio 28 d., sekmadienis

Apie mus, kad žmogus nėra vien tik materija, tai mokslas


Verta tai perskaityti kiekvienam juk tai apie mus ir tai MOKSLAS tai juk ĮRODYTA/PAGRISTA. Jei tai kam kelia abejones paneikite tai, tik reiktų paneigti daugelio mokslininkų darbų išvadas, taigi atlikite savo mokslinius darbus tomis temomis ir kitomis kurios cia aprašomos.



Keletas citatų iš Jurgio Bredekio parašytos informacijos, kuri buvo naudojama tarptautinėje moklsinėje konferencijoje: Į sveiką gyvenseną ir skaidrią būtį Vydūno keliu. Visą kitą informaciją skaitykite paspaudę nuorodą.

https://www.ku.lt/svmf/wp-content/uploads/sites/7/2017/04/Vydunas_2010.pdf?fbclid=IwAR0EBZXZrtAeMyVaw3siGgT3iYVV6Z9I-kfit-DAPdVzaLQstgec8g2XqBA

Jurgis Brėdikis Kauno medicinos universitetas:,,Kas yra tie telomerai? Žmoguje randasi apie 100 trilijonų ląstelių. Kiekvienos ląstelės branduolyje yra genus turinčios chromosomos, kurių galuose yra telomeras (1 pav.). Jų ilgis gimstant yra maždaug tris kartus didesnis nei žmogui pasenus. Be to, skiriasi ir pas atskirus individus: tie, kurių telomeros trumpesnės, kuriųląstelės dalinasi greičiau, gyvena trumpiau. Tokiu būdu, mes turime tarsi biologinį laikrodį, kuris negailes-tingai muša mūsų gyvenimo valandas. Ar galima sustabdyti jį ar, galbūt, atsukti atgal? " (15 p.)
,,Įrodyta, kad telomerų trumpėjimą greitina nesveika gyvensena (nu-tukimas, fizinio aktyvumo stoka, psichologiniai stresai, rūkymas) – viskas, kas didina laisvų radikalą kiekį. Ir, priešingai, sveika gyvensena gali pristabdyti telomerų trumpėjimą." (15 p).

,,Apie penkiasdešimtuosius praėjusio šimtmečio metus dr.Vilhelmas Reichas moksliškai tyrė gyvybinęenergiją. Ją pavadino orgonu. Jo pateikta orgono charakteristika neprieštarauja indų ar kinų filosofijai: vitali-nė energija yra visur, net vakuume; ji yra terpė elektromagnetiniams ir gravitaciniams fenomenams bei švie-sos sklidimui. Reichas ne tik išmatavo šią energiją, bet ir sukūrė orgono akumuliatorių, kuriuo galima paša-linti energijos deficitą ar energija užkrauti, pavyzdžiui, obuolius ir kt. (2 pav.). Deja, Reicho darbų JAV me-dicininė visuomenė ne tik nepripažino, uždraudė naudoti jo sukurtą prietaisą, jį patį apkaltino žmonių dezin-formavimu, nuteisė; 1957 metais jis mirė kalėjime. Pradedant 1960 metais atsirado nemažai mokslininkų, kurie patvirtino Reicho teiginius, sukūrė energijos matuoklius. " (16 p.).

,,Dar Leonardas da Vinči, skrosdamas senyvo amžiaus žmonių lavonus, pamatęs dalinai ar visiškai užsikim-šusias arterijas, padarė išvadą: žmogus miršta nuo užsiteršimo. " (16 p.).

,, Iki šiolei vadovėliuose vaizduojant žmogaus kūną parodomas kraujagyslių ir nervų sistemų tinklas bei limfiniai takai, tačiau nematyti visą mūsų kūną persmelkiančios energinės sistemos su energiniais centrais – čakromis ir energiniais kanalais (meridianais), kurie susiję kūno elektroniniu tinklu, o jų išsišakojimai pasie-kia kiekvieną organą, net kiekvieną ląstelę ir jos branduolį. Norėtųsi tikėtis, kad naujuose žmogaus anatomi-jos ir fiziologijos vadovėliuose šis trūkumas bus ištaisytas." (17 p.).

,,Atsirado galimybė suprasti, kaip energija ir informacija cirkuliuoja gyvame organizme. Nobelio premijos laureatas Szent-Gyorgy anksčiau įrodęs, kad proteinai yra puslaidininkai, 1988 metais paskelbė, kad molekulės bendrauja elektromagnetiniame lauke, pernešdamos energiją. Molekulės turi spyruoklės formą ir būdamos išsidėsčiusios tam tikra tvarka, veikia kaip antenos, išsiųsdamos ir absorbuodamos signalus. Ląstelės guli ant polimerizuoto glikoproteinų sluoksnio, kuris turi elektroninių ir fotoninių savybių ir yra idealus informacijos nešik-li. Tai leidžia ląstelei komunikuoti su kitomis ląstelėmis, pastoviai siunčiant ir gaunant informaciją apie akty-vumą bet kurioje kūno dalyje, kad galėtų dinamiškai pritaikyti savo veiklą. Ląstelių bendravimas vyksta subatominiame, energiniame, elektromagnetiniame lauke mažos galios signalais ir gali būti prilygintas šnabždėjimui (Adey 1996). Neabejotina, ląstelių kalbos kodų žinojimas turėtų nepaprastą reikšmę klinikai, ypač kovojant su organizme esančiomis bakterijomis, virusais ar vėžinėmis ląstelėmis."(17 ps).

Visa tai aiškus patvirtinimas, kad akupunktūros terapija GALI BŪTI itin efektyvi ir itin reikalinga naudoti gydymui. Taip pat tai patvirtina, kad Emocinės laisvės technika (panašiai ši technika veikia kaip ir akupunktūra, gal net efektyviau), taip pat Sveikatos kodas, visa tai yra efektyvi pagalba sau šalia tradicinio gydymo be šalutinio poveikio. Minėtų technikų nuorodos čia:
https://virginijaluko.blogspot.com/2017/02/emocines-laisves-technika-elt-gydo.html

http://virginijaluko.blogspot.com/2017/09/sveikatos-kodas-efektyvi-pagalba-sau.html






Pagarbiai - V.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą