2015 m. spalio 11 d., sekmadienis

Ilgaamžiškumo tema

Jau po keleto dienų pastebimi pokyčiai jaunėjimo visame kūne, kitaip ima dirbti organai ir t.t., jei žmogus generuoja mintį, jog jis dvidešimties ar aštuoniolikos , ar nors dvidešimt metų jaunesnis (šiaip patariama galvoti maz iki dvidešimt dviejų, kadangi vėliau organizmas ima ,,senti" jau. ir jei galvojama kad trisdešimt, nėra tokio efekto nei kūnui nei sveikatai).
labai sveika nusibrėžti savo gyvenimo liniją iki trijų šimtų metų mažiausiai - į tai reaguoja mūsų organai, jie ima visiškai kitaip dirbti. Į bet kokias mūsų mintis reaguoja mūsų DNR, mūsų pasąmonė į tai reaguioja kaip į programas.
Ypač gerai veikia stipri spontaniška mintis, kuri būna iki trijų sekundžių. (man priimtina spontaniška mintis akimirką tik). tada kai dar neįsijungia proto kontrolė, tai gali prisidėti prie kvantinio šuolio, na tai labai efektyviai veikia. Spontaniškoje akimirkoje itin didžiulė jėga yra. Netgi visos galimybės.
Juk turbūt ne kartą skaistėte ar girdėjote pasakojimus apie žmogaus neįtikėtinas galimybes, kaip mama pakėlė mašiną ir išlaisvino iš po mašina esantį vaiką. Kaip kas nors labai greit įlipo į medį nuo didelio šuns bėgdamas, kaip kas nors peršoko tvorą begdamas nuo kokio tai gyvūno baisaus, o vėliau niekaip negalėjo nei tas žmogus nei kiti peršokti per aukštą tvorą. taigi toji paslaptingoji akimirka yra visagalė.

Jei nepavyksta minties generuoti, ketinimo generuoti, per akimirką ar tris sekundes, įsijungia proto kontrolė.
O protas ką sako: ai tu negali, tu nesugebėsi - tai įsijungia mūsų išmoktos ankstyvoje vaikystėje programos, kurias išmokstame iš artimos aplinkos.

Taigi, jei įsijungė ta frazė ar panaši kokia tai frazė, jog ,,tu negali" , tokiu atveju A. Palienko pataria generuoti mintį, kad renkuosi ir patį nuostabiausią variantą kokio noriu ir tą kuris pats blogiausias, ir tegu pasąmonė tai išrenka man pati kas geriausia.

Šiame video trumpai apie tai, kad žmonės jaunesni atrodo tie, kurie dirba su jaunais žmonėmis ar vaikais. tai reiškia juos įtakoja aplinka. :)
malonaus klausymosi.
https://www.youtube.com/watch?v=Oz89wW2xCMY
kai kurie žmonės savo gyvenimo liniją nusibrėžia iki begalybės. tegu tai skamba fantastiškai, bet į tai regauoja organai taip pat, ir DNR tai juk į sveikatą. Juk nieko neprarandama, jei sau leidžiama itin daug. Leisti tiesiog lengvai generuoti tokią mintį. jei kam tai itin nepriimtina, pakanka kelių šimtų tūkstančių metų į priekį nusibrėžti gyvebnimo liniją. Juk tai jaunina :). Na kam realesnių parametrų reikia, trys šimtai metų nėra daug tikrai :)
Pagal kai kuriuos autorius, žmogus turi nugyventi bent jau 144 metų gyvenimo ciklą.
,,Tikras gyvenimas svajonė ar tikrovė"  - yra tokia knygutė lietuvių kalba. Joje aprašyti atvejai kalnuose gyvenančių žmonių, kurie virš dviejų šimtų metų gyvena. Jie geria kalnų tirpsmo vandenį ir ten oras yra švarus. taip pat jie itin gerbia senolius. Tokios tradicijos. Yra anekdotas aprašytas toje knygoje, kaip senukas verkė šimtametis ir skundėsi kad jį senelis dviejų šimtų metų barė dėl kažko tai :)

Apie ilgaamžiškumą dar daugiau informacijos čia:



Ilgaamžiškumui daugiau informacijos: cigun info čia:
http://budetezdorovy.ru/health/xotite-prozhit-dolguyu-i-zdorovuyu-zhizn-ukreplyajte-spinu-i-pozvonochnik-gimnastika-cigun-dlya-pozvonochnika

taip pat mano sudėta informacija apie chatcha jogą čia: http://virgaluko.blogspot.dk/2013/05/chatcha-joga.html

Anksčiau chatcha joga buvo išrasta tam, kad atstatyti DNR į žmogišką.
Ši pradinė jogos pakopa atstato visą žmogaus bio -, socio - , psicho - darinį.
Tai saugi informacija ir tinka visiems, būtina išįklausyti video ir laikyti snurodytų reikalavimų. Informacija apie tai nuo A iki Z kas kam tinka, ir ko nereikia daryti.
Kai kurie autoriai teigia, kad yra nesveika užsiiminėti joga, Taip yra išrasta daugybė jogos rūšių ir kai kurios gali itin pakelnkti žmogaus sveikatai, todėl ir aš siųlau nedaryti kitų jogos rūšių ir paties išsianalizuoti kad jums tinka ir kas kenkia. Chatcha joga yra pradinė pakopa ir ji tik padeda, tikrai nekenkia.
Kitas jogas atliekant jungiasi kitų civilizacijų šlangos į kūną ir vyksta energijos zombavimas. kaip tai daroma kiek išgirsite šioje nuorodoje pirmame video, taip pat eniologijos tema yra daug informacijos kaip mūsų civilizacija yra zombuojama.
Šioje nuorodoje rasite vertimus iš rusiškų video apie eniologiją.
http://virginijaluko.blogspot.dk/2013/10/nuotoliniu-matymu-matantis-zmogus-verta.html

Taip pat verta pasidomėti mūsų rasės atstovais, kurie jau laisvi nuo maisto ir daugeli snet laisvi nuo vandens. Informacija čia suaugusiems savo gyvenimo šeimininkams. :)
http://virginijaluko.blogspot.dk/2015/01/pranavalgiai-zmogaus-galimybes.html

paskutinėje nuorodoje yra technika, kaip nuimti alkio jausmą, kaip nuimti skausmą ilgus metus kamuojantį, kaip nuimti dvasinį skausmą tai stebint.
Šią techniką stebėjimo skausmo manau atrado keletas autorių.
Apie tai radau knygoje Frank Kinslow ,,Kas nieko neieško, randa viską".
Jaunina ir emocinės laisvės technika:
http://virginijaluko.blogspot.dk/2013/11/elt-isgydo-labai-daug-negalavimu.html

Jei yra kokių abejonių, nesijaučiate tvirtai, nerandate atsakymų, kokias afirmacijas formuluoti atliekant emocinės laisvės techniką,  ar skausmo stebėjimo techniką, galite kreiptis, konsultuoju: virgaluko@gmail.com

Konsultacijų įkainius rasite čia, taip pat pasiskaityti galite info apie mano veiklą, peržiūrėkite atsiliepimus.

http://virginijaluko.weebly.com/

Norėdami patikrinti ar atsiliepimai apie mano veiklą yra tikri, teisingai užduodant klausimus tikrinkite kūno pasvyrimo metodu. Kūnas perima informaciją iš torsioninių laukų.

Sėkmės gerinant savo gyvenimus ir organizmą, malonaus jaunėjimo :)
Na prie visos šios veiklos jau žinote mieli savo gyvenimo šeimininkai, kad reikalinga šypsena veide ir miela vidinė šypsena, kai šypsosi kepenys :) :). Va kodėl dažnai visur rašau dvi šypsenas. viena šypsenų reiškia šypseną veide, kita - vidinė šypsena.

Pagarbiai - Virginija Luko



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą