2012 m. gegužės 14 d., pirmadienis

Apie alkoholį

Tiesa apie žmonijos girdymą ir bukinimą, neva reikia gerti kultūringai, arba jau kitas kelias - alkoholizmas, o gyventi blaiviam - tai jau kaip nėra pasirinkimo, nes sociumas į tokius žmones žiūri kreivai. Verta pažiūrėti šį filmuką.
http://www.youtube.com/watch?v=ajW0K5EDYHs&feature=youtu.be



http://www.laisveserdve.lt/Spiritas-ir-samone-simboliuose-ir-tikroveje

Spiritas ir sąmonė simboliuose ir tikrovėje

Smegenų centre, simetrijoje, randasi kankorėžinė liauka, kuri atsakinga už žmogaus sąmonės vystymosi lygį.
Visų senovės raštų, paveikslų simboliuose vaizduojamas kankorėžis galvos apdaruose: Šyva, Buda, Osiris, faraonai, Tamos ir kt. Šiandieninis Vatikanas turi pušies kankorėžio skulptūros kiemelį.
Tie, kurie vysto savo sąmoningumą būtent šios liaukos aktyvavimo pagalba, atkuria gamtos jiems skirtus sugebėjimus. Girtuoklių ir blogybių dievas Bakas vaizduojamas su ilgomis ausimis, nagais ir iltimis, taip pat piešiamas su kankorėžiu virš galvos ir ant jo lazdos galo taip pat yra kankorėžis. Dar vienas pijokų dievas Dionizas taip pat nupieštas su kankorėžiu. Kaip čia yra?
O kodėl alkoholinius gėrimus vadina spirituotais? Spiritas (spiritus - dvasia, siela, įkvėpimas) atidaro žmogaus sąmonės duris visiems įmanomiems anapusinio pasaulio demonams. Senovėje žmonės tai žinojo ir simboliškai tai rodė savo piešiniuose, o mūsų mokykloje vaikams šito nedėsto, gi prevencinės kultūringo gėrimo programos būtent ir skatina vaikus nuo mažens mokytis alkoholizmo.
Pažiūrėkite į išgėrusius žmones. Normaliems žmonėms jie atrodo, kaip apsėsti.
Alkoholis veikia būtent kankorėžinę liauką taip, kad žmogų, vartojantį alkoholį galima valdyti kaip tik nori, nes jis šito suprasti jau nepajėgia.
Mąstantiems žmonėms reikia žinoti, kad visi žmonės, kurie vartoja alkoholį ir skelbiasi esą aiškiaregiai, ekstrasensai ar dar kokie žiniuoniai, dirba tik su šmėklų ir demonų pasauliais. Kitaip ir būti negali, nes kad pamatyti šviesą, reikia pakilti iki jos. O Šviesa tai - kankorėžinė liauka, kuri yra sąmonės akis, ir jeigu ji užpilta alkoholiu, ji mato tamsą ir jos gyventojus.


Toliau žiūrėti čia: http://www.laisveserdve.lt/Spiritas-ir-samone-simboliuose-ir-tikroveje 


 

2 komentarai:

  1. kraujas tirsteja kaip paziurim, siaubingai kenkia alkoholis kaip https://www.youtube.com/watch?v=PWLXzL2YMDY
    1975 m alkoholis buvo narkotiku ivardijamas, veliau tai buvo panaikinta

    AtsakytiPanaikinti
  2. „Kas mūsų vaikus stumia prie alkoholinio lovio? Stumia tie, kurie mandagiai geria per šventes. Visiems tiems, kurie labai nori gerti šampaną per šventes, aš sakau: ar jūs norite, kad jūsų vaikai gertų ir prasigertų? Atsiliepia: kodėl jūs taip keliate klausimą? Aš noriu, kad gertų ir neprasigertų. Nėra garantijos, kad jūsų vaikas gers ir neprasigers. Jeigu jūs turite garantiją, tai jums auksinis paminklas ir Nobelio premija. Tai juk narkotikas. Kiekvienas nusigeria, tik skirtingu greičiu. Kas greičiau, kas lėčiau, bet visi kvailėja, visi degraduoja. Tiesiog skirtingu greičiu eina link kapo, štai ir viskas.“

    http://budrus.lt/straipsniai/alkoholio-poveikis-kunui-ir-smegenims-sokiruojantys-faktai/

    AtsakytiPanaikinti