2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Sveikatos kodas, efektyvi pagalba sau

Keistas pavadinimas gal netgi atbaidantis: sveikatos kodas.
Nuo pertekliaus informacijos gali būti kad žmonės atmeta naują jiems informaciją, bet tokiu elgesiu savo atžvilgiu jie gali ir save stipriai nuskriausti.

Knyga Sveikatos kodas buvo išleista gana seniai ir pirkti jos internete nėra galimybių. Pasirodo kad vienas paprastas itin paprastas metodas pavadintas sveikatos kodu itin gydančiai veikia visą žmogaus sistemą. Tai patyriau pati.
Tai gydo neteisingus įsitikinimus, atkuria ląstelių atmintį, tai padeda keisti neigiamus jausmus į tinkamus sveikatai. Šis metodo dėka juntama kaip žmogaus sistema atsigauna, žmogus prisipildo gyvenimo jėgos, jautresni žmonės (kinestetikai) jaučia aiškiai kaip aktyvinama kapiliarų sistema, šyla kūnas praktikuojant šį sveikatos kodą, atsipalaiduoja pilve užspausti raumenys ir kitur kūne juntamas mielas jausmas. Kai pabandysite ir pajausite, vieniems gal reiks kiek ilgiau ir kito dažnio per dieną naudoti šį kodą, kitiems gal pakaks ir pirmo karto įsitikinti kaip tai veikia.
Bet kokiu atveju šis metodas tikrai veikia teigiamai, žmogus jaučia antplūdį energijos jam pagerėja nuotaika.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Ko6vu0j3wa0

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=qfIxtLQc_Z8


ten video nuorodos, parodyta kaip praktikuoti sveikatos kodą

1. Iš pirštų siunčiama energija laikant plaštakų pirštus 5 - 7 cm atstumu, įsivaizduojama kad ta enegrija siunčiama į tašką tarp antakių (į kankorėžinę liauką) 30 sekundžių.
2. Iš pirštų siunčiama energija į adomo obuolį 30 s.
3. Siunčiama energija į smakrą ir 30 s.
4. Į smilkinius ir 30 s.

Apie išsigydymus nerašysiu, kai kurie atvejai pasirodys skeptikams nerealūs. Kas skaitysit Aleksander  Loyd, Ben JOhnson knygą Sveikatos kodas, pasiskaitysit apie itin efektyvią pagalbą sau. Tai viena efektyviausių pagalbų sau kaip įveikti stresą. Galima padėti taip ir kitiems, yra atvejų kad tai itin pagelbėjo paisgerinti psichofizinę būklę.


Knyga čia: http://www.almalittera.lt/knyga/sveikatos-kodas-kaip-iveikti-negalavimus-nesekmes-ir-santykiu-nesklandumus.html


3 komentarai:

  1. http://www.sveikasgyvenime.info/knygu-lentynele/rekomenduojami-pdf/

    AtsakytiPanaikinti
  2. http://www.sveikasgyvenime.info/wp-content/uploads/2017/09/Alexander-Loyd-Ben-Johnson-Sveikatos-kodas.pdf

    AtsakytiPanaikinti