2014 m. gegužės 16 d., penktadienis

Bruce Lipton, epigenetika, mes nesame genų aukos

Mikrobiologas Bruce Lipton atrado ir įrodė, kad ląstelės smegenys yra ne branduolys, o membrana.

Ląsteles jis sulygino su mažais žmogeliukais. (Pagal Nykolą Teslą, ląstelės komunikuojasi viena su kita tiesiomis bangomis tą pačią akimirką. Joms laikas neegzistuoja norint komunikuotis vienai su kita. Visos žmogaus organizmo ląstelės komunikuojasi vienos su kitomis, ir gauna nurodymus kaip toliau atlikti darbą).

Tą patį ir teigia Bruce lipton. tą patį išgirdau prieš dvidešimt kelis metus iš savo jogos mokytojo, kad kiekviena ląstelė turi savo sąmonę ir geba viena su kita komunikuotis.

Bruce Lipton sako, kai mes įsimylim, mūsų kūno ląstelės  vibruoja labai mielu dažniu. :)

Genai mus įtakoja tiktai apie 10 procentų, o mūsų biologiją įtakoja mūsų nuostatos, mūsų suvokimas 90 proc.

Keiti savo suvokimą, nuostatas - keiti cheminių medžiagų gamybą viduje. Keiti savo biologiją.

jei sergantis žmogus galvoja kad jis JAU DABAR SVEIKAS, ląstelės tai išgirsta kaip komandą ir stengiasi dirbti pagal žmogaus mąstymą. Mūsų DNR yra lingvistinė http://virginijaluko.blogspot.com/2013/12/apie-lingvistine-genetika-gariajevas.html

Mūsų DNR reaguoja į mūsų būseną, mūsų mintis, mūsų kalbą. Sukeliant dirbtinę malonią būseną, žmogus ima ir išgyja. Yra daug tokių atvejų. (Tik savaime suprantama, kad į bet kokį negalavimą visviena reikia atsakingai žiūrėti, ir jei kūnas duoda signalus, kad kažkas negerai, reikia keisti gyvenimo būdą, mitybą ir t.t.T. y. negerti visiškai alkoholio, nevalgyti nesveiko maisto ir t.t.).

Per 40 dienų, (kai kuriems atvejams reikia ilgesnio laiko, bet norint galima daug ką nuveikti gero savo labui, savo gerai savijautai sukurti) su tiesiu stuburu ir šypsena būnant , ar stengiantis kuo dažniau taip būti, smegenų žievėj tarp neuronų atsiranda nauji įpročio keliai džiaugtis, ir gerai jaustis. O jei fokusuojamas dėmesys į tam tikro organo išgijimą ar į viso kūno efektyvią savijautą paeiliui pakalbinant visus organus, tai duoda labai gerus rezultatus. Norbekovo paskutinis video šioje nuorodoje kaip save išgydyti sukeliant dirbtinai mielą gerą būseną http://virginijaluko.blogspot.com/2012/06/m-norbekovas-isgyde-1000-cius-zmoniu.html

Taigi Bruce Lipton teigia, kad jei ląstelės nesikomunikuotų tarpusavyje, tai žmogaus plaučiai negalėtų draugiškai dirbti, širdis varinėti kraujo ir negalėtų ir t.t. Yra tam tikri integraliniai ląstelės membranoje baltymai, kurie reaguoja į aplinkos išorės signalus, ir praneša informaciją į ląstlelės vidų. Nuo mielų minčių žmogaus RNR kopijuoja kokybiškas baltymų sekas iš DNR ir taip gaminami kokybiški ląstelei baltymai.

Mokslininkai atrado, teigia Bruce Lipton, kad stresas, mityba, elgesys, toksinai ir kiti faktoriai reguliuoja Ląstelių viduje esančią DNR.

Mūsų suvokimas, suvokiama aplinka lemia mūsų sveikatą. Todėl žmonės nėra genų aukos.

Pirmus šešerius savo gyvenimo metus vaikas kaupia patirtį, ir jo pasąmonė sugeria aplinkoje vykstančius dalykus, artimųjų reakcijas kaip reikia reaguoti į aplinką ir  į savo pasąmonę žmogus tai įsideda kaip programas. Bet tas programas galima keisti. Paprasčiausiai tai galima keisti keičiant nuostatas, suvokimą.
Bruce Lipton sako, kad problema yra ta, kad žmonės nenori patikėti, kad jie savo suvokimą gali keisti labai lengvai. Lengvai tai galima pakeisti todėl, kad tas keitimasis paties žmogaus yra natūralus dalykas.

Bruce Lipton užsimena apie lengvą mielą savijautą, kad žmogus nuolat gali būti besąlyginės mielos lengvos meilės būsenoje. Meilė mus sukuria sveikesnius, laimingesnius ir prailgina gyvenimą.

Čia apie tai labai gražiai aprašyta, labai miela tai buvo skaityti, pasidalinau tai su jumis :)

https://www.brucelipton.com/resource/article/the-biology-love

čia labai miela klausyti šio šilto ir labai draugiško žmogaus su entuziazmu pasakojimo, kaip jis atrado, kad mes nesame genų aukos :)
http://virginijaluko.blogspot.com/2012/04/dar-apie-tai-kaip-mes-galime-keisti.html

Yra nuostabi knyga Bruce Lipton ,,Tikėjimo bilogija". verta ją perskaityti.

Taip pat yra naujesnė knyga ,,Spontaniška evoliucija. Mūsų šviesi ateitis ir kaip ją pasiekti". Jos autoriai: Bruce Lipton, ir Steve Bhaerman.


Kas kontroliuoja genus. Tai mūsų tikėjimas. Suvokimas aplinkos. Suvokimas tikėjimo.
https://www.youtube.com/watch?v=_d1vJwX2p-E


Kitus video susirasite pagal duotas nuorodas. Smagaus žiūrėjimo :)

- Su Meile, Pagarbiai - Virginija Luko

1 komentaras:

  1. Čia fantastiška . Nuostabios žinios . Manę suintrigavo.!!! Ieškosiu ko daugiau sužinoti.Jūs manę pakylėjote.

    AtsakytiPanaikinti