2015 m. gruodžio 13 d., sekmadienis

Verta...kvantinė psichologija, žmogaus galimybės, žmogaus išsilaisvinimas iš paties susikurto kalėjimo

Informacija apie tai, kaip pakeisti savp gyvenimą į geresnį


...čia psichologė kalba apie tai, kvantinė psichologija teigia, kad mes galime įtakoti savo gyvenimą, mes gabūs tokiems stebuklams, apie kokius net nesvajojame, net nesapnuojame, todėl leiskime sau naudoti savo galimybes. Taigi ši moteris kai buvo itin blogoje depresinėje būsenoje ir mintis negatyvias - nes tai ne jos mintys, o primestos sociumo, programų įgytų vaikystėje - juk tai taip, tai tiesa - taigi, ji keitė tas mintis pozityviomis ir prireikė metų, kol susitvarkė būsena. taip kad kai kuriems reikia gana ilgai dirbti su savim, ne viskas iš karto būna. Vien jau suvokimas kad negatyvas ne jūsų o primestas - tai daro stebuklus, juk nebesijaučiama kaltu, susijungiama vėl su savojo AŠ šaltiniu. 

 Išklausiau visus šios psichologės video, nuostabi informacija, nepastebėjau klaidų...Aiškus detalus mąstymas, aiškiai apibrėžiami reikalingi kertiniai psichologiniai aspektai, labai miela buvo klausyti tokią informaciją. Smagaus laiko visiems su Anna Konda, autore nuostabios informacijos dėstymo :)

kur dėmesys, ten ir energija, tai labai svarbu..
Kiek greitai jūs reaguosite į naujas situacijas, tiek greitai jūsų gyvenimas keisis į geresnį
Kai žmogus suvokia, kad esanti situacija jo sąmoningo ar nesąmoningo pasirinkimo pasekmė, jis pajėgus situaciją pakeisti, ir taip keičia savo gyvenimą, atsiveria visiškai kitai būsenai, ateitis nusidriekia visiškai kitokia nei galėjo būti anksčiau ,,sukurta". Va tai ir yra kvantinis šuolis.
Mes patys kuriame savo ateitį, mūsų dabartinė būsena kuria ateitį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą