2018 m. vasario 21 d., trečiadienis

Malachovas apie augalinės mitybos naudą ir gydymui itin efektyvią informaciją pateikia savo knygoje ,,Amžius sveikatai ne klūtis"

Kadangi pilve yra mūsų trečiosios ,,smegenys,, ir ten iš galvos smegenų nueina nervai, todėl kokį maistą vartojam, tai veikia mūsų psichines reakcijas. Nuo netinkamo maisto žmogus darosi agresyvus, nuo tinkamo- harmoningas.
,,Maistinė leukocitozė reiškia, kad į burną patekus kokiam nors virtam maistui, leukocitai iš viso organizmo susirenka skrandžio ir žarnyno trakte tarsi pastikdami infekcinę agresiją. Tokia organizmo reakcija trunka keletą valandų. Į skrandį pirmam patekus šviežiam augaliniam maistui, toks reiškinys nevyksta.
Matinantis neatsižvelgiant į maistinę leukocitozę, organizmas, pirmiausiai imuninė sistema, silpnėja ir tampa beginklis prieš ligas.
Vartodami augalinį maistą mes ,,išauginame" sau mikroorganizmus, kurie simtezuoja papildomas maistines medžiagas ir vitaminus, gerindami organizmo būklę. Ir pirešingai, valgydami mėsos produktus, mes išauginame puvėsinę, savo veikimu mus nuodijančią mikroflorą. Organizmas nuolat apsinuodija per storąją žarną ir tai sutrumpina gyvenimo trukmę bei susilpnina imunitetą.

 Gyvulinių riebalų perteklius racione skatina atsirasti aterosklerozei ir kai kurioms auglių rūšims (pavyzdžiui žarnyno ir pieno liaukos vėžiui); sočiųjų riebalų (gyvulinių) perteklius irgi gali sukelti aterosklerozę, o augalinių riebalų perteklius silpnina imunitetą."
(Malachovas G. Amžius sveikatai ne kliūtis. 121 - 122 ps.). 

Rekomenduoju šią knygą įsigyti kiekvienam. Nuo 40 ps valymas energijų ,,kriauklių" ir kitų energijų kurios sukelia negalavimus, blogina gyvenimo kokybę. Toliau pateikta itin efektyvi energetinė pagal jogą pagalba sau, gydanti nuo visų negalavimų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą