2017 m. lapkričio 14 d., antradienis

Apie eniologiją

apie eniologiją šiek tiek:
Kiekviena liga - už nusikaltimą prieš save ar kai žmogus negyvena pagal Visatos dėsnius. NEGALIMA UŽJAUSTI. Kai užjaučiama - kitam gaunamas smūgis astrale (rezonuojama su kitu žmogumi)ir viskas pereina užjaučiančiam. Eniologija - energijos apsikeitimas. Ne užuojauta reikalinga, o galvoti kaip tam žmogui padėti (aišku jei jis priims pagalbą). (Bet kokiu atveju, mąstant apie pagalbą nemąstoma apie užuojautą). Folio metodu tikrino žmogui sveikatą - tas žmogus turėjo onkologiją. Kitas žmogus kitam kampe kambario irgi buvo prijungtas prie folio aparato, išgirdęs apie kito žmogaus onkologiją, pats gavo smūgį astrale - kompiuterio ekrane pasirodė onkologijos žymė. Paaiškinus tam užjaučiančiam žmogui, kad negalima užjausti kitų žmonių, o galvoti kaip jiems padėti geriau, onkologijos žymė iš kompiuterio dingo. Ateina daug žmonių pasitikrinti folio metodu - ir dažnai būna, kad jiems nustatytos ligų diagnozės, kurių jie neturi . Bet gavęs diagnozę žmogus tai gauna kaip programą, ir tada augina ligą. (Pamenate apie tai ir Neumyvakinas pasakojo. - Nėra ligų, yra tik būsena). Siūlau visiems tai skaitantiems atsakingai pagalvoti, kad nereiktų dažnai lakstyti pas gydytojus, o tik tada kai labai reikia. Ir tas reikia turi būti aiškus. Šiaip su savo organizmu išdykauti negalima, turime visam gyvenimui vieną savo fizinį kūną.
Diabetas – materialinis prisirišimas prie kokių nors daiktų.


Eniologija - 1000 metų senumo mokslas apie energijų kaitą. 



Negalima užjausti, o reikia linkėti, kad tik būtų gerai, pvz kai miršta žmogus reikia linkėti jam laimės kitam gyvenime. Nebijoti. Nereik sau pasidaryti apsauginio kiaušinio formos- tada atsijungi nuo aplinkos, o turi rezonuoti su aplinka. Skaidrus turi būti iki tiek (tik palaikyti minties formą, kad niekas nenukenčia, t.y. visi sveiki , laimingi ir t.t.), nes kai skaidrus, energija pereina per tave ir nekenkia, tik kad visi būtų nenukentėję- tai kai skaidrus mintį transliuoji- gali mašina užvažiuoti, nes gali nepastebėt. Todėl ta mintis plius: kad visi lieka patenkinti , sveiki - ir plius reikalinga, prie skaidrumo tema minties.

Kai užjautėt ką, grąžinkit energiją informaciją tiems ką užjautėt, tegu sugrįžta jiems tai ir tarnauja dėl tobulėjimo jų kelyje. Nes užjaučiant pereina struktūros - ligos, mirties ir pan. 
Ir t.t., na įdomių patarimų išgirsit čia.

https://www.youtube.com/watch?v=7Oc-ma9rBFQ



Chatcha joga visiškai nekenkia asanos- pratimai.
O kokie iš jogos kitų rūšių aspektai kenkia - rasit čia, šiame video

pilvas jei pas žmogų mirusį artimą reik ,,paleist"....Neva po tėvo mirties pilvas auga

,,nepaleisti" mirusieji - hormoninės sistemos sutrikimai

mityba plius netinkama - netinkamas gyvenimo būdas, stresai

Atleisti visiems kam jaučiat nuoskaudas, paleisti juos, ir mirusius paleisti
plius tinkama mityba







čia patarimai dėl antsvorio


Kai žmogus užjaučia ką nors jis persirašo to žmogaus problemas. Kai užjaučia serialų veikėjus, jam gali gyvenime atsitikti kaip tiems aktoriams.

https://www.youtube.com/watch?v=3HPpG-VAzxI

Visi, ką aš užjaučiau, atleiskit man už užjautimą, pasiimkite visas savo programas ir grąžinkit man mano energetinį potencialą.

Per kūrinį galima savo įvykių lauką ir projektuoti nesąmoningai...
Iš žiūrovo išima energetinį potencialą ..jei jis užjaučia kokį tai herojų. Net gyvenime vyksta situacijos tada, ir išimamas vėl ir vėl energetinis potencialas.




Klaidos -
https://www.youtube.com/watch?v=GSj9d1W7xNo
jei nori padėt žmogui, patark kad jis kokius tai pokyčius padarytų savo gyvenime ir išgis, o ne užjausti

būrimas: PERPROGRAMAVIMAS SAVO ĮVYKIŲ LAUKO
TOKS ŽMOGUS SAVO GYVENIMO KOKYBĘ ATIDUODA KOKIAI TAI STRUKTŪRAI ENERGETINEI.
Pagal įstatymą energijos sutaupymo, žmgus nori gauti kokią tai informaciją.
Bet vietoj to , kad paklausyti savo intuicijos, paanalizuoti situaciją, jis užsisako informaciją, užsiprašo- iš išorinio šaltinio- per būrimą. Taigi ši išorinė struktūra per magijos ritualą duoda informaciją (burimas). Burimas išima energetinį potencialą iš buriamojo, kadangi energetinis potencialas išimamas per įvykių lauko programavimą. Ir jei labai miela situacija bus išburta, tikrai atsitinka įvykiai, ką užprogramuoja kitos civilizacijos, stresines situacijas ir pan, kad išimti energetinį potencialą iš žmogaus.

apie abortus (ištrinti info apie abortus- na geriau kad jų nebūtų, ir duoti energijos ir suvokti kad tie vaikai susiranda nuostabius tėvus, ir jiems viskas ok...)

apie meldimąsi bažnyčioj..

žmogus nesikeičia nemąsto o meldžiasi kad jam pasikeistų reikalai, gi energetinį potecnialą išima dėl to iš jo
nepavydėt, blaivi analizė, pripažinti sąžiningai savo baimes, suprasti baimes ir nebereikės pavydėti.ir ims žmogus keistis ir kis situacija.
apie spiritizmą...korekcija įvykių lauko nenaudai žmogaus...kas įtakojo spiritizmo užsiiminėjimą (tada įvykiai pakeičiami į negatyvių daug).




https://www.youtube.com/watch?v=w_Hxnio3nRA


Kiekvienas mūsų poelgis keičia ir dabartį ir ateitį ir praeitį.Jei imama mąstyti, tampama sąmoningu, keičiamas požiūris, energija susigrąžinama, kinta įvykių laukas į teigiamą ir t.t.

ĮSTATYMAS ENERGIJOS IŠLAIKYMO- NEDUOTI MATRICAI ENERGIJOS , neatidavinėt niekam energijos - jokiems parazitams.
TAIP PAT : MANO VALIA IR PROTAS PRIKLAUSO MAN.- NEPALIEČIAMA VALIA ŽMOGAUS.
Nė vienas magas, ateiviai, negali paveikti žmogaus.
Reik žmogui pagalvoti kur jis padarė klaidą, kad tapo silpnas, kodėl jis papuolė į situaciją kad negali iš jos išeiti.
ir t.t.
Tie kurie matantys - jie tik tie, kurie priima pasaulį, pasaulio priėmimas...ir reikia mokėti analizuoti dar, todėl reikia išmokti analizuoti. o daug yra KLYSTANČIŲ, nes nėra analizės. Analizė neturi atsilikti, turi eiti paraleliai.
Ir iš metų metais vis matymas tada stiprėja., bele kaip priimti info negalima matymo, be analizės - mokėti holistiškai kvestionuoti analizuoti. Reik žinoti, išmokti pamatyti koks šaltinis pakiša matančiam šlamštą, ir t.t.


Eniologija koreguoja įvykių lauką. Jie negydo.

Bezdžionių jei šimtas viena išmoksta naują veiksmą atlikti, visoms bezdžionėms tarkim persiduoda. reiškia tai bendra sąmonė jų veikia, ir kiti bezdžioniukai gimsta su ta info jau- moka tai daryt ką išmoko šimtas viena bezdžionė. (Gi galima tą patį apie žmonės ir pasakyt , reikalingas tam tikras skaičius sąmoningų žmonių, ir žmonija taptų sąmoninga, nebevaldytų jos kitos civilizacijos).




o kaip keisti savo DNR ir gyvenimą mielą būsena (mielą būseną galima nuolat turėti  dirbant Jono Gervės metodu, naudojant chatcha joga info, praktikuojant, minčių higiena, tinkama mityba- aišku vegan mityba su 70 % mažiausiai termiškai neapdorpto augalinio maisto ir pan.) čia, beje ir žmonijos gyvenimą keisti į geresnį galime visi vieningai, nereikia net visų pastangų , pakanka tam tikro žmonių skaičiaus ir gali taip būti, kad nebevyks negatyvūs įvykiai, karai ir t.t., nebebus žmonijos kančių...čia įrodymai apie tai

 http://virginijaluko.blogspot.dk/2012/04/kaip-keisti-savo-dnr-ir-savo-gyvenima.html

kas bandys neigti jog tai iliuzija ir utopija, pasiskaitome apie vandenį info, kaip vanduo priima info ir įsirašo informacija taip pat į mūsų vandenį ką , kokiomis mintimis mintijame:
http://virginijaluko.blogspot.dk/2012/04/harmoningi-zmones-ateities-zmones.html

Pagarbiai - Virginija Luko

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą