2016 m. kovo 5 d., šeštadienis

Pieno produktai kenkia? Ar pieno produktai į sveikatą?

Pieno produktai kenkia ar tai į sveikatą ??
Žmogus išgyvena kognityvnį disonansą, jis gauna kasdien iš sistemos dvigubą informaciją: kava kenkia, kava į sveikatą, net gerina atmintį. taukai sveika, ne taukai nesveika. Pieno produktai uoj kaip sveika, uoj kaip gerai tai mirkoflorai, ne pieno produktai veisia kirminus oarganizme net kraujyje, blokuoja sinapses tarp neuronų smegenyse
Žmogus nei iš šio nei iš to kai ima verkti - va to kognityvinio disonanso pasekmė.

Miegas yra geras dalykas- bet tai apgaulės iliuzija, žmogus užliūliuotas matricos ir neva juo pasirūpins gydytojai (kurie patys savim net negali pasirūpinti, nes nėra sveikatingumo informacijos pavyzdžiai, bent jau dauguma, nors išimčių aišku yra ir tai nuostabu...dauguma (yra nedidelis skaičius mąstančių gydytojų ir jie išstudijevę apie sveiką ar sveikesnę mitybą informaciją patys, netgi atlikę tyrimus)gydytojų jei jie papildomai nesidomi, nieko neišmano apie tinkamą mitybą organizmui, paklauskite kiek valandų skiriama mitybos studijavimui universitete pačių gydytojų ;), o žmonės aklai tiki gydytojais kaip dievais, nes taip juos išmokė sistema) , bet kol žmogus pats nesidomės kas yra kas, jei jis aklai tikės kas skelbiama pakišama jam po nosimi, tol jis gali ,,lipti ant grėblio".

O žmogaus sistema tokia, kad jis save pateisina ir ,,kultūringai" geriodamas alkoholį- gi viena ,,gero vyno" taurė net ,,sveika"( O kaip kenkia žmogaus sistemai alkoholio net mažos dozės dauguma net nemąsto). Sistemai reikalingi luoši žmonės, sveiki ar reikalingi, pagalvokit. Kitaip ligoninėse būtų sveikos gyvensenos centrai, kur būtų dirbama su žmogumi dėl viso jo bio, psicho-, socio - darinio sistemingai, holistine prasme.
Toliau, kad ir kiek yra straipsnių, kad pieno produktai visiškai netinka žmogaus organizmui, miegantys svaigsta, kad net jie gydo. Taigi nueikit prašom į laboratoriją patys, stebėkite gijimus patys intensyviai o ne tep lep, be išankstinių nuostatų. Tyrinėkite kaip gyvenimo mokslininkai - gausite atsakymus. Kol neišgyvensite per savo kūno pojūčius tol nesuvoksite.
Yra elektroninnis mokroskopas Vilniuje, ten priima žmones, galite susitarti, galima nueiti ir stebėti mikrokosmosą, galite susiorganizuoti grupę, galite net suorganizuoti tyrimą tyliai. Kodėl gi ne.
Dažnai susiduriu su kenčiančiais žmonėmis, kurie kenčia nuo negatyvių reakcijų , kurios išmoktos ankstyvoje vaikystėje, depresijos būsenos, iškreiptas pasaulio vaizdaa kai kuriems suvokiamas gana dažnai, o ypač ir autizmo atvejais , ką jau kalbėt apie šizofrenijos atvejus.

Kad kirminai, parazitai organizme žmogaus veikia žmogaus suvokimą, tai ir yra įrodyta (gydytoja Klark, kiti autoriai). Atsisakius gyvulinės kilmės produktų žmogus atsigauna psichologiškai, - todėl kad nebėra terpės daugintis kirminams organizme, kokia buvo anksčiau. taip kai kurie parazitai vis dar išlieka, kai naudojami netinkami produktai. Pvz naudoja veganas pomidorus, o jam netinka pomidorai, kai kuriems netinka paprika. Pvz man pomidorai tikrai tinka ir tai nesukelia galvos skausmo, ir pan. Kai naudojami netinkami produktai, apkraunama žmogaus sistema, ir jo imuninė sistema negali sudoroti parazitų pati, o šiaip žmogaus sistema visagalė, su galinga pasąmone, tereikia tam suteikti sąlygas (ar jums tai kas minėjo bent??? ar ta girdėjote nuo vaikystės kad jūs stiprūs ir dar kaip???), kad veiktų tinkamai imunitetas kad išvien dirbtų žmogaus labui visas jo bio - psicho - socio - darinys.

Taigi tie produktai kurie netinka žmogui, gali iššaukti rimtesnius negalavimus, ir jie tikrai negali būti vartotini gydymui.

Kadangi daromi buvo kraujo testai produktų atitikimams, ir niekada nebuvo tokio atvejo, kad žmogui tiktų pieno produktai, nemiegantys žmonės padarys išvadas.

Kūno pasvyrimo metodas, dėl pieno produktų ar jie tinka ar ne gali būti klaidi informacija ir kūno pasvyrimo metodu , NES suvokimą veikia esantys parazitai žmogaus organizme, todėl reikalingos žinios. Blaivios išvados.
Jūs patys pasidarykite kraujo tyrimą ar pieno produktai jums tinka.

Mano kūnas aiškiai atsakė į šį klausimą ar tinka pieno produktai ar ne tik po metų, kai išsivalė organizmas su trumpalaikiais badavimais ir vegan mityba.

Atsakymus galite rasti ir tikrindamiesi folio metodu, tai tam tikra kompiuterinė programa kuri reaguoja į žmogaus kūno virpesius, bus aiškiau.
netikėkite manim, netikėkite niekuo, darykite patys išvadas kaip gyvenimo šeimininkai.


Ir kai kas siųlys varškę vėžio gydymui, bent įjunkite prašau savyje žmogišką poziciją, ir paminėkite tą faktą, kad pieno produktai netinka žmogui- kad kiek buvo atlikta testų - nė vienas testo atsakymas neteigė kad pieno produktai žmogui tinka.


Informacijos nepriėmimas yra tam tikri toksinai organizme, žmogus teršiamas kasdien masinės info priemonių ir tai itin įtakoja žmogaus suvokimą, išmokimo programos ankstyvoje vaikystėje ir vėliau atsispindi jungtyse tarp neuronų kaip įprotis.
Atsiverti informacijai reikia tam tikrų energijos kiekių, ypač kai tai susiję su išmoktu mąstymu: juk gi visi taip daro.
Atminkit, kad tie visi ir rūko, pageria alkoholio, ir pasioperuoja ir nuovargį ir skausmus jaučia, ir vėl nebejaučia skausmų, o kai kas jau kamuojasi chroniškus skausmus išgyvendami, ir tai jiems tampa norma, identifikacija kaip asmenybės dalimi.
Gi nereikia nieko keisti kol gerai jautiesi, bent žinoti reik, na jei tikrai energijos stoka juntama, žmogus padarys savo labui ką nors, kad energijos būtų kiek daugiau, norės pasigerinti savo būklę, padarys dar daugiau.
Apie veganus nedaug info bet tikrai yra, jie gyvena ilgai darniai su visuma, bet dauguma iš jų tapę veganais todėl kad buvo rimtų problemų su sveikata, tai ko norėti, kai nuo vaikystės žmogus tempė naštą fiziologinių sutirkimų ir atsikratė jų būdamas veganu. Žmogaus sistema yra stebuklas, fiziologija taip pat. VYdūno pavyzdys, turime daug pavyzdžių.
Visavalgiai vien atsisakę pieno produktų po kiek laiko suvokia kad pieno produktai nesuteikia sveikatos, tai juntama.
Darykit patys išvadas, atsirinkit informaciją, dėkit erdvėj taškus kai info pasitvirtina, įjunkit intuiciją, tuos taškus pagaliau laikui bėgant sujungsite tiese, bus aiškesnis vaizdas.
Įdedu pieno produktų žalą, ir informaciją kad jie visiškai nevartotini žmogui
Primenu kad daiktus vadinu tikrais vardais. mamos pieno neduodame šuniukui, ar šuns pieno žmogus ir nevartoja. bet žmogus nemąsto.
Toliau pasipila priekaištų lavina, nes žmogus nejaukiai jaučiasi, kad jis maitinasi visavalgiškai. Gi nereikia blogai jaustis žinant koks nuostabus žmogaus imunitetas. nepatogi savijauta iššaukiama pasąmonės ir nuomonių nesutapimas atkoduojamas smegenų kaip mirtinas pavojus. Būkite aukščiau tokių reakcijų kaip stebėtojas ir stebėkit informaciją, kai reiks ir panaudosit. Kol nėra būtinybės - taigi kaip ir nereikia jūsų dabartinėj pozicijoj. Nereikia savęs teisinti, jūs ir taip beribio gėrio šaltinis ką jūs bevalgytumėt, atminkit tai. Tik pojūčiai kitoke būna su lengvesne mityba, norėsit tai rinsitės, norėsit tik tai tikrinsit norėsi nesirinksit, jūs visvien šaltinis gėrio, jūs visvien mintate prana nuolat. Tik pranai pasisavinti organizme neduoda toksinai ir informaciniai(kad žmogus nedadurtas, neįgalus, kad jam reikia kvepalų, tada tik jis saugiai jausis, ir t.t., reklamų info per TV - sukelia stresą kemša žmogaus sistemą), stresas patiriams intensyvesnis kuo daugiau toksinų žmogaus organizme. reaguojama į gyvenimo situacijas lengvinant savyje vibraciją ir mąstymu ir mityba, yra kaip yra. Esmė vibracija. Pieno produktai turi lengvą vibraciją nes mama skyrė teliukui tą vibraciją, bet už tos vibracijos karvės kančia, kai atimamas karvės kūdikis kasmet. vedos teigia, kad karvė kai gyvena laisva, tas pienas gerai. Mielieji negerai, na NEGERAI, ir žinote kodėl, o gi todėl kas tas karvės pienas turi informaciją teliukui.
veganiška mityba tik sveikesnė, netgi žaliavalgiš mityba tik dar sveikesnė, mono žaliavalgiška mityba dar labiau sveikesnė, o mityba vien tik prana sveikiau dar dar labiau, yra dar kitų lygių kai nekvėpuojama, gi pasidomėkit
ir tai nėra kas nors tolimo, tai mūsų rasės atstovai išgyvena, ką daro vienas ir gali - gali visi, turim bendrą pasąmonę.
Atsibudimui, o miegantiems gero miego toliau
iš Piatibrato info kai ką teks atsirinkti, bet tikrinti info kaip minėjau galima laboratorijose elektroniniu mikroskopu.
Yra mokslininkų patikrinta ir video rasit you tubėj ar galite kas komentaruose įdėt, kad virusai sukurti LABORATORIJOSE, o parazitai kur sukurti rasit Piatibrato info ir kur kitur, ne vienas šaltinis tai teigia. Domėkitės, o po to vertinkit neikite tai. Labai prašau be vertinimų rašyti komentarus, kiekvienas turim savo nuomonę ir ta nuomonė lai būna išreikšta pagarbiai etiškai, nevynioti į vatą ir daiktus vadinti tikrais vardais irgi į sveikatą.
čia straipsniai kaip pienas kenkia žmogaus dariniui:
kai žmogus gydosi vegan mityba be glitimo produktų jam dingsta depresija, autizmas netgi visiškai gali būti išgydytas ar labai sunkūs atvejai efektyviai palengvinti, šizofrenijos galima atsikratyti, plius naudotina psichoterapija , sunkesni šizofrenijos atvejai gali būti žymiai palengvinti. Primenu bandymą su savanoriais kaliniais JAV. Agresyvumas buvo 75%, po keleto mėnesių agresyvumas tapo 3%. GYvenimo mokslininkai, savo gyvenimo šeimininkai darom išvadas koks pasaulis būtų su vegan mityba, tik pamąstom ir tai į sveikatą - MĄSTYTI. Nepriimkit kaip primetimo informacijos tai reiškimas minčių ir noras kad žmogus tiesiog įjungtų mąstymą, tai tikrai į sveikatą. O kaltu jaustis negalima, sistema pasąmonė reaguoja neigiamai ir kraujas blogėja nuo to. Mylėt reikia save bet kokį priimti save, viskas kis į gera tada.
http://virginijaluko.blogspot.dk/…/autizmas-isgydomas-vegan…
http://virginijaluko.blogspot.dk/2012/…/apie-pieno-zala.html
kas galite po tema įdėkite pieno produktų nuorodas, kad jie tikrai kenkia žmogaus sistemai ir jo gyvenimui taip pat. Mąstymu kuriam ateitį, gerbūvį. Aišku tinkamiausiai lengviausiai mąsto lengvai besijaučiantis pranavalgis, tokių ir reta. Bet bent kiek lengvesnis mąstymas lengvina žmogaus visą sistemą.
mąstymas reikalingas kad nereaguotumėm reptilinėmis smegenimis, limbine sistema, tada organizmas patiria stresą ir eikvoja savo gyvybines galias užuot būdamas darnoje su savimi su pasauliu( tai kai įsijungia ,,begti ar kautis" būsena, kas kartais reikalinga tikro pavojaus atveju, bet tikrai tai alina žmogų kai jo sistema patiria stresą matant žiaurias reklamas, melagingą info per TV - užsispaudžia diafragma klausant melą, rašant melą ranka - dar labiau). Mąstyti sveika, ir priimti save tokį koks esi ir sveika, už visų tų toksinų slypi nuostabi žmogaus siela, jos virpesius lengviau atkoduoti su lengvesne mityba, lengvesne vibracija. mąsto puikiai ir visavalgiai, norės lengvinti info, rinksis ką sau tinkamesnio kas tinka žmogui ir visam jo dariniui. Ir atiminkit kad visa tobula, net betvarkė tobula, Visatoje visur tvarka, kai priimi tai kaip vienį, visa kinta jau į gera. kai žmogus suvokia kad jis amžinai gyvenanti daugiadimensinė būtybė, toksinai tirpsta, o tirpimui toksinų ir suvokimo gerinimui yra paprastos technologijos patikrintos gausiu skaičiumi žmonių tūkstančiais, šimtais tūkstančių, su tinkamesne lengvesnės vibracijos mityba (augalinė tinkamesnė net su termiškai apdorotu maistu, tinkamai maitintis reikia). Kančia ir riboja suvokimą ir neleidžia atsiverti informacijai, stebėtojas būna virš kančios. Ji tampa bereikšmė. Kas norės gudrybes panaudos sau pasigerinti ir jo gyvenime jei GERAI, tai bus DAR DAUGIAU GERIAU

Kas ypa pieno produktai ir kaip jie suteikia terpę daugintis kūne parazitams rasite čia, kai kurią info kaip gyvenimo šeimininkai atsirinksite:
https://vk.com/doc166980534_161772651

Tai yra Piatibrato Glubinaja knyga, galite ją parsisiųsti
 arba iš čia parsisiųsit
http://naturalworld.ru/kniga_glubinnaya-kniga.htm

 Taigi mano aiški išvada: remiantis studijuotais gyvenimo faktais, žmonių išgijimų atvejais, kurie naudojo be pieno produktų mitybą visavalgiaudami, ar naudojo veganišką mitybą su mažiausiai 70 % termiškai neapdoroto maisto, ar vartojo vien veganišką žaliavalgišką maistą, pieno produktai visiškai netinka organizmui, ir jo visai sistemai. Kai kurie žmonės kenčia nuo iškreipto suvokimo(kai kurie), kas sukelia kančias žmogui, kas riboja jo vystymąsi ir integravimąsi į visuomenę į sociumą, (autizmo, šizofrenijos, depresijos atvejai, kiti sutrikimai), kenčia ne pavieniai individai bet ir jų šeimos, kadangi skaudu matyti taip besikankinantį žmogų. Esant bet kokiam negalavimui pirmiausia reikia atsisakyti pieno produktų, bus pagerėjimas sveikaatos, tai juntama, matoma.

  Kadangi pieno produktai klijuoja sinapses tarp neuronų, mąstymas darosi klampesnis, ir tikėtina, kad gali būti pagerėjimas vėžio atveju, bet tik pagerėjimas - kuris jau viešoje erdvėje paskalbtas kaip gydanti priemonė. pagerėjimas gali būti todėl, kad žmogus nebemąsto negatyviai tiek daug ir kiek nebeapkraunama jo sistema, todėl toksinams šalinti galima skirti daugiau resursų, ką organizmas ir daro. Bet pati varškė veikia kaip toksinas taip pat organizme. Vėžys kas yra pasidomėti gyvenimo šeimininkams reiktų giliau, tai yra psichosomatinė liga, tai yra BŪSENA. Keiti būseną ir sveiksti. Būsenai gerinti reikalinga ne bukinimo mąstymo terpė, o tinkamo mąstymo terpė, tinkamesnis mąstymas atsiranda keičiant mitybą į tinkamesnę, nes kinta vibracija į lengvesnę, tinkamesnė mityba yra minėta išvadose veganiška mityba. Remiuosi Cambelo atlikta studija su 5000 tūkst. žmonių Kinijoje, visi išgijo ar stipriai pasigerino būseną su tinkama veganiška mityba, taip pat remiuosi išgijimų atvejais stebėtais, kurių buvo tikrai daug, ir kitų autorių informacija, kurie atliko studijas, bandymus, kokia mityba žmogui yra tinkamiausia tema.

Pagarbiai - Virginija Luko

1 komentaras:

  1. suris ant sieneliu skrandzio pasidengia, kazomarfinas suryje - narkotine medziaga. Kazeinas uzpildo tarp neuronu jungtis, limfa kemsa ir t.t. Paklausyt reik video kaip teliukas isauga is pieno , o zmones neisauga dauguma kazkodel :) https://www.youtube.com/watch?v=W6HQzH_0zJk&feature=youtu.be

    AtsakytiPanaikinti