2012 m. liepos 25 d., trečiadienis

VANDUO, MAISTAS, ORAS FORMUOJA MŪSŲ SVEIKATĄ, IŠVAIZDĄ


            Vanduo, maistas, oras lemia mūsų vidinę būseną, vidinį nusiteikimą, pasaulio suvokimą, laisvosios energijos dydį, sėkmę darbe ir asmeniniame gyvenime, netgi gebėjimą valdyti realybę (pagal Vadim Zeland, p. 159).
            Pasak Vadim Zeland netgi daug kas neįsivaizduoja ką reiškia turėti aukštą energetinį tonusą ir nuolat būti geros nuotaikos, nes niekada to nėra pajutę.
            Viena svarbiausių organizmo senėjimo priežasčių – laisvieji radikalai. (Tai molekulės – “vampyrės”, jos nevisavertės ir labai alkanos). Vadim Zeland savo knygoje “ Gyvenimo transerfingas 1 Atsakymai į gyvenimo klausimus” teigia, kad molekulės “vampyrės” – laivieji radikalai iš ląstelių vietoj energijos išsiurbia vandenį. Tokioms “vampyrėms” trūksta laisvo elektrono – tai teigiamą krūvį turinčios (įkrautos) molekulės.
            Priešingai – antioksidantai – neigiamai įkrautos molekulės. , kurios, kaip donorės neutralizuoja laisvuosius radikalus, nes jos neša po vieną laisvą elektroną.
            Žmogus yra energetinė, švytinti  būtybė, spinduliuojanti energiją. Žmogaus išvaizda – sveikatos atspindys, pasak autoriaus.
             Vartojant virtą , keptą , konservuotą maistą organinių medžiagų išsisaugo tik labai nedidelis kiekis organinių medžiagų (beveik nulis). Žmogaus organizmas reikalingus mikro ir makro elementus pasisavina tik iš termiškai neapdorotų augalų. Organizmui netinkamas nepasisavintas medžiagas tenka šalinti – todėl jis labai stipriai apkraunamas. Pasak Vadim Zeland žmogus – vienintelė būtybė Žemėje termiškai apdorojantis maistą. Autorius teigia, kad žmonės labai stropiai laikosi išorinės higienos, o vidinę kaip ir pamiršta. Įprastai besimaitinančio žmogaus organizmą pasak Vadim’o galima sulyginti su šiukšlių sandėliu, kadangi šalinimo sistemos nesugeba ir nespėja laiku atsikratyti atliekų, tai stengiasi visas atliekas sukaišioti kur tik įmanoma. Todėl netgi atsiranda (taip ir dažniausiai būna) galimybė žmogaus kūnui būti panašiam į santechnikos seną įrangą.
            Jau apie keturiasdešimtuosius (nors ne išimtis ir apie trisdešimtuosius)metus didžioji dauguma žmonių pradeda jausti užterštumo šlakais pasekmes: jėgų stoką, vangumą, antsvorį , ligas. Žmogaus biolaukas ypatingai jautriai reaguoja į “užsikimšusią kanalizaciją”.
            Atnminkite, kad šildydami kiekvieną kartą maistą, darote jį dar negyvesnį ir netgi nuo to tikimybė yra susirgti depresija!(ir t. t.)
            Žalias maistas gali išsaugoti savo savybes apdorojant jį tik iki 41 laipsnio temperatūros. Bet kokiai cheminei reakcijai, vykstančiai žmogaus organizme būtini fermentai. Fermentai – inertiški katalizatoriai, kurie spartina organizmo chemines reakcijas, - taip veikdami fermentai netgi sukelia tam tikrą spinduliavimą. Baltymų transporteriai, įkrauti energija (kaip elektros baterijoje) sudaro fermentus. A. Ugolevas (pagal V. Zeland) bandymu su žalia ir virta varle įmesta į žmogaus skrandžio sultis parodė akivaizdų faktą, kad žalią varlę skrandžio sultys suvirškina, o virtą varlę tik apvirškina, deja.
            Žmogus gimsta su tam tikru kiekiu fermentų, kadangi tai mūsų organizmas gamina, bet taip apkrautas mūsų organizmas išsekina savo fermentų gamybos atsargas.
            Žali produktai turi savų fermentų , kurie gali atlikti autolizę, teigia Vadim‘as. Fermentai, kurie atlieka savo pagrindines pareigas – t. y. valo organizmą, atkuria gyvus audinius, turi labai daug darbo, kai tenka jiems apdoroti virtą ar keptą maistą. TieSioginės pareigos tuo metu atidedamos į šalį ir šitaip gyvybinės žmogaus jėgos skiriamos tik virškinimui, šlakų šalinimui. Taip ir „griūna“ žmogaus organizmas.
            Geriausia ir efektyviausia yra mono mityba – tai kai vienu metu valgomas tik vienas produktas. Arba gerai, jei derinami produktai (pvz. atskirai valgomi saldumynai, atskirai valgomi vaisiai). Baltymų nederėtų maišyti su angliavandeniais. Šiaip labai savęs versti griežtai maisto produktų derinimo atžvilgiu nederėtų – tik reikia, kad atsižvelgtumėt.
            Norint atsikratyti viršsvorio – atskiroji mityba geras ir efektyvus metodas.
           Balti miltai – tai krakmolas. Labai nesveika organizmui. Žmogaus kepenys užteršiamos tokia klampia mase, kaip mazutas, iš krakmolo organizme nusėda glevės, žarnų sienelės užteršiamos apnašomis.
            Vaisiuose, uogose, daržovėse vanduo yra gyvas. Iš čiaupo vanduo negyvas, sukaupęs ypač daugiabučiuose gyvenant gyventojų pykčio, barnių ir panašią energiją.
            Labai svarbu žinoti, kad rafinuotas aliejus gaminamas iš alyvuogių išspaudų, kurios jau buvo panaudotos rafinuotam aliejui. Tai vadinami transriebalai – uždelsto veikimo bomba. (Jiems tirpinti dedamas toks skystis, panašus į benziną – heksanas). Transriebalai žmogui sukelia stresą, , širdies ligas, aterosklerozę, nutukimą, vėžį, mažą potenciją, imuniteto nusilpimą, vaikams tai ypač kenkia. Nustojus vartoti transriebalus, žmogaus organizmas juos gali pašalinti tiktai po dviejų metų!
            Margarino neėda net tarakonai ir žiurkės. Vadim Zeland teigia, kad nutukimas (pvz. JAV situacija)- <...>“tai ne taikos, gerovės, o jos išsigimimo požymis. Apkūnumas – ne sveikatos, o patologijos požymis.“
            Parazitai. Žmogaus organizme knibžda daugybė parazitų(įprastai besimaitinančio). Netgi kraujyje žmogaus plaukioja lervos. Jų pilna visur: net širdy, smegenyse. Parazitai matinasi maisto medžiagomis. Ypač jie mėgsta germanį ir silicį. Parazitų išmatas turi išvalyti žmogaus kepenys ir inkstai. Parazitų dėka būna vėžys, hepatitas, diabetas. Jau pagaliau pripažinta, kad parazitai sukelia apie 80% ligų. Deja apie 90% iškrostų lavonų žarnyne, teigia Vadim‘as, knibžda didelės kirmėlės, pirmuonys, vienaląsčiai organizmai. Pagal rezonanso diagnostikos duomenis – 97% gyventojų užsikrėtę askaridėmis, kaspinuočiais (visų rūšių), spalinėmis. Grybelinės infekcijos sudaro apie 25% tirtų minėtu metodu gyventojų.
            Parazitai tiesiogiai įtakoja ir keičia žmogaus sąmonę. (Skruzdės elgesį parazitai keičia, kai ji užlipa ant žolės stiebo viršūnės, - ką po to gali suėsti karvė ir parazito dauginimo stadijos vyksta karvėje ir tik vėliau žmoguje). Pavyzdžiui pelės, turinčios parazitų išskiria nemalonų šlapimo kvapą, jų būna sutrikusi orientacija – todėl lengvai jas pagauna katės. Sveikosios pelės, užuodę tokį specifiinį šlapimo giminaičių kvapą bėga kuo toliau nuo tos vietos, nes žino, kad tas kvapas privilioja kates. 
            Jei žmogus kalba nešvankius žodžius, plūstasi – jis turi parazitų (kirmėlių)!
           
 Kai žmogus nenori girdėti apie parazitus, ar neigia kad jų turi – jis tikrai jų turi!.
            Gydytojai neišgydo ligonių, neieško parazitų juose, kurie sukelia didžiausią daugumą ligų, kodėl? Todėl kad dauguma gydytojų irgi turi parazitų. (Atminkite, parazitai veikia sąmonę).
            Parazitai bijo natūralaus žalio maisto- tai jų priešas.
            Vartojant gyvąjį vandenį, kuris turtingas laisvaisiais elektronais žudomi parazitai. Negyvasis vanduo, iš čiaupo turi labai daug laisvųjų radikalų, todėl jis yra žudikas organizmo. Kalnuose gyvenantys žmonės geria tirpsmo vandenį (jis be druskų), Jie gyvena ilgą sveiką gyvenimą. Pagal atliktus tyrimus tirpsmo vanduo yra negyvas, bet jo PH yra aukštas. Negyvas vanduo rūgštinis, o gyvas vanduo – šarminis. (Žmonės, sergantys vėžiu, turi rūgštinį kraują). Sveikas organizmas turi šarminį kraują.
            Vandenį galima padaryti gyvu jį aktyvuojant. Jei norite atsikratyti viršsvorio – reikia gerti daug aktyvuoto vandens. (Užuot įsijungus virdulį arbatai ar kavai, galima įsijungti vandens aktyvatorių). Gyvasis vanduo yra kūno plaunanti priemonė, nes jis yra šarminis. Pasak Vadim‘o, mes į savo mašinas niekada nepilame dyzelinio kuro, jei reikia benzino, ir atvirkščiai – niekada nepilsime benzino, jei reikia dyzelino kuro. Žmonės su savo organizmu kažkodėl elgiasi kitaip nei su savo mašinomis. (!)
            Parazitai gali egzistuoti tik rūgštinėje aplinkoje. Šarminėje aplinkoje jie negali gyventi. Žaliavalgiai neturi parazitų, nes jų organizmą šarmina gyvas maistas.
            Išvalius parazitus pavyzdžiui zaperiu ar kt. Metodais – įv. Žolelėmis, pelynu, česnaku, svogūnu, ir kt., jie vėl prisidaugina iš naujo, jei jų laukia organizme paruošta rūgštinė terpė. Apie parazitų valymą galite skaityti australietės gydytojos knygą Hulda‘os Regerh Klark „Kaip išsigydyti visas ligas“.
            Elektroninio aktyvatoriaus parduotuvėse galite nerasti, nes žmonės gali suprasti, kad galima pasveikti ir daugiau netgi nebesirgti. Todėl visuomenės dėmesys koncentruojamas į ligas ir taip gydomos pasekmės, o ne šalinamos priežastys, ir taip vizitai tęsiasi ligonių pas gydytojus iki grabo lentos.
            Jei vartojate negyvą maistą, reikia gerti tada aktyvuotą vandenį. Parazitai paliks Jus.
            Vadim Zeland mini tą faktą, dar 1931 m. daktaras Otas Wanburg’as nustatė, kad vėžį sukelia deguonies stoka ląstelėse, nes jos badauja, negaudamos pakankamai deguonies. Deguonies stygius vis labiau rūgština organizmą – nekeičiant mitybos gaunasi užburtas ratas. Tai sena ir aiški tiesa, kad reikia šarminti organizmą vandeniu, tada bus užkirstas kelias vėžio ląstelių vystymuisi, o taip pat ir parazitų.
            Jau žinome kad vandens struktūra gali kisti veikiant jį neigiamais ar teigiamais žodžiais ar mintimis. Kūdikio ląstelėje esančio vandens kristalas atrodo kaip graži snaigė. Suaugusio žmogaus ląstelėje jau snaigė virsta neproporcingu „bjauriu ledokšniu“. Labai svarbu, kaip mąsto žmogus. Ar jo mintys teigiamos?Ar neigiamos? Kaip žmogus mąstys – tokį vandenį ir turės savo ląstelėse.
            Reikia išmokti valdyti savo mintis! Tai tikrai įmanoma, man užtruko apie mėnesį laiko tai pasiekti, nors tada dar užsiiminėjau joga, tai sąmonė ir būsena mano buvo ramesnė. Vistiek tai įmanoma gana greitai. Jei pagalvojate sąmoningai ar nesąmoningai kokią nors negatyvią mintį – iškart sugalvokite dvi teigiamas. Pvz. palinkėkit kaimynui, ar visam pasauliui laimės, sveikatos ir pan. Tai tampa įpročiu.
            Jei norite ilgam pakeisti vandens struktūrą, reikia delnus laikyti 20 ar net 30 min.šalia stiklinės su tirpsmo vandeniu kraštų. Akvadiskas tai padaro per trumpesnį laiką ir pagal kiekvieną žmogų individualiai pakrauna vandenį. Reikia su vandeniu elgtis kaip su gyvu. Akvadiskas dar duoda papildomų gydomų savybių.
            Vadim Zeland siųlo gerti aktyvuotą distiliuotą namų salygomis vandenį, įkrautą akvadisku. (Akvadiską galima nusipirkti internetu). Distiliuotą vandenį aktyvuojant, prieš tai galima parą ar daugiau laiko laikyti titnago akmenį jame. Elektriniu aktyvatoriumi veikiamas vanduo 30 – 60 min. Struktūrizuojamas akvadisku- 20 – 60 min.
            Jokie kefyrai ar rūgpieniai neatstatys žarnyno mikrofloros. Taip aktyvinamas augimas tik vienos rūšies bakterijų, o nustelbiamas veisimasis ir darbas kitų žarnyne gyvenančių bakterijų. Reikia sudaryti sąlygas organizmui pačiam atkurti normalią sveiką mikroflorą.
            Pabaigai: Žmogus per visą savo gyvenimo laiką išgeria apie 75 tonas vandens. Jei pvz. viename litre yra vienas gramas kietųju druskų, tai kiek kilogramų lieka žmogaus kūne? O dar nereikia pamiršti arbatos ir kavos su cukrumi ir kitų gėrimų. Dar kasdien žmogus vartoja druskos. Ar galite įsivaizduoti, kaip apkraunamas žmogaus organizmas? Druską organizmas valo iš organizmo. Todėl ir prakaitas sūrus. Tie, kurie vartoja daug druskos, turi labai sūrų kraują. Druska neprarandama prakaituojant, o šalinama!
            Reikia gerti gyvą vandenį, - jis gaivina, ir suteikia energijos.

            Neišsigąskite prašau dėl parazitų žmogaus organizme. Juos galima laisvai pašalinti. Beje, netgi kai žmogus juokiasi, būna geros nuotaikos, jo kraujo struktūra keičiasi – gerėja. Viskas Jūsų rankose, būkite savo gyvenimo šeimininkai, (jokiu būdu ne marionetės). Tik du keliai – šeimininkas – arba marionetė – man pirmas variantas patrauklesnis, antras kvepia vergija sistemai.
            Jokiu būdu nepirkite distiliuoto vandens, reikia jį gamintis namuose - distiliavimo aparatą reikia tik įsigyti. Sėkmės!

Su pagarba ir meile – Virginija Luko

3 komentarai:

  1. Įdomios mintys! Man kaip tik artėja sveikatos patikrinimas, tad žadu pasigydyti liaudies medicinos būdais, apsivalyti organizmą, kad daktarėlis nepyktų:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ne daktaro reikalas dėl jūsų organizmo gerinimo,pirminis reikalas jūsų :), Jei savim nepasirūpinsit tai kas gi jumis pasirūpins. Daktaras ir tik dešimt proc padeda, nukreipia (jei pataiko teisingai nukreipti) kaip ką daryt. Dauguma gydytojų nežino info apie mitybą, o gaila. Yra daug mokslinių tyrimų, kad su tinkama vegan mityba išgydomos baisiausios ligos, tyrimai su tūkstančiu žmonių ir jie visi išgijo(Cambelo tyrimas Kinijoje su penkiais tūkstančiai žmonių)http://virginijaluko.blogspot.dk/2014/01/mityba-turi-buti-prioritetine-medicinos.html

    AtsakytiPanaikinti
  3. Negaliu pakeisti tekste žodžių, gal todėl kad seniai rašytas mano šis straipsnis. Malachovas, Bolotovas ir kai kurie kiti autoriai teigia, kad reikia rūgštinti organizmą o ne šarminti. Rūgština organizmą uogos(dauguma uogų), dauguma vaisių, citrina rūgština ir, citrinos sultys įspaudžiamos į karšto vandens stiklinę ir gerti tai reikia ryte ant tuščio skrandžio, po pusvalandžio galima valgyti maistą, ir dienos metu tai vartoti pusvalandis prieš valgį.
    ,,Как продлить быстротечную жизнь "Друзьяк ,va šitoje knygoje rasit info,aišku ,labai sunku tai priimti,bet intuicija sako,kad teisinga ta info ;)

    AtsakytiPanaikinti