2016 m. birželio 3 d., penktadienis

Leiskime sau būti savo gyvenimo šeimininkais, prisiimkime atsakomybę už savo gyvenimą

47 minutė, ir šiaip visas video vertas dėmesio. Pasakojama, kad žmogus neigia, ignoruoja SAVO galimybes. Jis nekreipia dėmesio kai jam parodomi pasąmonės filmai koks jo vidus, ląstelės sanrada ir kokie ten procesai vyksta, o dabar kokie intensyvūs pakitimai vyksta, galimybių tema. Žmogus pamiršo kad jis švytinti būtybė, kuri gali pati save išgydyt, ir atiduoda savo atsakomybę už save patį kokiems tai daktarams ar kitiems ,,specams"
Ko nori tą ir kuri - kvantinė fizika.
Žmogus identifikuojasi su liga, va kodėl iš jos sunkiau išlipti - iš būsenos. BŪsena formuoja realybę.
Visokie ieškojimai savo netobulumo kuria netobulumą.
Kur dėmesys ten ir energija ir minties materializacija.
Žmonės atidavinėja savo gyvenimus kitiems - sistemai, užuot patys ėmę kurti nuostabią realybę. Turiu omeny galutinis rezultatas reikalingas. KOkius save sukursime tokius save ir turėsime.
Jei kursime save su ,,karmomis", še jums ir karmos. Jei kurisme save laisvus šeimininkus gyvenimo prisiimdami atsakomybę už save, o ne atidavinėdami savo atsakomybę kokiems tai aiškeriagiams ar kitiems sistemos nugludintiems ,,gelbėtojams"- turėsime čia nuolatinę besitęsiančią šventę žemėje - nuostabų gyvenimą.
Niekas kitas tik pats žmogus tegali įvertinti teisingiausiai skalėj nuo vieno iki dešimt vienetų, ar nuo vieno iki šimto proc - kaip patogiau - savo būklę. Turim kūno pasvyrimo metodą dar, ir tai gera priemonė sužinot kiek toksinų , ir kurti save švarų mintimis galim vien įsivaizduodami save skaidrų. (Prisiminiau vieną išgijimo atvejį, kai moteris įsivaizdavo save švarią ir išgijo iš sunkios ligos.).
Aišku savaime kad labai svarbu aplinką pasidaryt tinkamą kad būsena būtų lengvesnė kūrybai savo gyvenimo - ogi susidraugauti su augaline mityba.
Ir t.t.
Kol žmonės nemąstys, už juos mąstys kiti, ir veiks kiti. Kol žmonės bus marionetės kitų rankose, tol gyvenimo šeimininko rolė bus šalia, paslėpta ir nejuntama. Gal jau atėjo laikas prisiimti atsakomybę už save patį?
Tas laikas visada buvo ir yra, tiesiog tereikia sau leisti būti gyvenimo šeimininku.
Kitaip žmonija nusirairuos iki visiško užvaldymo.
Bendrai sąmonei kurti reikia gyvenimo šeimininkų, kol kas žemėje tvyrauja marionečių sąmonės paplitimas.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą