2016 m. spalio 28 d., penktadienis

Sinelnikovo rožiniai meškiukai su gėlėtom kelnaitėm, atleidimui, psichologiniam stabilumui skatinti, tai tikrai į sveikatą



Sinelnikovo metodas
Ir labai geras ir veikiantis būdas, kaip susitvarkyt su situacija, galima ne tik žmonėms, kurie skaudina, bet ir situacijai nusiųsti dovanų mintimis - mentalinę dovaną, taip bus siunčiama teigiama energija, ir vyks pokyčiai. Metodas, kurį aprašė V. Sinelnikovas savo knygoje ,,Skiepai nuo streso". Jau išbandžiau - nuostabiai veikia. RIMTAI . Jei žmogus nori iš jūsų atimti energiją, niurzga kaip nors, ar jei žemina jus - tai yra jūsų veidrodinis atspindys. Tai reiškia, kad jūs save galite nepakankamai mylėti , netgi teisti, nepasitikėti savimi ir pan. Bet, kadangi jūs jau nusprendėte būti savo gyvenimo šeimininku, arba , kaip Sinelnikovas įvardino tai, burtininku, jūs turite savyje tiek daug visko, kad galite daug ką padovanoti ir kitiems. Tai va - tokiems kimbantiems, zirziantiems, žeminantiems jus provokuojantiems reikia siųsti jiems dovaną. Labai greitai sugalvoti sąmonėje bet kokį daiktą - kad ir paprastą žaislą, na kokį nors raudoną dramblį su taškuotu kaspinu ir mintyse padovanoti tam ,,skriaudėjui". Taip daryti reikia kokius penkis kartus, bet įsivaizduoti tą atėjusį į sąmonę daiktą tereikia vos akimirką, ar vieną sekundę - ne ilgiau. Taip vieną kartą pvz. raudonas dramblys, ir vėl sugrįžtate į aplinką su savo sąmone ir koncentruojate sąmonę bet kur: į stalą , gėlę, kompiuterį, gyvūną - į bet ką. Ir vėl viena sekundė - raudonas dramblys. Savo aplinkoje vėl sugrįžę užlaikote ilgiau - kokį dešimt sekundžių sąmonę į savo aplinką, ir vėl - raudonas dramblys ir taip iki penkių kartų. Ir ką jūs pamatysit po to - ogi vietoj to įžeidinėtojo ar žemintojo, pirma matysite tą raudoną dramblį su kaspinu ir tik už jo bus tas žmogus vaizdiny Argi ne juokinga. Taip ištirpsta visos nuoskaudos. Žinokit jau padovanojau ir mešiuką ir kamuolį ir ružavą begemotą kam reikėjo, ir tai tikrai suveikė. Taip galima save išlaisvinti iš paties savo susikurto savęs smerkimo, kas pasireiškia veidrodiniu principu. Na dar tereikia priminti, nors jūs ir taip jau žinot, kad esate TOBULYBĖS, STEBUKLAI, VIENINTELIAI, NEPAKARTOJAMI ORIGINALAI. Nuostabiausiems iš nuostabiausiųjų naujas streso valdymo būdas. Pasidalinkit kaip tai suveiks jūsų praktikoje. Virginija Luko

Sinelnikovas aprašė atvejį, kai pas jį į psichologinę konsultaciją atėjo moteris su savo penkerių metų dukrele. Dukrelė visur ėmė landžioti , kilnoti Sinelnikovo daiktus kabinete, visko klausinėti. Psichologas pagalvojo, kad vis tik dar nesusitvarkė su savim iki galo, jeigi iššaukė tokį elgesį būtent tos mergaitės. Mintyse kilo vaizdinys - rožinis begemotas su gėlėtom kelnaitėm ir jis tą vaidinį kaip telepatinę žinutę nusiiuntė mergaitei, kuri labai greitai nurimo atsisėdusi už savo mamos nugaros ir taip ten išsėdėjo visą valandą. Išeinant Sinelnikovas paklausė mergaitės, ar patiko jo dovana. Mergaitė atsakė:,, taip, labai juokingas begemotas, bet kamgi jam tos gėlėtos kelnaitės". Iš to galime dar padaryti išvadą, kad vaikai geba lengviau nei suaugę nuskaityti telepatines žinutes. Telepatinė žinutė - tai kaip tam tikras energetinis - informacinis paketas. Ir tai tikrai veikia. :)

Pagarbiai  Virginija Luko



2016 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Žmonijos žinios užkokuodos mitologijoje, gera info verta tai žinoti kiekvienam

Verta
Žmonės padaryti batareikomis, sistemos sraigteliais, mus moko nuo mažens nemąstyti.
Gal kai ką teks atsirinkti iš šios info. Malonaus žiūrėjimo.

2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

Energetiniai kanalai žmogaus kūne, žmogus - generatorius milžiniškų energijos kiekių

Mielo smagaus žiūrėjimo, pamatysite mikroskopu įrodymą, kad iš tiesų tie energetiniai kanalai yra kūne, kaip jie atrodo.

Pvz paleidus įsakmią mintį, energija informacija iškart pasklinda kūnu tais energetiniais kanalais, ir tai įsikūnyja žmoguje. va ką reiškia nuostatos keitimas.
Žmogus su pakeista nuostata automatiškai keičia dažnį savo ir į visatą transliuoja naują savo energiją informaciją. 

2016 m. spalio 1 d., šeštadienis

Veganiški valgiai

Manęs klausia ką aš valgau. tai po truputėlį įdėsiu maisto paprastų receptukų.
Šiaip aš valgau augalinį maistą, stengiuosi kad minimum būtų apie 70% termiškai neapdoroto maisto. Aišku būna dienų kai valgau tik žalią augalinį maistą ir geriu arbatą kokį kartą. Dažniausiai vien su žaliu maistu draugauju tada, kai reikia pakelti didelius dienos krūvius, pvz be pertraukos ką nors nuolat veikti, kai veikla būna panaši į sportą, arba šiaip kai tenka ilgai dirbti ir labai mažai miegoti, tada patogiau būna draugauti vien tik su žaliu maistu.
Siuo metu ir jau kokie du metai nevartoju juodos duonos o miltiniu patiekalu senokai nevartoju, taip kad ikelti makaronai zemiau parodyti tik pradedantiems, kam sunku dar pereidineti prie tinkamos augalines mitybos.

Šiaip nesu mėgėja fotografuoti valgių, bet kiek neapims tinginukas, tiek to maisto foto čia įdėsiu.valgau klabai paprastai. Mėgstu morkas, dažniausiai jas kramtau, ne tarkuoju, rečiau tarkuojamos morkos darant sultis tik.

Man tiesiog nesinori tarkuotų morkų. (Kas turi vėžio negalavimą ar diabetą, morkas reikia kramtyt, o ne tarkuot. Aišku kramtyt reikia iki košelės. MAISTĄ REIKIA GERTI, O VANDENĮ VALGYTI.
Kas neišmokę kramtyt maisto, tie kenčia nuo skrandžio ir kitų virškinimo trakto ligų. taigi jei nenorite kentėti, teks išmokti kramtyti maistą. Beje taip ugdysit savo valią ir charakteris kis į gerąją pusę. Išmoksite būti kantresni.
Perspėju, kad aš nederinu maisto produktų tarpusavyje kai to nenoriu ir geriau kad kaip derinti produktus informaciją susiratsumėte patys knygoje Graham ,,80/10/10". Dar galima perskaityti ,,Fermentų faktorius" knygelę, ten rasit geros informacijos.
Patariu patiems irgi ieškoti informacijos ir stebėti pojūčius. Tik savaime aišku kad sveikiau gyventi ir draugauti su veganiška mityba. Žarnyne nuo mėsos yra pusė apnašų. Pieno produktai homogenizuojami fabrikuose, todėl pirkti pieno produktai - neorganinis kalcis, tai tik toksinai. Kas turi problemų su krūtine ar turėjo, su prostata, gimda, kas turėjo vėžio ligą, turi diabetą ir t.t. ir pan, negalima tikrai vartoti pieno produktų. Nėra nė vieno žmogaus, kuriam tiktų pieno produktai, pienas tik teliukui, o ne žmogui, gamtoje matinasi iškreiptai tik žmogus. nei karvė nei kiti gyvūnai nekepa sau maisto, valgo žalią.  Ir t.t.

Ne visuomet kiekvienam tinka siūlomi knygų dalykai. Esame unikalūs.

Iš mano gyvenimo praktikos pastebėjau, kad kai kurie žmonės tegali valgyt nedaug rūšių produktų, ir tegali gerti vienos kitos žolės arbatas. Pvz tokiems žmonėms nerekomenduotina yra: mėta, melisa. Tai ne tik gali sutrikdyti širdies ritmą, bet sukelti labai blogą būklę.

Gyvenimui kadaise prispyrus, išmokau naudotis kūno pasvyrimo metodu, ir tokiu būdu man yra geriausia atsirinkti produktus, kurie man tinka, o kurie netinka.

 KŪNO PASVYRIMO METODAS TIKRINTI KOKS MAISTO PRODUKTAS TINKA ŽMOGUI< KOKS NE.
Klausimas buvo Ilonos, todel rašau atsakymą čia: klausiat ar jūs Ilona, svyrate kūnu į priekį, ar jūs Antanas - svirsite atgal. (Į priekį kai svyrate, atsakymas TAIP, atgal - NE). Ar jums tinka pomidorai, Virginijos info ir t.t. svyrate tinka ar netinka, sužinosit kur. jei kūnas svirduliuos į šonus, arba netikslus klausimas arba stovite geopatogeninej zonoj, pereikit žingsnį ar keletą žingsnių į kitą vietą ir vėl klausiate. Pvz ar jums tinka rūbas, darbas, žmogus, tą ir aną daryt, tik reikia tokių svarbių klausimų klausti vėl ir vėl keletą rytų, vakare pavargęs kūnas būna nelabai tikslūs atsakymai. iš pradžių būna pavargstama net, vėliau priprantama ir atsakymai gaunami net širdies srityje, labai įdomu :). Pvz kiek proc turi žmogus toksinų ir galima patikrinti kūno pasvyrimo metodu, kiek proc kitas serga sanarių liga, vėžio toksinų kiek turi. O kai įgundi, iškart ateina atsakymai mintyse matai skalėj kiek, taip ištraukiama info iš pasamonės, iš torsioninių laukių. Kiekvienoj dalelėj smiltelėj smėlio, ore erdvėj visur visa info apie viską.

Produktus tinkamus galima atsirinkti ir su paprasčiausiu žiedu ant siūlo medvilninio užkabintu. Žiedas turi būti auksinis arba sidabrinis, be akutės. Padedate produktą priešais save, ir jei žiedas su siūlu siūbuoja į jus ir į produktą, tas produktas jums tinka. Jei svyruoja žiedas tarp jūsų ir produkto horizontaliai, tai reiškia kad tas produktas jums netinka. Prieš tikrinant su žiedu ant siūlo, perbraukite per siūlą tris kartus, kad jūsų energijos prisigertų siūlas.
Jei žiedas ant siūlo rodo netiksliai: vieną kart taip, kitą kart kitaip, tada įsivaizduojate energetinį stulpą, kurie eina iš viršaus per siūlą ir žiedą žemyn ir valo netinkamą energiją. Tada žiedas ant siūlo vėl rodys teisingai.

Jei esate geopatogeninėj zonoj, žiedas ant siūlo rodys bet kaip, tai bus matoma aiškiai, kad nėra tai gerai, todėl reiks tada pereiti į kitą vietą ir vėl tikrinti. taip galite tikrinti papildus ir t.t. Netgi ar žmogus tinka :). Juk yra net posakis: žmogus stumia, -ar žmogus traukia.

Taigi pirmiausia įdedu paprastus saldumynus kurie mane itin sužavėjo.

Perspėju, kad negalima naudoti konditerinių saldumynų ir visokių pieniškų ledų, nes ten miksas visokių produktų, mano jogos mokytojas tai vadino bjaurastimi. Žmonės valgydami tradicinius konditerinius saldumynus renkasi spartų savęs naikinimą. viena mama virė vaikui spurgas dažnai aliejuj, kepė visokius sviestinius sausainius tortus, vaikas turėdamas vos aštuonerius metus susirgo vėžiu. Viena moteris valgė labai daug saldumynų kasdien, jai buvo kaulų vėžys. Na visokių istorijų yra apie tokius valgymo nukrypimus.
Jau geriau tokiu atveju valgyti mėsą, tik ne saldumynus. Beje saldumynuose ir yra mėsos, pvz medaus torte yra žėlė kuri gaminama iš karvių kaulų ir kanopų. Taip kad daryt reikia išvadas. Mokintis mąstyti, kas bus poto, kokios pasekmės jei dabar elgsiuosi su savo organizmu tai ar kitaip.

Niekas nieko neprivalo, kas kaip nori taip ir gyvena, jūsų reikalai. Esmė kai užduodamas man klausimas, kaip sau padėti, kai yra koks nors negalavimas, aš turiu aiškų atsakymą, nori greito rezultato, žiūrint koks negalavimas: vegan mityba(t.y. gali dar būti ir vos termiškai apdoroto maisto augalinėje mityboje). Kai kuriais atvejais tegalima draugauti tik su raw vegan mityba. taigi žmogus nuolat renkasi. Kas jaučiasi gerai, jūsų reikalai, jei neturite klausimų neišgirsit ir mano atsakymo. :)
Dėl alkoholio vartojimo: net mažais kiekiais lašeliais alkoholis vartojamas labai kenkia organizmui, todėl tokio negero dalykėlio nenaudoju jau devyni metai, ir nepatariu niekam, jokių tinktūrų spiritinių ar su degtine ir t.t vartoti į vidų. Tai nuodas ir tik vergo kelias. Mąstantys renkasi laisvę su atsakomybe, marionetės ką renkasi, jų reikalai. Vadinkim daiktus tikrais vardais. Pamatytumėt ir išgirstumėt kaip kenčia žmonės nuo alkoholio kasdien, net rankos netiestumėt prieš lašiuko alkoholio, nes suvoktumėt kad tokiu elgesui prisidedate prie bendro žmonijos sąmonės lauko ir ugdote priklausomybę silpnesniems žmogučiams.  Nepykit bet į vatą nevyniosiu, bet toks elgesys ir jūsų reikalai.

Cukraus nori kirminai gyvenantys žmogaus organizme...Kai liūdna ir norisi saldaus nesveiko kontiderinio maisto, kai gyvenimas nesaldus (tokiems pojūčiams trukdo žmogaus susikurtas klaidingas suvokimas apie pasaulį, suvokimą galima keisti, kartais reikalinga specialisto pagalba, ir tai puikiai padeda pasaulį pamatyti nuostabiomis spalvomis vėl).

taigi skanieji ,,rafaelo" čia:
 Čia vietoj saldainių, skonis kaip rafaelo
Sudėtis: avižiniai dribsniai, raw kakava, datulės, kokoso drožlės, karobo milteliai.
Pamirkyt kiek tai laiko dribsnius avižų, kas nori tikrai raw avižų, galima pirkti avižas , apmalti kavamale ir pamirkyt , vandens reik nedaug tik kad vos apsemtų ar sušlapintų tas avižas.
Arba likučius vandens po to nupilsit.
Sumalti mikseriu datules su avižiniais dribsniais, įdėt kakavos išmaišyt, ir apvynioti kokoso drožlėse.
Na pavalgius galima pašokti baletą kaip rafaelo reklamoje balerina šoko :)




na dar užsimerkus galima valgant mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakyti
 ;)



 Būtinai save pagirkit, apkabinkit save, ir paglostykit kad tokių nuostabiai skanių saldainių pasidarėt :)

Kokoso aliejus kenkia, čia paskaitysit apie tai, išties sulėtėja kūno judesiai jei kasdien vartojamos kokoso drožlės, taip kad tokie rafaeliniai saldainiai turi būti retai vartojami...
http://virginijaluko.blogspot.dk/2016/04/kokosu-aliejus-kenkia-sveikatai-ir-net.html


Dar saldumynų: Nutariau nedaryt rafaelo rutuliukų, o padariau tiesiog košę, tik parduotuvėj pamiršau nusipirkti datulių :) taigi turėjau razinų, gavosi skonis kaip saldainių su kava. Nors ten košėj puodelyje įdėta: avižiniai dribsniai, kakavos kiek tai, karobo miltelių, kokoso drožlių. Norėjosi gaivaus skonio, tai šalia lėkštutėj padarytos vaisių salotos: kriaušė, ir apelsinas supjaustyta. pabarstyta karobo miltelių ant viršaus. Pasodarot gilučių kavos, arba varnalėšų šaknų kavos, arba arbatos su kakava. Kakava narkotinių medžiagų turi ir ir tikrai alina organizmą, bet daug geriau tokie saldumynai nei tortai konditeriniai.



Aišku geriau nemaišyt citrusinių vaisių ir juos valgyt atskirai.

Taip pat turi kiekvienas žinoti, kad sergant geriausiai vartoti tik po vieną produktą. Šiaip patariama daugiausiai keturis produktus įdėt į maistą, kad neapkrauti skrand-io kad jis atkoduotų informaciją, koks maistas pas jį ten atslinko.

Na aš pamiksuoju, bet man galima, kitiems ne :) Pagal savijautą patys pasidarysit ko jums reikia ir pagal nurodymus aukščiau minėtose knygose, jei bus noro. Turite patys studijuoti info, juk jums reikia žinoti apie savo organizmą ir ką vartoti ko ne. Kai patys pasigilinsit, labiau save mylėsit :)

O augalinį maistą valgydamas imi tikrai dar labiau save mylėt.



Salotos:
Avokadas, tarkuoti žali burokėliai, salotų asorti- ten yra rukolos, tokių su ružavais pakraštėliais lapų nepamenu tos salotos kaip vadinasi, keli špinatų lapeliai(špinatų daug negalima tik po lapelį kitą ir tai nedažnai, nes jie turi oksalo rūgšties kas neleidžia geležies organizmui įsisavinti, tada raugintas agurkas, ridikėliai, cukinijos patarkuota rupiai, svogūno įpjaustyta. Svogūną pataria gydantis pvz kaip antiparazitinį augalą vartoti. Kai norisi vartoju, kai nėra noro tikrai ir nereikia. Šios salotos man labai sočios, jei nededu agurkų raugintų ar žalių paprastų neraugintų, kokių turiu, tada dedu pomidorus, ir šiaip tik dabar turėjau cukinijos įdėjau, dažniausiai be cukinijos tos salotos būna. Jei noriu įdedu sėmenų linų mirkytų, nors šiaip sėmenis linų mėgstu valgyt atskirai, arba sriuba vietoj duonos kartais valgau.
(Duonos atsisakiau, ir žinau technologiją kaip tai padaryt, ir suveikė ;), o jūs galit su ELT emocinės laisvės technika duonos atsisakyt jei bus noro).
Vietoj asorti salotų dedu aisenberg salotų, ar paprastų salotų -žalių kur daržuose auginat nuo tarybinių laikų :)
Tokias salotas kasdien galiu valgyt pietums ar vakarienei. Burokėlį valgau kasdien ar beveik kasdien aišku žalią ne virtą . kam gadint skonį, neverdu nia  nia.
Nebent svečiuose kas duoda virto burokėlio galiu kiek suvalgyt. Nesu žaliavalgė juk.

čia linų sėmenys mirkyti , patariama kasdien po šaukštą vartoti tokių sėmenų kai išmirksta jų būna daugiau. Skaičiau mokslinį straipsnį, kad malti sėmenys negerai, neva turi kokio tai ...oksido, kuris kenkia ypač inkstams. ir iš tiesų inkstus paskaudėdavo nei iš šio nei iš to, tik tada prisiminiau kad maldavau linų sėmenis, nuo to paskaitymo info nebemalu o mirkau paprastus sėmenis. Jie kiekvienam reikalingi, gydo skrandį jei reik, turi omega trys rūgščių, kramtant tuos sėmėnis kiek reik med-iagų organizmas pasiima o nuodingas medžiagas sėmenų sėklos pasiima iš organizmo dygimui. Va tokios tokelės. Virti sėmenys išskiria nuodus tuos iš savęs ir tikrai nėra gerai organizmui, skrandis kai negaluoja patariama pasivartyt gerai sukramčius ir nurijus tuos sėmenis, kad gleivėmis sienelės pasidengtų, tai gydo virškinimo traktą. (Mokslinis straipsnis googlėj norėsit susirasit, anglų kalba ta info).


Na o dabar sriuba: 
moliūgas hokaido, špinatai(pabaigoj virimo juos dėt), salierai, morkos, svogūnas, įdedu gelsvės į sriubą lapų, krapų, džiovintų porų. kai noriu dar bulvę įdedu(bulvės teigiama kad nesveika, nors esant skrandžio negalavimams, patariama vartoti bulves ir bulvių skystį kuriame jos virė -tai tikrai gydo skrandį išbandyta, žalia bulvė soti, kai kas valgo su prieskoniais vieną tik nemiksuoja su kitu raw maistu. Malachovo knygoj parašyta, kad bulvių skysčiu tirpinami akmenys organizme, tikrinkit info niekuo netikėkit patys darykit išvadas. Galit aišku puikiai apseiti ir be bulvių, ir norint dar sveikiau gyvent geriau jų atsisakyt. Krakmolingas maistas ypač termiškai apdorotas nėra gerai.).

Sriuba turi būti kuo tirštesnė, kad kuo mažiau atskiestų skrandžio sultis. Kiniečių medicina pataria sergant vartoti tušintas garuose ar šiaip apvirtas daržoves, kad neva neapsunkint skrandžio, na taip pat ir daržovių sriubas. O visa kita gerai ir raw vegan. Na aišku žiūrint kokie negalavimai ir kas tinka tuo metu žmogui. Jei su virškinamu traktu problemos su žaliu maistu sunkiai draugaujama. Arba reik pabadauti dieną kitą arba išsigydyt su virtu maistu augaliniu.

Čia sriuba moliūgų be špinatų, vaizdas skiriasi, skonis ir, špinatai priduoda rūgštaus skonio kiek.


Šaltibarščiai: kavamale maltos saulegrąžos arba galima nemalti tik mirkyt, (man maltos skaniau),
kas nenori maišyt riebalų su angliavaandeniais, nes saulėgrąžos turi riebalų, tai deda vietoj saulegrąžų avokado tik. Agurkas arba tarkuotas arba pjaustytas arba raugintas arba ne :). Burokėliai tarkuoti, šaltas vanduo, svogūno įpjaustyta, jei turiu, įpjaustau svogūnų laiškų(nėščioms moterims svogūnų laiškuose yra tam tikrų med-iagų ko nėra niekur kitur, verta tai vartoti), jei turiu įtrakuoju cukinijos, įdedu krapų.
Mmmmmmmmmmmmmmmmm, pasaka, valgau kai noriu su sėmenimis, kai  noriu su bulvėmis, primena vaikystę ant bulvių užbarstau kanapių sėklų maltų, kartais įdedu ciperžolės į bulves krapų. (Gi nevalgykit bulvių , tik mana galima kitiems ne :), patys darysit išvadas, kai kurių negalavimų atvejais tikrai negalima bulvių termiškai apdorotų. Kas jau labai save saugo bulvių nevalgo. Aš bulves kartą dukart per mėnesį valgau, būna kelis mėnesius nevalgau. Tiesiog kaip norisi.Čia ant šaltibarščių įdėjau gelsvės lapų.



Raugimui paruošti agurkai pjaustyti, įdėta krapų, druskos, vyšnių lapų ir serbentų lapų. Druskos dedama šaukštas litrui, čia mažiau nei litras stiklainy ar pagal skonį dedu, na pasūdau ir tiek. Kai kas raugina be druskos agurkus, dariau taip na nepatiko skonis ...Rauginti produktai gamina bakterijų būrį, kurios gerą darbą atlieka žarnyne. GYdantis labai gerai. Redžiuvelakų nepripažįstu man jie neskanūs, kopūstų raugintų sultis mėgstu kartais geriu, bet tuos kopūstus valgau grįžus pas tėvus kaime retkarčiais taip būna tik. ;)
Tėvai raugia agurkus šaltu raugimu ir uždaro stiklainiuose, įdeda česnako skilteles kelias į stiklainius, ir tokie agurkai uždaryti plastikiniais dangteliais stiklainiuose išstovi iki pavasario, traškūs, labai skanūs būna. Kepenims gerai raugintas agurkas.


Apkepta cukinija su svogūnais keptais, morkomis tarkuotomis kiek pakepintomis ir. Ant viršaus gelsvė, krapai, porai džiovinti. (Geriau nekepti o aptušinti garuose ar apvirti tokį maistą šiaip jau). Daržoves apkepinu vos tik tokios pusiau žalios gaunasi.


Salotos: pomidoras, burokėlis, avokadas, cukinija tarkuota, svogūnų laiškai smulkūs gelsvė. MMmmmmmmmmmmmmmmm skonis pasakiškas labai sočios salotos, kartais įdedu linų sėmenų mirkytų.


Kokteilis: bananas, aisenberg salotos, karobas, chia seklos.
Skonis kapučino aišku tūkstantį kart skaniau , kapučino niekad nemėgau kavos ir negėriau.
Skonis primena gamtą, globą gamtos saugumo jausmas koks tai, nemoku apsakyt, pasaka ir tiek :)


O čia smaguriams, vietoj cukraus saldumynų labai gera alternatyva: sūrios daržovių sriubos, neapdorotos termiškai plakti kokteiliai. Čia yra: moliūgas, aisenberg salotos, chia seklos, pomidorai.
Smaguriams patariama atsisakyt druskos. kas nori deda salierą vietoj druskos. Aį čia dėjau druskos, kol kas ją vartoju. Galima įdėt baziliko ar mairūno dar. Na čia keturi ingredientai tik. Ko ir reikia. kartais tos taisyklės nesilaikau, pati kuriu sau taisykles. Man galima. ;) O jūs turit patys daryt išvadas pagal savijautą, reikia daugiau mikso jums ar geriau kuo ma-iau maišyt produktų.

Dar salotos, šįkart : burokėliai tarkuoti, ridikas didelis baltas pailgas - maximoj tokių būna pirkti- tarkuotas, aisenberg salotos, pomidorai, viršuj gelsvės  papjaustyta.


na aš čia berašinėdama ingredientus valgyt užsimaniau koks skanus vaizdas :)


Čia svogūnai apkepinti su morkomis,  ir ant viršaus žirneliai su špinatais, pastarieji buvo šaldyti šaldiklyje, užplikyti ir užvirinti.

Čia žali tarkuoti burokėliai, moliūgas tarkuotas ir saliero šaknis

Salotos su rukola, pomidorais, džiovintais pomidorais augintais šiltnamyje ir džiovinti ji buvo ne saulėje kas būtų aišku geriauč bet orkaitėje, krapais, avokadu. Skonis pasakiškas mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................skanaus :)




pomidorų ir visokių lapų salotos

bulvių plokštainis keptas orkaitėj ir an viršaus  pabaigoje uždėta pomidorų pakepinta (bulves ir ypač plokštainį valgau labai retai)

mirkytos saulėgrąžos ir linų sėmenys gerai ir ryte ir visos dienos metu ir sotu, šiaip geriau atskirai tai vartoti, nors užsimaniau kartu... visai gerai

bulves su lupynom krapais ir ciperžole

obuolilč bananų kriaušių pyragas su rupiais miltais tamsiais, skanu ir gerai vietoj duonos ar sausainių. Išsikepiau pirmą kart po devynių metų pyragą ir būtent tada ka jau koks mėnuo nebevalgiau duonos, tiesiog pamiršau kad gali nebeprireikti ir iš miltų patiekalų...Duona nesveika nes mielės joje esančios augina žmogaus organizme auglius net taip pat naikina gerąją mikroflorą ... o duona su raugu ir negerai nes raugas naikina gerąją mikroflorą žarnyne, naikina B 12, taip pat kietina vidurius, kuria apnašas žarnyne, o nuo to visos ligos.


Ryte pusryčiai: avižiniai dribsniai su spanguolėm rinktom miške, graikiški riešutai rinkti mano, obuolys iš sodo.

Termiško maisto norui kompensuoti ryžiai su varškės prieskoniais iš maksimosč ten įeina porai česnakai krapai , ir ciperžolė.

Salotos: pomidorai, aisenberg salotos, moliūgas tarkuotas.


Salotos įvairūs lapai salotų, lęšių daigai, paprika, rukola.


Salotos: pomidorai, salotų įvairūs lapai, krapai, lęšiai daiginti, kopūstas tarkuotas, burokėliai tarkuoti.

Labai skanu vietoj saldumynų ananasas su spanguolėmis ir karobu pasaka...:) pusryčiams ir itin tinka.


 Kukurūzai su žirneliais ir špinatais šaldyti plikyti ir užvirinti, plius salotos: baltas ridikas, aisenberg salotos, pomidorai.

įkalbino picą pasidaryt viena moteris kaip darė savo dukai. Blynas picos iš baltų miltų ji man tą blyną davė ten vanduo ir miltai daugiau nieko. Pridėjau dar rupių miltų į tą blyną, ir ant viršaus uždėjau cukinijos, pomidorų, paprikos, morkų tarkuotų. Skonį picos suteikė apkepę pomidorai prisiminiau tuos laikus kai mėgau picą, valgydavau retai ją nes energijos ji tikrai nepriduodavo, ta tikra pica su lydytu sūriu brrr tai buvo seniai...Tai kitą kart pakepinsiu pomidorų orkaitėj pasakiškas skonis mmmmmmmmmmmmmmm................

Šaltibarščių puodas, šįkart dėjau cukinijos tarkuotos nes neturėjau agurkų, ir pomidoro dėjau, avokado taip pat tarkuotų burokėlių, džiovintų krapų, svogūnų.
Dar šaltibarščių su žalumynais niam kaip skanu
 Bulvių tarkuotų kukuliai su kepintais svogūnais aliejuje ir morkomis, man galima taip valgyt o kai kuriems ne .:)............ retai taip darau ... pomidoriukai delikatesiniai tikras pomidorų skonis mmmmmmmmmmm
 Makaronai su kepintais svogūnais, morkomis, ir paprika ir pomidorai su rukola plius avokadas. Makaronai itin retas valgis ant mano stalo. Pamėginau po pertraukos kai atsisakiau duonos makaronų paragauti. Na... netaip jau ir viliojantis skonis... makaronai iš rupių miltų.
 Obuolių sultys iš sodo, auksiniai obuoliai vadinasi ...
 MOrkų salierų kotų 1 paprika sultys


Salierai tarkuoti, aiseberg salotos, daiginti lęšiai,  pomidorų salotos.

 Kaime per naujametines šventes prisiskyniau nuo krūmo putino uogų, vitaminų bomba..
 Radau ant stalo gruodžio pabaigoje va tokių gęrybių kaime jau paragavau :)
 Moliūgo neva nereikia maišyti su kitomis daržovėmis, na man galima... kokteilis: moliūgas, mėlynės mamos rinktos miške šaldytos, bananas mmmmmmmmmmmmmmskonis...

Čia obuolių sultys auksiniai obuoliai vadinasi iš sodo, pasaka skonis ....:)
Šias knygas reiktų perskaityti, jei kyla klausimų apie veganišką tinkamą mitybą.
Šilauogės, labai atgaivina, subtiliai pakrauna energetiką, tai juntama, labai mielas jausmas ir didelius darbus (po šimto gramų tokių uogų kai suvalgoma ) tada galima atlikti.
Granatai visuomet vietoj ir laiku, valgau vienus, taip patogiau ir skaniau.
Vaisių salotos. Nors vynuoges stengiuosi atskirai valgyt šį kartą užsimaniau kartu pasmaguriauti.
MOliūgų sultys, labai skanu, tikrai sveikiau ir mieliau gerti jas vienas nemaišytas su kitų daržovių sultimis. Ir labai subtiliai nuteikia, labai mielas jausmas.
Salotos: pomidorai, salierų kotai, ridikėliai, salotų, špinatų, rukolos, lapai, avokadas, imbieras, mmmmm, pasaka.........:)
 Na labai paprasta ir labai skanu ir sotu: mokros su neskusta žieve bet tik nuplauta, rukolos, špinatų salotų žali ir tamsiai raudonos spalvos lapai (nepamenu kaip tie rausvi lapai vadinasi).
 Burokėlių, morkė, salierų kotų, paprikos sultys, morkų dedu dviem trečdaliais daugiau nei kitų daržovių. Gerti geriau tai per šiaudelį, nes juntama kaip dantų emalį veikia tokios sultys, kiek panašu kaip cirtinos veikimas, taigi reikia saugot save kad nepakenkti emaliui. Per stiklinį šiaudelį galima gerti.
 Keptos orkaitėj daržovės. Įdomiausia tai, kad nedėta jokios druskos. o pomidorai, salierai sūdo visas daržoves natūraliai ir turi apsčiai druskos skonio, dar pridėta morkų, moliūgo, brokolio, svogūno. Druskos žmogui tereikia kąsnelio rauginto agurko dvylikai dienų - žinios iš jogos.
Keptos orkaitėj bulvės be aliejaus, labai geras skonis. Kepa apie 25-30 minučių prie 175 laipsnių temperatūros.
Salotos: ridikėliai, juodgrūdės daigeliai, lapinės salotos su rukola, avokadas, šiet tiek paprikos - be odelės valgau nes odelė apsunkina virškinimą...man šios salotos labai sočios. Galima su raugintais agurkais valgyt tai, dar skaniau bus ;)


Pudingas: bananai trinti plaktuvu, kivi gabaliukai ir spanguolės mmmmmmmmmmmmmmmm :)

Kai valgot tokį skanų maistą, reikia sakyt : Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ir tada nugriūt, nes labai skanu :) 

Dar salotos: kalafijorai, salotų ir rukolos lapai, ridikėliai, pomidorai.


vietoj šokolado: linų sėmenys malti (tik tos pačios dienos malimo tinka, kitaip mirkomi nemalti gerit išbrinksta) su datulėmis ir kakavos raw įdėta du šaukšteliai... su apelsinu pasidarė saulegrąža, o vėliau su bananu vos ne gyvenimo gėlė :) skanaus :) mmmmmmmmmmm primena vaikystės mano gamybos marmalintą šokolado skonį.

Padaiginti avižirniai su žiediniu kopūstu, agurku, svogūnu, sotu ir skanu.

Saliero kotas pjaustytas, pomidorai, salotos, žiediniai kopūstai, ašparagai. Galima avokado įdėti dar, imbiero. Nors keturių ingredientų pakanka jau.

Perlinės kruopos virtos su paprika, svogūnu, salierų kotais, pagardinta pomidorais, rukola kitomis salotomis, baziliku, krapais, žaliu svogūnu. Glitimo turi grūdinės kultūros, todėl daug kas kas turi negalavimų geriau jų nevartotų. Gikiai, soros, kukurūzai (gali būti daug kur modifikuoti kukurūzai) neturi glitimo. Kai kas mano kad roundapas įtakoja blogą poveikį organizmui kuris yra grūdinėse kultūrose - chemikalas.

salta sriuba / kokteilis: pomidorai, ridikeliu lapai, ziedinis kopustas, zaliu salotu ivairiu rusiu lapai, burokeliu lapai

Pasakiskas skonis: avizirniai su ridikeliu lapais ir avokadu uztepelei, nors as ant nieko netepu tai man siaip kaip pagardinimas prie troskintu darzoviu buna pvz. Taip pat sumaliau mikseriu kopusta ir morkas, vos ipyliau vandens, krapu idejau ir druskos. Irgi nuostabus skonis gaunasi ir iskart vartojant ir pabuvus saldytuve. Avizirniu uztepele (daiginti) naudoju tik tai dienai kitai dienai gaminu nauja. Aplamai maistas tik ta diena ir geriausia tuo metu pagamintas labiausiai tinka vartoti.

Kvinoja virta (balanda) su kitomis troskintomis darzovemis.

Saldziosios bulves, paprika ir morku lapai troskinti.

Kartais valgau ryzius ir baltus (juodu ryziu nerekomenduoja tie specialistai kurie giliau nagrineja info apie mityba, nes juodi ryziai turi daug arseno, o tai nuodas organizmui dar ir koks). Aisku geriau ryziu nevartoti, bet jei norisi stipriau sociau pavalgyti, daug kas ryzius vartoja. Namie augintu pupeliu ideta ir pomidoru i troskini.
 rauginimui kopustai morkos ir kmynai su druska, agurkai su druska ir krapais
 Žiediniai kopūstai, aisenberg salotos, paprika be luobelės, agurkas, prieskoniai.


 Daiginti saulėgrąžų daigai, passion vaisius, duoniukai nuo sulčių likusių išspaudų su prieskoniais ir druska, vynuogės. vynuoges geriau vartoti atskirai, nemaišyti su kitu maistu.
 Šaldyti kukurūzai patušinti su špinatais šaldytais, troškintomis morkomis, svogūnais, salierais.
 Avokadas, pomidorai, žali salotų lapai, svogūnas, šalta sriuba.
 Šantastiškieji cukinijos spageti, Tarkuotas spageti borokėlis ir morkos. Violetinės spalvos svogūno pusė galvutės. Pomidorai.
 vėl cukinijų spageti  su agurku morka, mmmmmmmmmmmmmm, vėl kitas skonis.

 ir vės kitas spagečių skonis...
 spageti cukinijos su burkokėlių ir morkų spageti, pomidorai. tyrė-padažas: žali salotų lapai, rukola, ridikėlių lapai, prieskoniai druska, burokėliai, avokadas. Skonis neapsakomas.
 vėl spageti su vėl itin skaniu padažu, vėl kitoks skonis gavosi padažo, mmmmmmmmm.
Aukščiau vos lėkštutėj antiparazitinis mišinys: birtkėslė, pelynas malti kavamale, gvazdikėlis pirktas maximoje. Arbata: imbieras ir vos gvazdikėlio miltukų. Darant avižirnių užtepėlę įpyliau kiek daugiau vandens  netyčia, gavosi nuostabi sriuba. Vietoj torto, pereinant į augalinę mitybą galima užplikyt avižinius dribsius, įpjaustyt banano, įdėt cinamono. virti keletą minučių, maišyt košę su lopėtėle. labai skanu, sotu ir  saldumynų gali nebeprireikti. Konditeriniai saldumynai ne į sveikatą.

Ir vėl spageti cukinijos niam su kukuruzu termiškai neapdorotu.

 Žalios saltos, laabai skanu. Aisenberg salotos, špinatai rukola burokėlių lapai, avokadas, violetinio svogūno puselė, cukinija. Druska ir prieskoniai.
 Kepti alyvuogių aliejuje bananai ir datulės. vietoj saldumynų, tortų, valgomi karšti. Skonis nuostabus. Labai tinka su kava, kava ne į sveikatą, man ją galima gerti kitiems nE :)


Seniau pazistamai buvo guzelis nedidukas keliu milimetru atsirades ant akies virsutinio voko, isnyko vasara per 6 dienas valgant labai daug vysniu ir darantis su soda karta per diena (su dviem litrais vandens) gilumines klizmas. Vysnios rugscios, tuo jos ir gerina kraujo kokybe.













Yra nuomonių, kad burokėlis nėra tinkamas maistui, nes išvestas iš kokios tai veislės augalų, na patartina jo dažnai ar dideliais kiekiais nevartoti, nes vartojantys pastebėjo kad kapiliarai gali trūkinėti būtent nuo burokėlių per didelių kiekių vartojimo. Morka vartotina geriau kramtymui, o ne tarkuota ar sulčių pavidalu. Todėl tie, kas turi sveikatos problemų- uždavinių turėtų tai žinoti ir daryti išvadas. Bet kokiu atveju augalinis maistas palengvina būklę organizmo, naudojama kaip sveikatos gerinimo prevencinė priemonė ar net gijimui. Mono mityba sveikiausia, kai vienu metu valgomas tik vienas produktas ir daromos pertraukos valgant kitą produktą vėl. Kad ingredientai nesusimaišytų skrandyje ir neapsunkintų virškinimo, tada organizmas pats savo daugiau jėgų skiria toksinams valyti, šalinti esamus ar būsimus negalavimus. Naudojant augalinę mitybą jei naudojama nedidelis procentas termiškai apdoroto maisto, iš pradžių tokia mityba būna ok, tik po metų kitų gali išvešėti kandidač nes organizmas atsikrato didelio kiekio parazitų, kirminų, o kirminai ėda ir grybelį. Taip kad nebėra kam šalinti grybelio, tokiu atveju reiktų daryti išvadas ir salinti priežastį. Tai reiškia kad reiktų jau pasirinkti vien žaliavalgišką vegan mitybą. 
Yra nuomonių kad reikia rūgštinio maisto organizmui ir kad tokioje terpėje nesidaugina nei kandida nei kiti parazitai, nei kirminai. Todėl kasdien patartina gerti šiltu vandeniu(aš skiedžiu su virintu vandeniu karštu, žaliavalgiai su šildytu iki 41 laipsnio temp. vandeniu) skiestas citrinos sultis, ką tik išspaustas rytais ant tuščio skrandžio ir dienos metu geras pusvalandis prieš valgį tai naudoti. Rūgština kraują ir valo organizmą spanguolės, dauguma uogų, rūgštesni vaisiai. Tokie maisto produktai iš tiesų padidina energijos kiekius, norisi mažiau miegoti, atsiranda motyvacija daug ką nuveikti įdomaus mielo ir t.t.


Literatūra čia, kur rasite nuorodą sveikatos tema knygų, ten bus ,,fermentų faktoriaus" kiek info.
Atminkit niekas jumis nepasirūpins, tik jūs patys. Man tai šiaip labai patogu, aš negaliu sau leisti paragauti pieno produktų kad vėl koks negalavimas nepristotų, nes kokius nemalonius pojūčius turėjau prieš devynis metus, tikrai daugiau to nenoriu. Man negalima cukraus (gal ir galima bet nerizikuočiau ir kam to narkotiko reik kai yra tokio nuostabaus skonio augalų). beje kai norėdavau saldumynų, naudodavau daržovių sriubą su druska, arba vietoj druskos dėdavau salierą, kompensuodavo visus saldumų norus tai. Kartais reikia pasirinkti atvirkščią variantą, ir pasirodo padeda ).

Taigi skanaus, pagalvių prisidėkit kai griūsit nuo skonio ant žemės :) :)
Gali būti daugiau papildymų maisto čia, šioje nuorodoje. 
Iki :)

Su meile - Virginija Luko

(Net pačiai keista kad įdėjau tiek nuotraukų ir aprašymų, šiaip maistui didelės reikšmės neskiriu, ko norisi nusiperku, valgau labai paprastai, turiu morkų šaldytuve burokėlių, žalių lapų, o ko dar reikia prisiperku. Na dar salierų būna ir svogūnų nuolat. Na ir pomidorų. Lentynoj yra avižirnių, juos retai verdu jie sunkus maistas, nepatariu dažnai valgyt, kai kas mano kad išvis gali būti netinkamas maistas ankštiniai. Yra grikių, daiginu arba verdu. verdu pirktus grikius maximoj, man jie skanūs. Daiginu tuos grikius kurie daiginasi bet ne itin dažnai. Yra avižinių dribsnių, yra net rupių miltų makaronų kurie šiaip stovi jei netyčia užsimanysiu labai sočiai pavalgyt, bet tai retai nutinka ).


Perspėjimas ir pastebėjimai: pirmiausia reikia žinoti kokių augalų geriau nemaišyti kartu, tai galima įsiminti...
Nemaišyti agurkų su pomidorais,geriau nemaišyti su niekuo arbūzo ir moliūgo, na kai kurie žmonės teigia kad išvis nereiktų maišyti su niekuo dynios ar kitų saldžių moliūgų...
Dar labai svarbu, turiu DIDELĖM RAIDĖMIS IKI DANGAUS PARAŠYTI NES TAI SVARBU, kad žmonės žinotų jog špinatų naudoti tegalima labai nedaug, kaip ir rūgštynių ar rabarbarų, nes šie augalai turi daug oksalo rūgšties kuri neleidžia įsisavinti geležiai. Pati stebėjau atvejį, kaip vienas jaunas vyras savo kraujo hemoglobiną per mėnes: laiko iš
130 pažemino su špinatais valgydamas jų kasdien po pusė kilogramo iki 105. Taigi darom išvadas ir saugom save ir savo artimuosius.
Toliau, matau kaip žmonės kuria video ir rodo kviečius su per ilgais išdygusiais daigeliais. Daugiau nei du milimetrai kviečių daigai nevartotini nes gali būti nuodingi. Na jei kas sau leis vartoti kviečius su trijų milimetrų daigais, gi nieko tokio, bet su ilgesniais daigais šiaip nereiktų ,,draugauti"...

Ir dar : Kokoso pienas, kokoso drožlės gali pažeisti kraujagysles, tai vartoti reikia labai atsargiai ar net geriau išvis nevartoti. KOkoso aliejus išvis nevartotinas. Yra žmonių nusiskundimų kad net su natūraliu kokoso pienu iš riešuto buvo pažeistos kraujagyslės. Taip pat yra atvejų kai kokoso aliejus veido odą naudojant jį kaip kremą veidui sugadino...Viena moteris skundėsi kad dantis susigadino valydama juos su kokoso aliejum. Protingi mokosi iš kitų klaidų :) 
Aš dariau pati eksperimentą, valgiau dvi savaites rytais po šaukštą kokoso drožlių. Po dviejų savaičių kūno judesiai tapo lėtesni, kūną toks ,,valgis" stingdo. Yra prirašyta apie kokoso naudą straipsnių Vienas garsus autorius apdovanotas nobelio premija. Primenu kad sutapimai būna, jog nobelio premijas gauna daugiausiai masonai, taigi jūs kaip gyvenimo mokslininkai išsiaiškinkite ar minėtas autorius tai kastai nepriklauso :)
Na o pabaigai apie išliaupsintą kokoso aliejų įdedu mokslinį straipsnį, kuriame suminėta žala kokoso, taigi kokosas gali sukelti insultą infarktą, stipriai pažeisti kraujagysles, sukelti kitas širdies ir kraujagyslių ligas, galima sulaukti rimtų pasekmių. 


Tiesiog neišjunkite budrumo besimėgaudami gyvenimu budrumas praverčia visuomet ;)
Kai kurios smulkmenos gali tapti kertinės sveikatos gerinimui ar sveikatos bloginimui. Taigi visuomet žmogus renkasi sąmoningai ar nesąmoningai. Ką renkasi tą ir turi. 

O čia mokslinis straipsnis įrodantis kokoso žalą
Zuvies taukus atstos chia seklos, linu semenys, kanapiu seklos.  DHA ir EPA (produktai is algae dumbliu). Zuvys uzterstos toksiniais metalais ir siaip kitais toksinais. 
Apie chia sėklas paskaitykit. taip pat primenu, jog kopūtas violetinis nevartotinas, briuselio ir ne, ir brokolis ne. paprastas kopūstas geriau vartojimui. kopūstai turi nuodingą medžiagą goitrogenus. 


Soja chia sėklos linų semenų sėklos turi hormonų, kurie trikdo organizmo veiklą ir gali atsirasti žvynelinė. Nustojus tai vartoti odos pakitimai dingsta.  Apie chia info:
http://virginijaluko.blogspot.com/2019/04/chia-seklu-salutinis-poveikis.html

Video geras pažiūrėkit.