2015 m. gruodžio 20 d., sekmadienis

Motyvuojanti kalba: metas keisti mitybą į tinkamą, tai gerina vibraciją

Teisingai sako žmogus: žmonės dabar ėda kaip kiaulės, ne...blogiau kaip kiaulės, kiaulės chemijos nelabai jau ir ėstų ...
maisto vibracijos ką duoda žmogui
jei norite pakeisti savo gyvenimą, būti sveiku
keiskite mitybą
kalba motyvuojanti: kuo primityvios vibracijos tuo primityvesnį žmogų tai daro: tortukas - ai šiandien paskutinį kart tortuką ,,paskutinį kart valgysiu"
jei žalią mėsą valgysite būsite žiaurūs , ne kokia vibracija smile emoticon
jei negyvas maistas ten nėra pranos
stresą mityba duoda ir, žalia mityba visiškai kitaip veikia žmogaus mintijimą, kita vibracija
nuo vėžio išgydymas - keitimas tinkamos mitybos
daugybė sistemų kurios veikia išgydymui: sultimis, ir t.t.
GAMTOJE YRA VAISTAI
KURKUMA - CIBERŽOLĖ JUS TAIP IŠGYDYS !!!!
vaistai netinka beveik ŠIMTAS PROC vaistų netinkami žmogui
aiškeriagiškų žmogus turi savybių subtilų kūną mato wink emoticon
paskleista panika, kad labai jau reikia maitintis baltymais,
tik du procentai kūdikiui būna jo mamos piene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, o vaikas vystosi auga
kai kurie autoriai teigia kad iki šešių procentų baltymų būna mamos piene
jei daug baltymų vartojama - tai matinimas vėžinių ląstelių jau gaunasi
širdies kraujagyslių susirgimai būna nuo per didelio kiekio baltymų
jei keičiate mitybą, į lengvesnę tinkamą, jūs lengviau jaučiatės, aplink jus įvykiai kitokie mielesni ima vykti
DIDELĖM RAIDĖM IKI DANGAUS RAŠAU SAVO PASTABĄ- JAU KELI METAI INTERNETE BAIGIU AUSIS IŠŪŽTI VISIEMS, KAD VEGANIŠKA MITYBA SU DAUG ŽALIO MAISTO KEIČIA ĮVYKIŲ LAUKĄ, YPAČ JEI MAMA MAITINASI VEGANIŠKAI (MOTERIS TURI EMOCINĮ POTENCIALĄ DIDESNĮ NEI VYRAS, TODEL GALIA DIDESNĖ , PVZ TEMA - APIE ŠEIMOS GERBŪVĮ), VAIKŲ REIKALAI TAMPA GERESNIAIS - SVEIKATA, ĮVYKIAI, ATSIRANDA NUOSTABIŲ DRAUGŲ IR T.T.. ŠEIMOS REIKALAI IMA GERĖTI SANTYKIAI SU ANTRA PUSE IMA GERĖTI IR T.T.
TEIGIU TAI IŠ SAVO PATIRTIES, IR DABAR JAU DAUGELIO PATIRTIES KAS TAIP SĄMONINGAI KEITĖ SAVO MITYBĄ, ATSAKINGAI, TEISINGAI, - IR NEVALGĖ TORTŲ AIŠKU.
(nes kai kuriems atrodo kad jie maitinasi gerai veganiškai bet va kai kada pavalgo torto konditerinio, kur miksas visokių medžiagų kas daug labiau kenkia nei daugybė kilogramų mėsos ar peno produktų suvartojus vienų, be mikso)
Tai aišku kad atsiras tokių, kurie ims teigti: ai, gi vegan mityba kažkas visvien negerai, būna kokių tai ligų. Jūs pažiūrėkite kiek visavalgių pripildytos ištisos ligoninės, ir kai susilaužo ranką veganas ar veganas žaliavalgis tai būna įvykis kuris net transliuojamas per TV, o kiek kasdien susilaužo rankas, kojas, kurie visavalgiai???Kiek kasdien nuo širdies priepuolių jei dar išgyvena atsiduria ligoninėse, ir plius kiti įv. sunkūs negalavimai????Nuolat kvestionuokite kas, kodėl, kaip?
Nenumoti reikia ranka į savo gyvenimą.
gerai sakė Goltis: mūsų pareiga būti sveikiems, nes mes savo pavyzdį rodome jaunesnėms kartoms ir visiems aplinkui !!!!, Ačiū jam už stiprią mintį tokios mintys keičia DNR
Išmokite nesisjausti kaltais, kaltais nori jus padaryti sistema. Jūs tiesiog fokusuokite mintis į tai, kuo galėčiau pagerinti savo gyvenimą.
Nuodai net ir mažomis dozėmis yra nuodai, o mąstymas netinkama ir nuodas.
Esmė, kad tinkama mityba tvarko mąstymą į patogesnį, teisingesnį. Na kol kas savo pastebėjimus baigiau, tai ėjo iš vidaus, turėjau tai išsakyti žodžiais čia smile emoticon
Teršdami savo kūną maistu teršiame protą.
Stebėkite kaip jūs valgote, kramtykite ilgai ramiai, maistą pripildykite meile
Mums nereikia kalorijų mums reikia pranos, tai gyvenimo energija.
50 km per dykumą perėjo tie žmonės kurie negalėjo vaikščioti, kai pakeitė mitybą!!!!!!!!!!!!!!!! (buvo atlikti tyrimai)
GMO - žema vibracija. Jei žema vibracija (mėsos ir juk), reiškia bus daug skausmo.
Tie kieno žemos vibracijos Visatoje gauna daugiau pamokų.
Pradėkite nuo keitimo mitybos, jūs net neįsivaizduojate, kaip jūsų gyvenimas pasikeis smile emoticon
Reguliariai valykite organizmą.
(Netinka vien tik mintimis valytis ir svaigti, ai esu visavalgis, ,,pameditavau", nosį pakrapščiau ir jau tai veikia, ar ,,nuėmiau poveikį " mintimis. Nuiminėkite jūs kiek norite, vienam procentui kuriam laikui tai pavyks, vėliau vėl materializuiosis pasekmės blogos netinkamos mitybos nors tu ką. Kvestionuokite sveikais klausimais, mąstyti reikia, nemiegoti, nesvaigti.
Vien paprasčiausia valysite organizmą nuo sunkių susirgimų išsigydysite.
Čia įtariu kad pieno produktų mėgėjas kalba :)
pieno produktai nesveika, taip pieno produktų lengvesnė vibracija, bet pvz žaliavalgiui veganui jau nebereikės kai išgyjama ir valytis, tiesiog organizmas nuolat bus švaroje, jei bus teisingai maitinamasi, pvz nemaišoma: bananas su burokėliu ;)
Primenu teisingai besimaitinantys veganai - neserga arba labai retai serga. termiškai apdorotą maistą veganišką vartojant reikia prasivalyti, lengvai, pagal pojūčius.
Šis žmogus mato kad ateityje po trijų metų tas žmogus sirgs, jau dabar kemšasi toksinais ir pan.
(Aš pati žmogui suteikiu sąlygas pažvelgti pačiam į ateitį, ir jis pamato kas ir kaip suteikia kokį poveikį ateityje, tai labai paprasta. Žmogaus intelektas geba apskaičiuoti numatyti ateitį, spontaniškai mestas į ateitį žvilgsnis parodo daugiausiai tiesos. Pažiūrėkite paty, jei dabar jaučiatės negatyviai - ar ateityje nematote nuo dabartinio negatyvo juodulių? gelsvame energetniame fone? Matote ką kuria negatyvas? O dabar imkite ir pakeiskite mintis į pozityvias, greit ,,meskite" savo vidinį žvilgsnį į ateitį, ar padaugėjo šviesios gelsvos energijos ateityje? Matote pakitimus? Taigi, ar verta diagnozuotis ir fiksuoti dabartinį negatyvą ir ,,netobulumą" ar verta burtis, pagal dabartinę būseną - daugiausia einama pas būrėją kai jaučiamasi nekaip- ateitį kortos parodys ir NE KOKIĄ. AR išvis verta eiti pas būrėją, kai gali pats pamatyti kaip gerai veikia ateitį tavo pozityvi dabartinė būsena? Pozityviomis afirmacijomis, emocinės laisvės technika, naudojant afirmacijas galima susikurti puikią būseną dabar kas kurs puikius įvykius ir būseną ateityje ).
Žmonės tampa mutantais ..,kurie bando gyventi laimingai, paminantys gamtos įstatymus :)
Tinkamai maitinantis galite gerai atrodyti :), amžiaus koks yra niekas nemato, jaunesni atrodo tokie žmonės.



(MOtyvuojanti šio vyro kalba, gal kai kas susimąstys ir nuspręs pasigerinti savo gyvenimą jau čia ir dabar.
Žmogus gimė išgyventi nuolat gyvenimo šventę, ir kai jis nuspręs tai sau leisti, tai įvyks.)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą