2015 m. gruodžio 6 d., sekmadienis

Ezoterikoje daug painiavos, informaciją reikia mokėti atsirinkti, ...refebingas kenkia ir dar kaip tai yra ne į sveikatą

Visuomet reikia pačiam išmokti mąstyti, daryti išvadas, nuolat kvestionuoti pagal pojūčius informaciją kas yra netaip, kas yra gerai. Ezoterikoje daug painios ir klaidingos informacijos yra taip pat. viena iš jų yra rebefingas. Masės pasiduoda vilkinimams, būrimams, kas yra žema vibracija, visokioms pavojingoms technikoms, kaip rebefingas, reiki, kosmoenergetika ir pan. Pastarosiose technikose -kosmoenergetikos, reiki, naudojami demoniški simboliai, ir žmogus junta vibracijų pokyčius net taip būna. Prijungiamas prie šių technikų agregoro. Agregoras numeta kaip šuniui kaulą, šiek tiek malonių pojūčių. O kai reikia iš šių žmonių nuima energijos, pasimaitinimui. Na ir ko labiausiai reikia, žmogus gauna bendravimą. Jam apgaulingai atrodo kad vyksta teigiami pokyčiai, Bendravimas su mokytoju gali sukurti iliuziją, kad tos technikos geros, o vyksta apsikeitimo informacija - energetiniai mainai. Eniologija - mokslas apie energijų kaitą. Kai skaitai knygą, bendrauji su knygos autoriumi, vyksta energetiniai mainai. reikia labai atsirinkti knygas pagal autorių energetiką ir. Taigi visokie būrimai astrologiniai dalykai, reikia, kosmoenergetika, rebefingas - žemos vibracijos, gyvenimo įvykių lauko destabilizavimas, žemo sąmoningumo įvedimas į savo gyvenimą. Žmogaus sąmonė lyg ir užsidaro nuo aukštesnių vibracijų informacijos, žmogus negeba priimti informacijos, kad jis yra aukščiau visų šitų technikų , kad jo galimybės yra neribotos. Apie tai teigia kvantinė fizika, šito atradimo ką jau seniai žinojo Andų šamanai, ar kiti sąmoningi žmonės, matantys vidiniu psichiniu matymu virusus ląstelėje, fotonus - mikropasaulį. Dabar fizikai tai atrado ir patvirtino elektroninio mikroskopo dėka. Vien mūsų mintys veikia daug daugiau, nei kokie simboliai, akmenys, ar kitokie talismanai. Talismanai, visokie daikčiukai -tai nepasitikėjimas savimi, jei reikia kokios priemonės vaikiškai patikėti, kad bus saugiau, kai rankoje laikysi kokį daikčiuką ir neva jis padės. Nepasitikėjimas savimi transliuojamas į Visatą ir veidrodžio principu grįžta kaip realizacija tai ką transliuoji, tą ir gauni, ti ir turi savo realybėje. Transliuoji kad esi silpnas ir tau reikia ,,pagalbos" ritualų, daikčiukų ir pan.

Žmogus minties pagalba spontaniškai pats gali save išgydyti, tai vadinama kvantiniu šuoliu. Ir tokių patirčių yra galybės. Viskas slypi žmogaus psichikoje. Taigi gal jau metas atsiriboti nuo žemų vibracijų ,,pagalbų" ir leisti sau pasijausti tuo kuo esi- šviesos šaltiniu, tai energija informacija, joje viskas apie viską. Ta beribė sąmonė su informacija visko apie viską yra bet kuriame daikte, ore, smėlio smiltelėje - bet kur. Jokie astrologiniai apribojimai, jokie būrimai, jokios ,,pagalbos" su demoniškais simboliais žmogui visiškai nereikalingos, tai tik sąmonės teršalai. Žmogus užfiksuoja pasąmoningai -o tai labai pavojinga jo evoliucijai, kad ką pasakė būrėjas, ką pasakė astrologas - tai nepamainoma tiesa. Taip atsiribojama nuo visokeriopo gerbūvio, nuo aukštesnių vibracijų galimybių, ir iš tiesų išsipildo užprogramuotas būrimo variantas , taip būna dažnai. tai elementariausias neurolingvistinis programavimas. taigi nebūkite naivūs ir gyvenimo šeimininko pozicijos dėka tik suvoksite, kad tik jūs atsakingi už savo gyvenimus, niekas kitas. O būrėjų primesta informacija jums kaip teršalai visiškai nereikalinga, nes jums reikia švarios informacijos. Švari informacija yra beribių galimybių sau atvėrimas.

 Į bet kokius žodžius, būsenas reaguoja mūsų vanduo. Kai žmogus nepaiso ir išvis nesiburia pas astrologus, pas būrėjus, jam planetos susistumdo pačios jo labui, ko jis nori, kokį jis nori save turėti, kokius rezultatus aplamai nori gauti. Mūsų mintys materialios. Jau tai yra daugiau nei kitų programavimas. Taigi geras įstatymas yra: Nežiopsok. nepasiduokite manipuliacijoms ir visokioms ,,pagalboms", kurios nutems jūsų vibraciją žemyn ir terš jūsų gyvenimą, kenks sveikatai, visapusiškai gerovei. Net menki teršalai juk niekam nereikalingi. vadinkime daiktus ir dalykus tikrais vardais.

Užuot ieškoję pagalbininkų - būrėjų , bendravimo su jais, geriau pasirūpinkite savo dabartine būsena. Vien juoko terapija žmogų perkelia į visiškai kitą būseną, daug mielesnę, keičiant požiūrį (kognityvinė psichologija), keičiama ir biologija žmogaus viduje - mirkobiologo Bruce Lipton tyrimų išvados.(Apie tai galite rasti jo knygoje ,,Tikėjimo biologija"). Apie pozityvių afirmacijų galią teigia ir kvantinė psichologija ir pozityvi psichologija. Užuot ėjus pas tokius aukščiau minėtus ,,pagalbininkus" jau dabar galima sau padėti pasitelkiant pozityvias afirmacijas. Psichosomatikos žinios, kurią puikia išdėtsė savo daktaro disertacijoje amerikietė psichologė Louyza Hey (apie tai galite paskaityti knygoje ,,Mylėdamas save tu būsi laimingas.),  gali būti naudojamos savo būsenos, savo realybės keitimui jau čia ir dabar.
Kartodami afirmacijas kad save mylite, keliate savo vibraciją iškart, kai liečiate tam tikrus taškus kūne. Turime nuostabią techniką, emocinės laisvės techniką, tai itin efektyvi pagalba sau. Gerindamas savo būseną dabar keiti savo ateitį į žymiai geresnę, nes keitiesi pats jau dabar. Apie tai čia:  http://virginijaluko.blogspot.dk/2013/11/elt-isgydo-labai-daug-negalavimu.html

GYvenimo šeimininnko pozicija: http://virginijaluko.blogspot.dk/2015/01/visatos-astrologines-kosmines.html

Kuo mažiau teršalų savo gyvenime, tuo geriau. Net menkiausi teršalai yra kenksmingi juk, o švarinimasis į sveikatą.
http://virginijaluko.blogspot.dk/2015/11/aiskeriagiu-diagnostika-kenkia-zmogaus.html


Jei būrėjas užuot ,,pagelbėjęs" savo būrimu, žmogų tiesiog nuteiktų mielai būsenai jau čia ir dabar ir nors skiek užsimintų apie jo beribes galimybes, ateitis žmogaus kinta iškart, nes vien pagalvojus apie beribes savo galimybes, kurias tik riboja mūsų išmoktos programos ankstyvoje vaikystėje, kurias mums formavo aplinka, mes galime tai keisti. Sąmoningai keisdamas savo įsitikinimus keiti savo charakterį, kinta gyvenimas, susikuri visiškai kitokią realybę. Taigi vien kartoti pozityvias afirmacijas jau yra gerai, kartoti reiktų spontaniškai, nes pasąmonės negatyvios programos proto jėga ima priešintis, vis pakišdama neįgalumo būseną, žmogaus ribojimo frazes, kad ,,tu negali".
O kiek pasaulyje turime pavyzdžių kad žmogus gali tiek kiek jis leidžia sau galėti.
ir tokių pavyzdžių negalime paneigti. Jei vienas žmogus gali, gali visi, atminkit tai. Ir niekas kitas už jus gerbūvio nesukurs tik jūs patys jį susikursite. Jei galvosite, kad visas pasaulis jums padeda ir jumis rūpinasi, taip ir bus. jei galvosite kad pasaulis nedraugiškas - tai ir turėsite. Kokį save sukursite tokį ir turėsite, juk elementaru :).




Rebefingas


Irena Metrikienė
Rebefingas.jpg
Kalbant apie šį kvėpavimo būdą būtina paminėti kaip jis atsirado, kas parodo jo kokybę. Amerikietis mokslininkas Stanislavas Grofas tyrinėjo įvairų transą - sąmonės būsenas, sujungdamas savo teorijas su psichologija ir rytų mistika. Jį domino, kaip pakinta sąmonė paveikus ją narkotikais.
Savo tyrimus jis grindė pakitusios asmeninės sąmonės būsenų aprašymais. Dvidešimt penkerius metus jis pats vartojo narkotines medžiagas ir per tą laiką turėjo pusantro tūkstančio narkotinių seansų, kurių aprašymai ir išvados be abejo yra neįkainojami mokslui.
Laikui einant psichiatro Grofo sąmonė pakriko: jis sunkiai pradėjo skirti realybę nuo haliucinacijų. Nebegalėjo dirbti. Jis ėmė ieškoti ne farmakologinių metodų sąmonės fonui – transui sukelti, kuriame galima būtų keisti žmogaus fiziologiją ir psichiką. Labai pasikeitė jo , kaip mokslininko požiūriai ir jis pradėjo domėtis Pranajama. Grof tiesiog išplėšė iš sudėtinės jogos dalies Pranajamos mažą lopinėlį sugreitinto gilaus kvėpavimo stadiją, ir iš to kilusį transą - paskelbė vos ne panacėja nuo visų ligų ir dar dvasinio tobulėjimo pagrindu. (panašiai, kaip ir Buteiko metodas - dalelytė Pranajamos paskelbta autoriniu sveikatingumo metodu, taip pat Oro metodai, kuris nurodo neegzistuojančius asmenis kaip Babadždi ir kt. nes taip nereikės ginti autorinių teisių, ir tai lengviausias būdas pateisinti mokslu viską, ką tik įmanoma sugalvoti.).
Šiuos savo „atradimus“ Grof pavadino: rebefingu, holotropiniu kvėpavimu ir transpersonaline psichologija. Dabar, daugelis norinčių mokyti liaudį, visa tai naudoja už atitinkamą mokestį, kaip tulą priemonę. Vėliau Grof šiuo pagiringu sukūrė daugybę mistinių metodų: „ reinkarnacijos potyrių, astralinių išėjimų, dvasinių realizacijų ir kt. psichoanalitinio kliedesio , bet reikia paminėti, kad visa tai buvo be Froidinio seksualinio susirūpinimo.
Ir vis tik Grof savo mokslinės karjeros pradžioje buvo padaręs nemažą indėlį žmonijos labui. Šio jo periodo tyrimų rezultatai gali pasitarnauti visiems tiriantiems „žmogaus fenomeną“: antropologams, tiriantiems šamanų praktikas, iniciacijos ritualus, išgydymo ceremonijas, priešmirtinę būseną, mirtį ir t.t kur visi gali aiškiai matyti, kad visos mistikos ir anapusiniai vaizdai lengvai pasiekiami pakitusia sąmonės būsena – transu, bet tai nėra tiesa ar tikrovė, tai yra tik konkretaus žmogaus psichikos vaizdinys – haliucinacija, kurią jis priimdamas už tiesą, susikuria sau požiūrį ir gyvena jame.
Visų šių tyrimų rezultatas – transas, taip sunkiai pasiekiamas kvėpavimo technikų šalininkams. O gi išmąstymą ir sveiką gyvenimo būdą propaguojančiam žmogui, autotreningo pasėkoje, transas yra laisvai prieinama realybė jau po pirmų jo praktikavimų. Vaikai ir tie nesąmoningai dažnai panyra į transą žaizdami ir lakstydami. Transo gilumas priklauso nuo sistemingo jo naudojimo ir tam nereikalingi pašaliniai asmenys, prižiūrėtojai ar dar kaip kontroliuojantys kito žmogaus vidinę sferą.
O dabar pamąstykite logiškai: narkotikus vartojęs asmuo sukuria metodus atitinkančius jo paties pakenktos sąmonės atitikmenis ir žmonės tai praktikuoja. Kodėl žmonės nepraktikuoja jogos pakopų? Todėl, kad ten reikia dirbti su savimi, keisti mąstymą, gyvenimo būdą, įpročius. O čia žmogui siūlomas vos ne prašviesėjimas, patiriant haliucinacijas. Gi sugreitinus kvėpavimą padidėja deguonis, kuris ir sukelia smegenų pokyčius tik tiek, o va tame laike, kai žmogus yra transe jis tampa lyg bandomasis triušis ir į jį galima įdėti kokią tik norite programą:“ mylėk mane, matai save asilu, tai tavo reinkarnacija, dabar tu sveikas, mokėk pinigus, žavėkis mūsų mokslu ir t.t.“ Ir žmonės ... tai daro, nes nepažįsta savęs ir nenori pažinti, o kam, jeigu viską padarys „dvasinis" nušvitimas.
Haliucinacijos yra narkotikas
Jas pamatęs žmogus gauna didelį išgyvenimą ir labai prie jo prisiriša vadinama ekstaze: „aš regiu, girdžiu nematomą“. O transe, vadovų įrašytos programos, veikia: iki išprotėjimo, nevaldomų emocijų, pakitusios sąmonės, vienų ligų išgydymu, o kitų ligų įdiegimu, nes ligos tai ne gimimo stresas, kuriuo mosikuoja karmos gydytojai, ligos - tai dabartinės tikrovės matymo, elgesio, mąstymo, jautimo rezultatas.
Didelis Ačiū straipsnio autorei , informacija iš čia:
http://www.sos03.lt/Sveikas_gyvenimas/Psichine_sveikata/Rebefingas

Pagarbiai - Virginja Luko

Aš nesusipažinusi su Grofo veikla, aš tik žinau aiškiai savo pojūčius ir iš jogos mokytojo ir mano patirties žinau, kaip kenkia va toks rebefingo kvėpavimas. Turiu itin jautrią sensoriką, tai man milžininškas įrankis kasdienybėje, nuo pirmo įkvėpimo ir iškvėpimo ima skaudėti galvą. Aš tik už chatcha jogos pateikiamą kvėpavimą esu. Tik normalus kvėpavimas stabilizuoja psichiką, ir viską gyvenime. Tik ramus gilus palaipsninis įkvėpimas į diafragmą ir iškvėpimas iš diafragmos į sveikatą. Moki kvėpuoti taisyklingai, jautiesi nuostabiai visomis prasmėmis. taip, tikrai yra tvirtinančių, kad rebefingas gerai ir yra netgi išsilaisvinusių šitokio kvėpavimo pagalba iš kai kurių juos anskčiau slėgusių problemų. Bet tai labai pavojinga sveikatai.  Apie kvėpavimą tikrai išmanau. Esu labai atsargi ir drastiškų priemonių netaikau nei sau nei nepatariu kitiems taip rizikuoti. Kaip atstatyti kvėpavimą į normalų ir taip atsistato žmogaus  savijauta visomis prasmėmis : bio - , socio - , psicho - informacija yra čia:

http://virgaluko.blogspot.dk/2013/05/chatcha-joga.html

http://virginijaluko.blogspot.dk/2012/12/buteiko-apie-taisyklinga-kvepavima.html



2 komentarai:

  1. Įdomus straipsnis. Man pasidarė įdomu ar tai kaip nors susiję su meditacija? Nes ją praktikuoju ir jaučiu, kad meditacijos nauda yra didžiulė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomus straipsnis. Man pasidarė įdomu ar tai kaip nors susiję su meditacija? Nes ją praktikuoju ir jaučiu, kad meditacijos nauda yra didžiulė.

    AtsakytiPanaikinti