2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Beribė meilė yra vienintelė tiesa, visa kita - iliuzija

Dar mielieji apie mus, kad ir žinote, bet panorau apie tai prisiminti su jumis kartu
Kai skaičiau David Icke knygą ,,Beribė meilė yra vienintelė tiesa, visa kita - iliuzija", džiūgavau (džiaugiausi). Taip, iš tiesų viskas yra mumyse. Atrodo skaitai ir tai jau žinai. Visas žinias mes turim. Visa stiprybė mūsų viduje ir ten viskas apie viską. Visa Visatos informacija ir ne tik. David Icke samprotauja, kad tas poliškumas, kuris vyrauja Visatoje ir Žemėje yra tik klaidinanti realybė. Jis mano, kad jei jo paklaustų kas jis jis atsako: ,,Kurdami polius, kelio į laisvę ir Vienovę nenutiesime. Polius turime sujungti. Kai žmonės klausia manęs, kaip galėčiau save apibūdinti, atsakau jiems: aš esu ir manęs nėra, esu viskas ir niekas, aš visur ir niekur, esu visos galimybės ir nė vienos. Pasaulyje, kuris yra tapęs visiškai priklausomas nuo polių, tai skamba juokingai. kaipgi aš galiu būti tos visos ,,priešingybės"? Juk savaime aišku, kad turiu būti arba viena, arba kita? Bet jei aš esu vienas iš polių, kaipgi galėčiau būti visa apimanti vienovė? Mokslas aiškina mums apie materiją ir antimateriją, apie daleles ir antidaleles. Pavyzdžiui kai dalelė ir antidalelė susitinka, jos viena kitą sunaikina ir virsta grynąja energija. Energijos kiekis, išskiriamas įvykus tokiam polių susiliejimui, yra tiesiog fantastinis. poliai, su kuriais tapatinamės mes, iš principo taip pat panašūs į materiją ir antimateriją, taigi kai juos sujungiame, jie išnyksta ir virsta vienove. "(278 p.).
David teigia, kad matricos galia visiškai priklauso nuo poliškumo, o kada mes panaikiname polius - Matrica prieš mus tampa bejėge. (Norisi rankomis ploti juk taip ir yra :)).
,,Mes nesame ,,Pasaulio vaikai", mes - Beribė sąmonė". (279 p.). Tapatindamiesi su pasauliu ištiesų mes tapatinamės su Matrica. Tai yra holografinės iliuzijos ,,akių dūmimas " kiekvienam žmogui.
Jei gyvename suvokdami viską kaip vienį, visi įvykiai tampa tiesiog juokingi. Vienovė niekad ant nieko nepyksta, dėl bet kokio įvykio ar poelgio.
Dar - visi iliuminatų ženklai , naudojami prieš žmoniją visiškai praranda galią veikti (visi kodai 666 ant kiekvienos perkamos prekės, iliuminatų grindys, kiti simboliai, aukojimai netgi, satanizmo teršianti Žemę energija) tada, kai žmogus sužino apie tai. ta tiesa tampa n e b e v e i k s m i n g a. Atminkime tai ir žinokime, tai mūsų nebeveikia visiškai, todėl tikrai pravartu žinoti , kas dedasi pasaulyje, norint išsilaisvinti iš mūsų pačių baime susikurto kalėjimo (aišku tų anų manipuliacijų prisidėjimu, įsikišimu į žmonių gyvenimą).
Mes būsime iki tol menki, kol tiksime, kad esame menki. Bet ,,<...> mes galime leisti savo sąmonei dainuoti, galime sužinoti, kad esame VISA, KAS YRA. Kol kas gyvename susitapatinę su savo dirbtina asmenybe. Tačiau galime pažvelgti į iliuzinį veidrodį ir iš naujo įvertinti tai, ką manome, kad jame matome. Mes nesame vardas, kūnas, šeima, rasė, tauta, religija. mes nesame mūsų profesija, darbas, statusas, sėkmė ar nesėkmė. mes netgi nesame asmenybė, mintys ar emocijos.
Tad kas gi mes?
Mes esame Beribė Meilė.
Iš kur tai aš žinau?
Paprasta: Daugiau nieko nėra." (283 p.) David Icke ,,Beribė meilė yra vienintelė tiesa, visa kita - iliuzija"
David Icke teigia, kad žmogus, paniręs į besąlyginės bepolinės meilės būseną išgyja - dingsta visi negalavimai (prisimename M. Norbekovo metodą, A. Palienko ir t.t.). Tai va, pasidalinau savo krykštaujančia būsena su Jumis, TOBULYBĖS, Vieninteliai ir Nepakartojami Stebuklai. Galite su manimi ginčytis iki nukritimo, vis vien esate Tobulybės ir tiktai taip.
Taigi tobulos visiems rytdienos!!!!!!!!!! Ir Tobulos kiekvienos akimirkos Tobulybės vandenyne!!!!!
Ir dar, David minėjo, kad mes jau esame savo namuose, mes jau esame vienis, todėl visi keliami tikslai, tai tik saviapgaulė, visi pinigų ,,darymai" taip par holografinė iliuzija. viso to nėra. (Bet tai nereiškia, kad turime sėdėti rankas sudėję, tisiog reikia tai žinoti, kad savęs ,,nedusintume" visokiais tikslų kėlimais.) Vien tik pagalvojus, esant meilės būsenoje viskas pildosi. kam tie tikslų kėlimai, jei jau jie iškart išsipildo.Tiesiog mėgaukimės gyvenimu, neprarasdami blaivaus mąstymo, prisiminkim, kad Žinios žmogų išlaisvina.

Su meile - Virginija Luko

Kas norite išsamesnės info apies mus, mūsų galimybes, būtinai paskaitykite šią David Icke knygą, ar bent dešimtąjį skyrių, apie beribę meilę, kas tai, kas mes, ir ką mes galime.
Rusų kalba video dešimto skyriaus čia:
Manau būtina apie save žinoti kiekvienam , kas esi, ir kokios tavo galimybės...

3 komentarai: