2012 m. spalio 2 d., antradienis

Vanduo, Masaru Emoto

Pasaulinio garso japonų mokslininko Masaru Emoto knyga "Žinia kurią mums praneša vanduo" išties revoliucinė. Savo tyrimais jis nustatė, jog mūsų mintys, jausmai ir žodžiai veikia vandens molekules. O kadangi žmogaus kūną, kaip ir visą planetą, didžiąja dalimi sudaro vanduo, tai šis mokslinis faktas leidžia visai kitaip pažvelgti į sveikatos, gamtos, aplinkos apsaugos problemas.
Stulbinamo eksperimento metu, garsusis mokslininkas paėmė vandens mėginių iš daugybės pasaulio vietų, lėtai juos sušaldė ir tuomet nufotografavo su tamsaus lauko mikroskopu, gebančiu fotografuoti. Kadangi kiekvienas vandens kristalas yra išskirtinis, buvo padaryta maždaug 90 vieno vandens šaltinio nuotraukų ir išrinkta tik ta vandens kristalo nuotrauka, kuri atitiko didžiąją daugumą. Štai keli pavyzdžiai iš skirtingų vandens šaltinių.
Išvada tokia, jog švarus bei sveikas vanduo suformuoja gražius kristalus, o užterštas, atvirkščiai – netgi nesugeba suformuoti kristalo.
Moutain Spring, Japonija Fountain in Lourdes, Prancūzija
Užterštas vanduo, Yodo River, Japonija
Tolimesnės nuotraukos yra vandens, reaguojančio į skirtingą muziką. Distiliuotą vandenį mokslininkas patalpino butelyje, tarp dviejų kolonėlių ir paleido specifinę muziką. Vėliau vanduo buvo sušaldytas ir padarytos šios nuotraukos.
Bacho “Air for the G String”  Gydomoji muzika
Sunkiojo metalo muzika
Emoto taip pat nusprendė patikrinti, kaip mintys ir žodžiai gali paveikti neapdoroto distiliuoto vandens kristalus. Tai buvo padaryta parašius žodžius ant popieriaus, kuris vieną naktį buvo baksnojamas į stiklinius butelius.
“Ačiū” ”Meilė ir supratimas”
“Neapkenčiu tavęs, aš tave nužudysiu”
Veikiant vandenį geromis emocijomis, mintimis, susidarydavo gražūs, taisyklingų formų kristalai, o blogomis – neturintys jokios struktūros ar net bjaurūs dariniai.
Kadangi žmogaus organizme yra apie 70 proc. vandens, pasidarė akivaizdu, kad geras žodis, gera mintis (o ypač palaiminimas) turi tiesioginį poveikį fiziniam jo kūnui ir drauge savijautai bei mintims . 
Dvi paskutinės nuotraukos yra to paties vandens. Pirmoji – labai užteršto ir nuodingo vandens iš Fujiwara Užtvankos. Antroji nuotrauka to paties vandes, tik prieš fotografuojant už vandenį, daugiau nei valandą, meldėsi budistų vienuolis (Šv. Kato Hoki, vyriausiasis Jyuhouin šventyklos kunigas).
Po šio eksperimento paaiškėjo, kad neigiami žodžiai gali labai stipriai paveikti mūsų organizmą. Juk mūsų organizmas praktiškai sudarytas iš vandens. Tad, sakydami blogus žodžius ar skaudindami kitus, mes griauname harmoniją.
Žmogaus kūne ir Žemėje yra apie 73 proc. vandens, kuris pasiskirstęs taip:
Smegenyse 85 proc.
Širdyje 75 proc.
Plaučiuose 86 proc.
Kraujyje 83 proc.
Raumenyse 75 proc.
Inkstuose 83 proc.
Kepenyse 96 proc.
Kauluose 22 proc.








paimta iš :  http://www.ekodiena.lt/zmogaus-mintys-ir-emocijos-ir-vanduo-neatsiejamas-dalykas-video/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą