2017 m. sausio 13 d., penktadienis

Či energija, Cigun knyga, efektyvi pagalba sau bet kokiems gyvenimo atvejams

 
Puiki knyga savigydai, gyvenimo kokybės visapusiškam gerinimui.
Či energijos dėka žmogus išmoksta vaikščioti mąstyti, kalbėti. Či dėka maistas patenka į organizmą ir jos dėka įsisavinamas. Pririnkus sąmoningai lengvai lėtai kvėpuojant či energijos į pilvo sritį kur yra bamba mūsų (ten yra centras susikirtimo 75 000 energetinių kanalų mūsų organizmo), galima tą energiją siųsti į negaluojantį organą ir jį gydyti taip. Toje srityje kur siunčiama energija či bus juntama šiluma ir ne tik. Negaluojant vienam organui būna ir kitl organų veiklos sutrikimai tik kai kurių ne tokie žymūs, todėl verta či energiją paskirstyti po visą kūną ir netgi po visus energetinius kūnus.
mentaliniame kūne yra visų žmogaus organų programos, todėl ten siunčiant mintį įdėtą į enegriją či, galima efektyviau paveikti organų programų informaciją. Pvz mintis - afirmacija gali skambėti taip: mano visi organai veikia ir dirba kaip aštuoniolikmečio gyvybingai besijaučiančio žmogaus, organai nuolat geba regeneruotis. Galima pasiųsti či energijos su įkrauta mintimi kuriant mielą savo gyvenimo įvykį ir t.t.
Apie šimtas mokslininkų fizikų apie eterį senokai kalba, ir teigia, kad vienam kubiniam centimetre eterio energijos yra žmogui gyventi 50000 metų. Taigi ta miela sąmoninga či ir yra eteris tam tikra eterio substancija.
Či stiprina valią protą gydo efektyviai ligas.
Jausmų pagalba galima gydyt įvairias sunkias būkles ir gali būti toks gydymas itin efektyvus. Apie jausmais gydymą nutylėsiu, pasiskaitysit apie tai šioje knygoje. :)
Či energija galima gydyt savo artimuosius, draugus galite pamokyti juk jiems ir reikia tobulėti.


,,Išsamiausias ciguno vadovas, nepamainomas tiek susidomėjusiam šia praktika naujokui, tiek žmogui, turinčiam supratimą apie šį senovinį meną.
Atkurkite dvasios ir kūno harmoniją, pasitelkdami ciguną – laiko patikrintą streso valdymo ir netradicinio gydymo būdą!
Vakarų pasaulyje pagarsėjęs kaip efektyvus streso valdymo ir netradicinio gydymo būdas cigunas iš esmės yra neįprasta proto ir kūno tobulinimo priemonė, praktikuota įvairiose senovės civilizacijose nuo urvinių žmonių laikų, o vėliau pamiršta ir išsaugota tik Kinijoje, Šaoline. Šioje knygoje ketvirtos kartos ciguno meistras Wong Kiew Kit vakariečiams suprantama kalba atskleidžia ciguno principus bei filosofiją, paaiškina, kokią naudą sveikatai ir gerai savijautai jis teikia, ir moko sėkmingai atlikti ciguno pratimus namie.
Sužinokite:
Kaip išnaudoti ciguną kaip sveikatos ir ilgaamžiškumo šaltinį.
Kaip valdyti stresą pasitelkiant ciguną.
Kaip gauti gyvybinės energijos sportui, seksui ir jaunatviškumui.
Kaip cigunas aštrina protą ir didina kūrybiškumą.
Kaip pajusti dvasinę pilnatvę per ciguno praktiką.

Kaip pajusti dvasinę pilnatvę per ciguno praktiką."
http://www.pegasas.lt/cigunas+saolino+vienuoliu+slaptas+mokymas+pg.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą