2018 m. balandžio 1 d., sekmadienis

Apie kraujo savybes, labai įdomu ypač nuo 25 minutės


Na manau kiekvienas žmogus turi žinoti kuo daugiau apie save.
Jei žmogus ima jausti kokią nors neįprastą mielą būseną pvz., ta informacija iškart patenka į kraują (pvz žmogaus galvos smegenyse esanti limbinė sistema, atsakinga už jausmus, joje esanti kankorėžinė liauka išskiria tam tikrus hormonus endorfinus, kurie skatina mielą būseną ir kartu aktyvina harmoningą organų veiklą), ta nauja miela informacija aprūpinama kiekviena kraujo ląstelė. Kraujas praneša apie žmogaus būklę kiekvienai ląstelei. Taigi mes esame atsakingi už savo psichofiziologinę būklę.

Perpylus žmogui kraują, kai kuriems net pasikeičia parašas. Žmonės gali įgyti to buvusio kraujo savininko savybių. Kai kurie sapnuoja donoro sapnus, išgyvenimus.

Eritrocitai normalių formų byloja apie sveiką organizmo būklę. Video rodo kaip atrodo pakitusios eritrocitų kraujyje formos (gi galima vizualizacijos būdu mielas tvarkingas eritrocitų savo kraujo kūnelių formas įsivaizduoti, o vizualizacija ypač suveikia teigiamai esant transo būsenoje, alfa, teta būsenoje).

Ai ir t.t.
Na mieliems savo gyvenimo šeimininkams, stebukladariams patiems pačiausiems nuostabiausiems savo gyvenimo kūrėjams video apie savo ypatingas beribes galimybes ir ne tik.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą