2012 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Blogio egzistavimo mūsų gyvenime pašalinimo galimybės

Nors aš įtariai žiūriu į visokius čanelingus, čia, skaitant šį straipsnį pajutau patvirtinantį sielos virpesį, savojo Aš pritarimą.
http://atsibudimas.ucoz.com/news/pirmapradziu_kureju_pranesimas_pakylejimas_ir_dnr_per_sela_reicela/2012-06-06-348

Mikrobiologas biologijos mokslų daktaras Bruce Lipton savo knygoje "Tikėjimo biologija" buvo užsiminęs apie tai, kad mes visi ir visa yra tik viena sąmonės energija, kuri (čia savo žodžiais sutrumpinsiu mokslininko pastebėjimus) "įlindusi" į kiekvieno žmogaus, gyvūno, augalo ar net daikto kūną tikrina save, kaupia apie save patirtį. Tai tik tiek. Begalinis reinkarnacijų kiekis, ypač tokioje planetoje kaip mūsų Žemė Kur yra maždaug50 % gėrio ir 50% blogio, yra sielų kalėjimas, bet tik žmogus, stengdamasis save išvaduoti iš tokios gyvenimo ratų situacijos, gali čia daugiau nebegrįžti. Tai galima padaryti pozityviu mąstymu, teigiamu teisingu elgesiu ir gerais darbais.
Žmogus yra gėrio kūrėjas, šviesos nešėjas, jam tereikia tai prisiminti, - stengiantis save keisti begalinio gėrio link - visa tai ateina.
Apie vienintelę protingąją Begalinio Gėrio Sąmonės energiją pasakoja ir moteris, patyrusi insultą, - tai kaip dar vienas neginčytinas įrodymas, kad tai yra (tai Jill Bolte Taylor, jau tą info buvau įdėjusi šiame blog'e anksčiau http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8324481344748426669#editor/target=post;postID=3768257333121074440). Apie tai ir šneka David Icke, kad viskas yra begalinė protinga sąmonė, energija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą