2019 m. rugsėjo 28 d., šeštadienis

Apie mus, mūsų galimybes, apie kūrėją esantį mumyse, mūsų neišsemiamus resursus

Būtinai paziūrėkit šį video.
Žmonės meldžiasi kažkam kas danguje, o reikia sakyt: kūrejau, kuris esi manyje. Mūsų DNR energijoje informacijoje yra ta jėga kūrėjo, kuri gali judinti kalnus. Kūrėjas slepiasi mūsų kūne. Už tų mažyčių mikroskopinių dalelių, už molekulių, atomų, yra ta energija informacija, kad ir yra kūrėjas. ir jei mes savęs nepriimam, tai kūrėjas ir vykdo tą programą kaip užsakymą, savęs nepriėmimo.




Apie baimę, kaip ji veikia žmogų.
Jei žmogus savo vidinio vaiko akimis pasižiūrėtų į pasaulį, kaip jis elgtųsi, kuo užsiimtų dienos metu, kaip dieną praleistų.
Kai esate atsipalaidavę, galite stebėti procesą dienos metu, kaip jūs jaučiatės, kai spragsite pirštais, kai susijungęs su savimi su savo vidine srove, gigantiška. Leiskite mažam vidiniam vaikui leisti tai srovei išsilaisvinti iš jūsų vidaus. Jūs ir visa jūsų esybė yra išjausti kasdien džiaugsmą.
Kai prisiliečiat prie vidinio savo šaltinio, jūs tampate kitokiais, jumis negalima manipuliuoti tuomet.
Vidinis vaikas yra sujungtas su absoliuto šaktiniu mūsų viduje.
Vaikas kai būna mažas, jis junta jį mylintį pasaulį. Vėliau augdamas vaikas susitinka su jį žeidžiančiu elgesiu. Nusivylęs žmogus ima bijoti vėl ir vėl tai patirti. Baimės jausmas taip vaikui užgožia jo pasaulį ir jis bijo ko n ors siekti, bijo būti savimi, baimė jį įkalina.

Kaip žmogus gali pajausti malonumą, džiaugsmą, kai beveik visa jo dalis okupuota baimės.
Baimė turi tris reakcijas: kautis, bėgti ir apmirti. Anglų kalboje tai vadinama F. F. F. Baimėje nėra kitų emocijų.

Kautis reiškia išgyventi. Išgyvenimas - kai žmogus kovoja, siekia ko nors... Trečia reakcija yra apmirimo, kai žmogus nebežino ką jam daryti, nebesusivokia savyje visiškai.

Šuo bėga nuo jam parodyto pagalio, bėga kaip nuo iškilusios grėsmės. Katės žiūri, stebi parodytą pagalį. Nebūkite kaip šuo, būkite kaip katės, teigia autorius šio video.
Jūs esate tas, kuris renkatės kaip elgtis. Jūs galite  perprogramuoti savo elgesį per 21 dieną, kurį anksčiau buvot išmokę vaikystėje. Jū galite pakeisti bet kokią strategiją jūsų viduje, kuri buvo jumyse keliasdešimt metų.
Baimę reikia paleisti. Baimė - tai yra strategija reakcijos.




Meldimasis  - tai kažk darymas kaip pritraukti kūrėją.
Mes gimstam, jau vyksta bendravimas su kūrėju, atmerkus akis.

5 komentarai:

  1. Zmogaus elgesyje vyrauja isgyvenimo principas. Nuolatine baime. Zmogus gyvena atskirtyje, o ne vienyje. GImes zmogus atskiriamas nuo kurejo ir blokuojamas bendravimas su sociumu gedos kaltes jausmo deka. ZMogus siu jausmu deka praranda savo galias. Jei zmogus butu savim patenkintas atsikratytu siu minetu ji ribojanciu jausmu, jis butu itin stiprus, jo neliestu jokie priesai. Tie kurie puola kitus zmones, kaltina, patys pasinere kaltes gedos jausmuose 19 minute (kai zmogus issilavisna is siu jausmu jis niekad nieko nekaltins. https://www.youtube.com/watch?v=sUFDkknHI9Q

    AtsakytiPanaikinti
  2. https://www.youtube.com/watch?v=LSW-n0MTTj8&t=629s

    AtsakytiPanaikinti
  3. 1.44 apie kureja kuri isilaidziam i save kuriam leidziam veikti per mus. https://www.youtube.com/watch?v=ZcOCphEV8Kg&t=6184s

    AtsakytiPanaikinti
  4. pasitikejimas atveria us tai energijai

    AtsakytiPanaikinti
  5. 26 minute, jei zmogus gyvena baimeje, baime atskiria ji nuo kurejo, jis nebegali kurti, gyventi kaip kurejas, nebegali buti savimi. Besalygines meiles lauke zmogus gali priimti kita zmogu kurio neprieme, elementari praktika. MOkomasi buti cia ir dabar. Jei zmogus nesurenka savo demesio, turi problemu, jis nebuna cia ir dabar. Dauguma zmoniu nesaziningi su savimi. O jei jie atskirti nuo saves jie ir nera saziningi sau, jie sau meluoja. Kodel nepasitiketi tuo kur esam gime, besalyginiam meiles vandenyne. Jei surezonuoja - sutampa daznis su mentorium, zmones pas ji ateina, nesurezonuoja, neateina, nesusitinka. ARba zmogus gyvena arba jis nuo kuno atsiskyres egzistuoja, nejaucia kuno.GYventi kune, gyvenime. https://www.youtube.com/watch?v=WWDsQmozqKc

    AtsakytiPanaikinti