2016 m. birželio 20 d., pirmadienis

Gi dar mažas priminimas savo gyvenimo šeimininkams, vieninteliams unikaliems kūrėjams

Jei jūs patys nuolat kuriate tikrovę (sąmoningai ar nesąmoningai), jei jūsų mintys materializuojasi- jos tampa daiktais ar įvykiais, - ar kitas keletą minučių jūs elgsitės ir jausite viską kitaip? O kitus keletą metų?
Tenoriu priminti mūsų visų atsakomybę už savo gyvenimus, kad labai patogu pasinaudoti galimybe kurti patiems savo gyvenimus, kitaip pasąmonės programos prikurs automatiškai tai ką jau esam ,,įsidėję" - tiksliau - išmokę, nuo pat gimimo šiame gyvenime.
Mūsų širdutė nuolat mums kužda kad mus besąlygiškai myli ir nuolat kiekvieną akimirką siunčia žinutes kaip ir kas bus ir kaip mums geriau elgtis. Sustokim, gyvenimo nuolatinės tėkmės akimirkoj pabūkim, pajuskime jos jėgą. Įkvėpkim šios neapsakomai svaiginančios stebuklingos akimirkos jėgos, paskirstykim šią nuostabią jėgą po visą kūną, išjudinkim visas kūno molekules akimirksniu, pajuskim kiekvienos molekulės šypsenas. Mes esame - trilijonai nuostabių besišypsančių meilės molekulių. Vien tai jau taip gera ir miela žinoti. O kur dar nuostabus mūsų patyrimas, panaudojant mūsų Beribes galimybes. Ech, neapsakomai nuostabu 
Praplaunam mintimis savo kūnus neapsakomai gaivia ryto rasa (galima ir realiai taip padaryti  ), pajuntam savyje gyvastį, pajuntam gyvastį ore, ji tvyro aplink nuolat apie save primindama, pajuntam tai dar, ir dar. Mes esame gyvastis gyvame švelniame nuolat besirūpinančiame protingame eteryje. Tai neapsakomai saugu. Miela.
Leiskime suvokti šios akimirkos jėgą. Atminkim, kad pozityvi mintis tūkstantį kartų stipresnė už negatyviąją mintį.
Suvokimas kai kuo daugiau giliau suprantame - tai gyvenimo gyvasties eliksyras. Leiskime tai sau pajausti.
Vien tik keliolikta sekundės dalimi, akimirksniu, suvirpinkime savo gyvenimo erdvę miela gaivia neapsakomai gaivia mintimi, palinkėjimu sau nuostabios nepakartojamos unikalios dienos.
Prisimenam ir taip mumyse nuolat šviečiančią saulutę - Vidinę šypseną, prisimenam, kad Vidinė saulutė nuolat sąveikauja su mums nuolat besišypsančiu pasauliu. Ir visa tai kas čia surašyta prisimenam per akimirką, - vėl ir vėl šios dienos bėgyje ir ateityje.
Tai mieli prisiminimai savo gyvenimo šeimininkų. Kuo mūsų vidus lengvesnis gaivesnis tyresnis - tuo mieliau visas pasaulis atsiliepia į mūsų va tokią mielą būseną.
Taigi, nepakartojami, unikalūs mieli savo gyvenimo šeimininkai, švenčiam ir toliau nuolat besitęsiančią gyvenimo šventę, šokame ir toliau nuolatinį gyvenimo šokį. Galim retkarčiais prisiminti ir Afrikos būgnų ritmus  ir ne tik  ir polkos žingsnelį gerai prisiminti ir panaudoti 
Pagarbiai - Virginija Luko

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą