2016 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Šizofrenija - asmenybės skilimas


Šizofrenija, šiek tiek apie tai nes pasitaiko ta tema klausimų taip pat.
Internete kas norės ras tradicinių paaiškinimų, kas yra šizofrenija. Geriau tai būtų pavadinti : skizofrenija. Lietuvių kalba šis žodis iškraipytas.
Tikrai pasitaiko nemažai atvejų kai neteisingai įvertinamas žmogus ir jam priskiriamas asmenybės skilimas, nors iš tiesų tegali tai būti kiek skirtingas ,,ne kaip visų" elgesys. Pasitaiko ir kitokių atvejų.
Psichoterapeutas Kovaliovas (ne psichiatras, o tas žmogus kuris po psichologo įgijęs specialybę psichoterapeuto) teigia, kad žmogus turi vienu metu aukštą o po kiek laiko žemą kraujo spaudimą. Arba cukraus kiekis padidėja stipriai diabetą jei turi žmogus, kuriam diagnozuota šizofrenija, o po kiek laiko stipriai sumažėja.
Kai kurie apibūdinimai skilimo asmenybės kiek nelogiški ir skirti sistemai veikti, kad pvz susidoroti su jautresne asmenybe, kuri gali daug gėrio suteikti žmonėms, netgi žmonijai. Tokie žmonės turi didžiliulius energijos kiekius išlaisvintus ir tikrai itin normalų elgesį, bet jie skiriasi iš minios, turi žymiai jautresnę sensoriką ir naudoja tai kaip privalumą.
Skilimo atvejis būna tada, kai žmogus sako liūdną žinią, o jo veidas šypsosi. Arba kai sako linksmą žinią, jo veidas liūdi. neadekvačios mimikos sakomam tekstui būna.
Nuo seno liaudies išmintyje šizofrenija - asmenybės skilimas- siejama su apsėdimu. Žmonės kurie mato auras, iš tiesų mato kybančias lervas energetines nugarinėj kaklo pusėj(gali būti ir kotose vietose auroje prikibusių lervų), ties pečiais - kaklu kokių trisdešimt cm ar kiek daugiau atstumu nutolusias nuo žmogaus. Žmogus tiesiog savo kai kuriais išgyvenimais maitina tą lervą ir šio astralinio parazito dėka iškreipiamas stipriai to žmogaus suvokimas.
Gydytojas psichiatras rusas nufilmavo iš tiesų tai ką mato jo pacientai. Su jautria aparatūra. Netgi išrado kokį tai efektyvų išgydym metodą ne tik nuo psichinių bet ir kitų ligų. Su tuo gydytoj buvo susidorota, jam ,,netikėtai" mirus buvo rasta smurtinių žymių ant kūno.
Arsenas- nuodingas, dujos, - sukelia šizofreniją. Ar turi žmogaus organizmas arseno didesnius kiekius, tai nustatityti galima iš žmogaus plaukų folikulų ir nagų pavyzdžių.
Patariama naudoti maisto produktus su siera: kiaušiniai (nebent terniškai neapdoroti, ir tik tryniai, nes baltymo žmogaus organizmas nei termiškai neapdoroto nei apdoroto neįsisavina, tai atsideda tik kaip toksnai kūne). taip pat patariama vartoti: svogūnai, pupelės, česnakai.
Patariama gerti spanguolių sultis)ką tik išspaustas, o ne pirktas iš pakelių!).
Naudoti gerai ajerų šaknų arbatą. Po pusė šaukštelio(aš daryčiau penktadalį šaukštelio tik miltelių ajerų šaknų arbatą, ir negerčiau visos stiklinės o tik pusė) ajerų šaknų miltelių arbatą užplikyt, gerti tris kartus per dieną prieš valgį. Po mėnesio daroma pertrauka dvi tris savaites, ir galima vel vartoti ajerų šaknų arbatądvi savaites - tris. Vėl daroma pertrauka. ir t.t. jei ims pykinti, nutraukti šios arbatos vartojimą ir daryti ateityje žymiai mažesnes dozes ir kiekius. Ajerų arbata gerina protą, suvokimą, valo amą - visų ligų mamą. Ama - plėvė balsva susidariusi žarnyne nuo netinkamų žmogui maisto produktų apsiginti, kurie aplimpa aplink tą plėvę, žarnynas ginasi no toksinų kad kraujas neįsisavintų kenksmingų maisto medžiagų, va dėl ko atsiranda ta plėvė balsva. Tik negali ir naudingų maisto medžiagų pasisavinti organizmas, nes trukdo pripilę toksinai prie žarnyno ir ta plėvė apsauginė - ama.
Imbiera sir valo amą.
Nuodingi metalai sukelia šizofeniją taip pat. (Spanguolių sultys ir valo organizmą no gyvsidabrio pvz, no kitų metalo priemaišų valo tap pat). Vienas atveiji buvo, kai išvalė moteriai organizmą nuo gyvsidabrio, (valymas būna įvairus, ir sultimis ir badavimu ir žolelėmis) jai dingo depresija.
Taigi padeda gydyt šizofreniją badavimas, chatcha joga.
Padeda saulė- vitaminas D.
Bičių pienelis: pusė šaukštelio su medumi tris kart į dieną, po mėnesio daroma pertrauka.
Padeda muzikos terapija.
Pradžioje padeda efektyvi psichoterapija.(Terapeuto darbas su pacientu, tai mokinimas mąstyti, o ne vien tik reaguoti. Ir t.t.) Yra atvejų kai tikrai puikiai padėjo psichoterapija, tereikia gero psichoterapeuto, kuris tikėtų kad žmogus gali būti laisvas nuo toko negalavimo.
Vis tik siųlyčiau kūno pasvyrimo metodu sužinoti ar žmogus kuris turi asmenybės skilimą miega ne geopatogeninėj zonoje. Geopatogeninėj zonoje žmogus praranda daug energijos resursų. Nustačius kad lova stovi geopatogeninej zonoje, tereikia kūno pasvyrimo metodu surasti vietą lovai kur kambaryje vieta labiausiai tinkama.
Ne itin kenkia tokia zona, nors ir neverta visvsien ten būti ilgesnį laiko tarpą, tiems, kurie vartoja veganišką mitybą. Tai yra tą mitybą, kur naudojama 70% termiškai neapdoroto maisto augalinio ir kitas uaglainis maistas jau būna termiškai apdorotas.
Žaliavalgystė nerekomenduojama nei depresijos atvejais, nei šizofrenijos nei autizmo atvejais. Žmogus nepakels stiprių valymosi požymių organizmo. Tiesio psichika nepakels tokių krūvių. Depresijos atveju nerekomenduojama netgi šaltas dušas, Kai kurie autoriai kaip tik pataria šaltą dušą kaip efektyvią gydymo priemonę. vieną atvejį depresijos galiu patvirtinti ir aš, kad šaltas dušas itin padėjo gerinimui depresinės būklės vienam žmogui.
Gydytojas Mc Dougal siūlo veganišką mitybą, gydymui šizofrenijos, depresijos autizmo. Taip pat pataria išimti produktus iš mitybos kurie yra glitimo produktai.
https://www.youtube.com/watch…
MAISTAS TURI TIESIOGINĮ RYŠĮ SU AUTIZMU, ŠIZOFRENIJA, DEPRESIJA
Pagal daktarę Klark (info iš jos knygos ,,Kaip išsigydyti visas ligas") aukščiau minėtas problemas turintys žmonės turi smegenyse tam tikrų kirminų. Ji rekomenduoja zaperį. Tai būtų kaip priedas prie gydymo veganiška dieta. Saugotis miltinių patiekalų ypač miltų košių kur yra pelėsis. Tai sukelia iškreiptą suvokimą žmogui.
GYVULINIO MAISTO BALTYMAI KEIČIA SUVOKIMĄ ŽMOGAUS.
Autizmą sukelia vakcinos. Veganiška mityba išgydė autizmą mama savo vaikui:
http://virginijaluko.blogspot.dk/2013/07/autizmas-isgydomas-veganiska-dieta-su.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą