2019 m. rugsėjo 18 d., trečiadienis

Ligos gali padėti keistis, gerinti gyvenimą


Įsiklausykite į savo mintis, pastebėkit savo jausmus: ką reiškia jums jūsų liga. Ligoje yra informacija ir pradžios ir atsinaujinimo ir išėjimo anapus. Svarbu, kokį mygtuką šioje ligoje jus spaudžiate, tereikia atlikti samoningą pasirinkimą. Jei galvosite kad prasikaltote ir gavote ligą, tai savęs susinaikinimo programa, tai tik tokia jūsų mintis. Jei taip teigsite ir kitiems, tai palaikysite jų susinaikinimo programą.
Liga rodo, kokiu keliu, teisingu ar neteisingu, einama. Kreipkitės į dvasią nuoširdžiai, klausdami ką praneša jums jūsų liga. Tikrai gausite atsakymą. Jei traktuosite ligą kaip draugę, gausite informaciją nuostabią, gausite perspėjimą, jegą keitimuisi, jėgą pasveikinimui gyvenimo.
Paklauskite dvasios, ko ji nori jus išmokyti. Liga duota jusu gerbūviui, ji būtina, jei jau atejo. Tai šansas, raktas naujam gyvenimui. Jūs galite išmokti gyventi ryškiau, laimingiau, kokybiškiau. Jūsų organizmas jums kuria ligą. Kiekviena lastelė organizme prašo, kad jai leistumėt atsiverti kurejo energijai, ir jei negauna pakankamai kurejo energijos, ji kenčia, išsigimsta.
Tai šansas geriau su savimi susidraugauti.
Smagios draugystes su savimi 🙂 🙂
Svarbu jūsų nuostata, oi kaip svarbu.
Pakeisti realybę, tai reiškia priimti ligą kokia ji bebūtų. Bet toks priėmimas ligos nėra savęs pasmerkimas. Priėmus ligą, bus stimulas del ko išsigydyti, svarbu jūsų kūrėjiškas AŠ, kuris tvarko viską, kuria gėrį jumyse, tereikia jam tai leisti.



1 komentaras:

  1. Kai zmogus save vertina, jis generuoja itin daug geros pozityvios energijos, jam nereikia kitu pritarimo, nereikia is aplinkiniu energijos. Ir t.t.

    Mokinkites rupintis savimi.

    Kai daroma ne tai kas patinka, zmogus ima sirgti. Kunas ir psichika nuo to kencia nuo nemegstamo darbo.
    https://www.youtube.com/watch?v=2e5qKrNl71w&fbclid=IwAR1DX_sS9QxKcBzk1QurTfWPfmZW_GcmGnz6DEQ7quECBVeIcXhftLHOKsE

    AtsakytiPanaikinti