2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Kaip išmokti savim pasitikėti labai daug procentų ir mylėt save labai daug procentų, nors iš šimtą proc.

Kaip dirbtinai išjausti savim pasitikėjimą, meilę sau šimtu procentų, sveikatą ir t.t.,  ir kad tas jausmas būtų juntamas nuolat jūsų realybėje jumyse : Norbekovo metodas: įtempti raumenis ir (pagal Kovaliovą), pakelti akis aukštyn. (kai svajojate ar norite ko savo gyvenime kad ateitų jūs taip ir darote nuo vaikystes, pastebėjote? tik šie autoriai tai apibrėžė ir įvardino, ačiū jiems). Taigi akys pakeliamos aukštyn 15 - 25 laipsnių kampu, sugniaužti staiga kumščius. Kuo staigiau ir trumpiau tą pratimą atliksite - gausite tuo geresnius rezultatus. tikrinkite skalėj nuo vieno iki dešimt kiek vienetų pakėlėt savim pasitikėjimą, meilę sau tokiu dirbtinu būdu. Kuo dažniau tą pratimą kasdien atliksite per mėnesį ar daugiau susiformuos tarp neuronų jungtys naujos, nauji keliai, išmoksit taip, įgysit įprotį - džiaugtis, mylėt save labai daug proc, ir savim pasitikėjimą šimtu proc. Savim pasitikėjimas man auga labai kai besąlygiškai rūpinuosi kitais, kai Gervės Jono metodiką platinau. Platinkit tą metodiką, kurkit grupes, siųskit meilę į žemės centrą , siųskit kasdien mintį kad taika su savim ir su pasauliu kiekv žmogaus, kad visur žemėje ir ore vanduo švarus, ir kitą tinkamą info, ...kaip dirbti pagal Jono Gervės metodą rasit info čia:
Nenorite niekur siųsti meilės, jauskite nuolat ar dažnai bangas savo kūne ir auroje, vilnijančias mielas, besąlyginės meilės vibracija tai, lengva, be polių, tai bus didžiulis įnašas į visatą ir į žmonijos gerbūvį taip pat.
http://virginijaluko.blogspot.lt/2012/12/akademikas-jonas-gerve-apie-evoliucija.html

Pagarbiai su meile - Virginija Luko

Pastaba: savim pasitikėjimui kelti tinka naudoti tinkamą mitybą (vegan mitybą, naudoti rūgštinančius kraują vaisius, daržoves, uogas) taip pat tinka naudoti kasdien ar dažniau ELT - emocinės laisvės techniką, kitas technikas, čia straipsnyje aprašytas - ir kai tai padeda - kyla savim pasitikėjimas ir meilė sau taip pat skalėje nuo vieno iki dešimt arba galite skalę įsivaizduoti nuo vieno proc. iki šimto proc.
http://virginijaluko.blogspot.lt/2013/11/elt-isgydo-labai-daug-negalavimu.html

Savim pasitikėjimas kyla kai atliekamas valymas nuo toksinų fiziniam lygmenyje ir energetiniam lygmenyje viskas valosi taip pat tada. pakanka vien su veganiška tinkama mityba be druskos(druska stabdo valymasi) pabūti keletą dienų, galima dešimt dienų, ir vėl visavalgiaujant padaromos atitinkamos išvados, atsirenkama labiau kas netinkamas nesveikas maistas, naudojama daugiau tinkamo žmogui maisto. Tinkamoje veganiškoje mityboje turi būti vaisiai uogos ryte iki dvyliktos val, nuo pietų vartojamos daržovės, kai kas vartoja kruopas, kai kurie stengiasi vartoti be glitimo kruopas, kai kurie daržoves troškina. Aliejaus valant organizmą nenaudoti kai naudojama vegan mityba valymui kūno. Rytinio šlapimo klizmutes giluminės gerina savijautą, švarina storąją žarną, gerina tuštinimąsi, tai gydo daug negalavimų, nes storojoj žarnoje daug gyvybiškų svarbių organizmo taškų randasi, apie tai plačiau rasite čia:
http://virginijaluko.blogspot.lt/2015/01/storosios-zarnos-svara-butina-norint.html
stuburas ir svarbu, stuburas tiesinasi vien nuo rytinio šlapimo klizmučių ir, esant stuburo problemoms patariama ropinėti, apie tai plačiau surasite info čia:
http://virginijaluko.blogspot.lt/2015/11/stuburas-fiziologiniu-ar-psichologiniu.html

Kai jautiesi gerai, būni nuolat blaivus, propaguoji blaivų gyvenimo būdą, būni pavyzdys kitiems, ypač jaunosioms kartoms, taip prisidedi prie visatos gerinimo, toks pavyzdys puikus jaunajai kartai.
taikai su savim ir su pasauliu, stabiliam savim pasitikėjimui ir meilei sau tinka chatcha joga pratimų kompleksas. Šavasana užtvirtinti reikia asanų poveikį , jei neatliekama po kitų šios jogos pratimų šavasana, tai būna tik pusė poveikio žmogui atliekamų chatcha jogos pratimų. Šavasana gydo viską, ir tobulina žmogų, chatcha joga atstato žmogaus DNR.
http://virgaluko.blogspot.lt/2013/05/chatcha-joga.html

jumoro naudojimas palengvina situaciją, naudoti jumorą
, naudoti juoko terapiją, papurtyti kūną, naudoti NLP




2 komentarai:

  1. savim pasitikejimui video Lapsinovo
    Pajausti reikia save savim pasitikinciu
    As esu jega as esu pasitikejimas sakyti atsipalaidavus uzsimerkus, tris dienas, veliau 7 dienas jau mintyse galima tai sakyti. Veliau jausma kasdien ta isjausti https://www.youtube.com/watch?v=vtPpy5PSFb4
    sudet delnus viena su kitu kuo tvirciau sudeti jie tuuo tvirtesnis savim pasitikejimas. Krutine atvira neidubusi, tai savim pasitikejimas. Kalba, mintys ir isjautimas to, jausmas. Per 3 savaites pajausit savim pasitikejima, nedvejojima.

    AtsakytiPanaikinti
  2. savim pasitikejimas dideja tiesinant stubura, begiojant kasdien stuburas tieseja, dziaugsmo busena tampa kasdienybe, savim pasitikejimas ir meile sau auga savaime. Patariama begioti ne ant asfalto dangos o ant zemes, pievoje, zvyrkeliu.

    AtsakytiPanaikinti