2014 m. gruodžio 31 d., trečiadienis

Kuo labiau išpleti savo sąmonę, tuo mažiau įtakoja tave matricos sistema

    Vertimas teksto iš rusų kalbos, nuoroda apačioje :)    

         Buvo laikai, kai žmogus patikėjo, kad mirtis neišvengiama, ir šiandien tai tapo realybe.
Anksčiau mirtis buvo pasirinkimas dėl savo nulinio taško kodo, dėl naujo įsikūnijimo.
Vėliau sistema privertė patikėti savo nebrandumu, negebėjimu kurti minties formomis, priklausomybe nuo kokio tai iš padangių dievo, rinkos ekonomikos, kokių tai priešų, orų sąlygų ir t.t.

Patikėję šiais postulatais, žmonės pavirto vergais savo pačių sukurtos iliuzijos. Jie užmigo taip, kad tikėjimas į savo nemirtingumą tapo kai kuriems pilna nesąmone.

NĖRA JOKIŲ APRIBOJIMŲ AR ĮSTATYMŲ. Yra kolektyvinis ketinimas, fiksuojantis realybę ir jos taisykles, su vienokios ar kitokios rūšies ,,forma" gauti kokį tai konkretų patyrimą, kad vystytis toliau pagal savo norą.
Kolektyvinė sąmonė formuoja savo realybę, formuodama vidinius norus ir jų pasirodymą.

Pav. jei kritinė masė žmonių jau šiandien užsimanytų savo ketinimu permesti Žemę į penktąjį išmatavimą, tai jau įvyktų, bet dėl suprantamų priežasčių tam nepakanka susikaupimo(minties koncentravimas nepakankamas) energijos.

Mes priėmėm 3 D išmatavimų realybę su jos primestais mums sistemos įstatymais, vieninteliais ,,teisingais", tada kai mes turime galimybę pakeisti tai kolektyvinėmis pastangomis ,,pragrandyti" sau naują realybę iš kvantinės ,,sriubos ", kaip tai darė daugybė tautų mūsų protėvių. (Kaip pvz majai išėjo iš mūsų realybės plano, kad neužsikrėstų kokiu tai virusu).

Sąmonė ir jos aplinka yra vienas ir tas pats, tik skirtingomis formomis tai pasireiškia.
Kuo platesnė sąmonė, tuo daugiau patirties ir potencialo toje aplinkoje. Tuo kuo toliau nuo čia ir dabar patirties sąmonė gali atsitraukti savajam šablone (prasiskverbti į kitų išmatavimų pasaulių mintis). Kuo aukštesnis lygis , tuo labiau yra priėjimas prie visokių krypčių ir ryšių- prie kitų minčių fraktalų.
Kuo daugiau patirties turi ląstelė (šeima, atšaka ar  sąmonės sistema), tuo labiau efektyviau ir lengviau ji gali keisti savo sistemą viduje. Ji gali atsisakyti nuo mirties ir tapti amžinai gyvenančia. Ji gali atsisakyti nuo gravitacijos ir pakilti į orą. Ji gali atsisakyti nuo rėmų sistemos ir tapti nusikaltele. Pastebite skirtumą? Jos nėra. Yra tik primestas sistemos žvilgsnis į daiktus, pamaitintas postulatu ,,galima/negalima, teisinga/ neteisinga, praleista per daugkartinę prizmę ego. o ištreniruotas ego tarnauja kam tik patogu, bet tik ne pačiam ego šeimininkui.

Pokyčiai vyksta iš vidaus į išorę. Pradėkite nuo savo vidinio  ryšio su savim, o ne nuo išorinių aplinkybių keitimo.

Priėjimo lygis prie kitų išmatavimų minties formų, ir patekimas į maitinančią hiper erdvę kvantinio kompiuterio, nulemtas sąlygų ne tiktai patirties, bet ir individualios meilės buvimą, išreikštos su žemos entropijos sąmone(aukšto lygio surinkimo rubiko kubiko savo realybės), o taip pat dėl buvimo baimės stokos, ar tai yra pyktis, agresija ar tai yra agregorų prisijungimai, veikiantys ego savikontrolės elgesį per nustatytą baimės sistemą(ar tai būtų karas ar dėdės su antpečiais, ar tai būtų Mikimauzas). Jei tokio tipo sąmonei praplėsti save už ribų savo realybės, ji negalėtų efektyviai sutvarkyti chaoso ir tvarkos, o galėtų tik materializuoti savo baimes, taip naikindama maitinančią kvantinę sąmonę - aplinką.
taip sąmonė tampa akla, blokuojanti save per savo suvokimo prizmę su apribojimais baimių, (įskaitant politinius, religinius ir net fizikos dėsnius), prarasdama savo kūrybinį potencialą save ribodama, su sau įteigtais ,,nepajudinamais" postulatais, kokių tai ,,nepajudinamų tiesų". Tai paprastai primetama sistemos: skaldyk ir valdyk forma. Ir tai valdoma ribojančių sąmonę agregorų, tai būna kaip instinktyvūs pasireiškimai įvesti į rėmus agregorų.

Pasikeitimų baimė palaiko esamą tvarką, išvejant ar likviduojant nepaklusnius iš sistemos.

Dėl to, kad pasiekti kokį tai netinkantį sistemai pasiekimą, reikia nustoti sekti visuomenės priimtų standartų ir pradėti eiti savo keliu.

Tas, kuris išėjo iš išrykiuotos sistemos eilės, sukuria savo naują sėkmės etaloną.

Kad prasimušti efektyviai patekti į kvantinę sriubą (išplėsti savo realybę), reikia būti informuotam, balanse su savimi, ir pasiruošusiam tolimesnei informacijai, be naikinačių pasekmių dėl savęs ir kitų. Todėl vien dėl to yra daugumai užkirstas kelias išėjimui į astralą mums (o tai ir yra sąmonės praplėtimo instrumentas taip pat), mes perdaug nenuspėjami ir todėl galime būti pavojingi.

Sąmonė tampa laisva ir gebanti plėsti savo realybės ribas, (plėstis kvantinėje sriuboje), jei leidžia sau tokią galimybę suvokti kitų formų egzistavimą realybėje (tai gali būti kitokia nuomonė apie padėtį daiktų lokaliame pasaulyje, ar ištisose realybėse) ir tik prie būdėjimo šios taisyklės: ,,nepakenk". Kitaip ji kelia grėsmę pasauliams, į kuriuos ji praninka, o jos kūryba tampa parazituojančia (parazitais tampa net). Niekas nenori savo namuose priiminėti naglų ir agresyvių svečių.

Kuo aukštesnis kūrybinis potencialas, tuo didesnis jo apribojimas būna. Žmogus gali kurti nenupasakojamus dalykus. Todėl kitoms civilizacijoms tai ne į naudą. Jos taip pat riboja žmogaus sąmonę, kadangi pačios tokiu potencialu nepasižymi, jo tiesiog neturi.

Baimės virusas neleidžia mums krytingai plėtoti savo potencialo iki tol, kol mes juntame jo įtaką mums, galimybė mums plėstis yra praktiškai uždaryta.
Susipažinti su informacija priėjimas yra užblokuotas, dėl nepakankamo informacijos surinkto kiekio savo CD.
Nirvana yra neįmanoma masiniam skaičiui žmonių, bet įmanoma atskiriems individams, išreiškusiems ketinimą išplėsti savo sąmonės horizontus, neoriklausomai nuo žmonių masinio sąmonės ribojimo.
Jau šiandien tokie individai lėtai bet užtikrintai išvažiuoja į miškus, kuo arčiau gamtos ir kuo toliau nuo kenkėjiškos matricos sistemos, (iš dalies kreditinės ir politinės). Dėl išplėtimo savo sąmonės ribų, tai yra pirmas teisingas žingsnis.


(apie nirvaną kai kurie autoriai mano kiek kitaip - tiesiog tai gali būti jau čia ir dabar miela būsena ir nereikia visišikai kaip nors ilgai jos siekti, manau tai iš temos apie nuostatos keitimą, į ką reaguoja mūsų DNR ir įvyksta esminiai pokyčiai čia ir dabar tuojau pat- kvantinis šuolis).

Su Meile - Virginija Luko

Galite šį tekstą skaityti apie tai čia rusų kalba:

http://skylineru.net/secret/chem-bolshe-chelovek-rasshiryaet-svoe-soznanie-tem-menshe-na-nego-vliyaet-matrichnaya-sistema.html

2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Beribė meilė yra vienintelė tiesa, visa kita - iliuzija

Dar mielieji apie mus, kad ir žinote, bet panorau apie tai prisiminti su jumis kartu
Kai skaičiau David Icke knygą ,,Beribė meilė yra vienintelė tiesa, visa kita - iliuzija", džiūgavau (džiaugiausi). Taip, iš tiesų viskas yra mumyse. Atrodo skaitai ir tai jau žinai. Visas žinias mes turim. Visa stiprybė mūsų viduje ir ten viskas apie viską. Visa Visatos informacija ir ne tik. David Icke samprotauja, kad tas poliškumas, kuris vyrauja Visatoje ir Žemėje yra tik klaidinanti realybė. Jis mano, kad jei jo paklaustų kas jis jis atsako: ,,Kurdami polius, kelio į laisvę ir Vienovę nenutiesime. Polius turime sujungti. Kai žmonės klausia manęs, kaip galėčiau save apibūdinti, atsakau jiems: aš esu ir manęs nėra, esu viskas ir niekas, aš visur ir niekur, esu visos galimybės ir nė vienos. Pasaulyje, kuris yra tapęs visiškai priklausomas nuo polių, tai skamba juokingai. kaipgi aš galiu būti tos visos ,,priešingybės"? Juk savaime aišku, kad turiu būti arba viena, arba kita? Bet jei aš esu vienas iš polių, kaipgi galėčiau būti visa apimanti vienovė? Mokslas aiškina mums apie materiją ir antimateriją, apie daleles ir antidaleles. Pavyzdžiui kai dalelė ir antidalelė susitinka, jos viena kitą sunaikina ir virsta grynąja energija. Energijos kiekis, išskiriamas įvykus tokiam polių susiliejimui, yra tiesiog fantastinis. poliai, su kuriais tapatinamės mes, iš principo taip pat panašūs į materiją ir antimateriją, taigi kai juos sujungiame, jie išnyksta ir virsta vienove. "(278 p.).
David teigia, kad matricos galia visiškai priklauso nuo poliškumo, o kada mes panaikiname polius - Matrica prieš mus tampa bejėge. (Norisi rankomis ploti juk taip ir yra :)).
,,Mes nesame ,,Pasaulio vaikai", mes - Beribė sąmonė". (279 p.). Tapatindamiesi su pasauliu ištiesų mes tapatinamės su Matrica. Tai yra holografinės iliuzijos ,,akių dūmimas " kiekvienam žmogui.
Jei gyvename suvokdami viską kaip vienį, visi įvykiai tampa tiesiog juokingi. Vienovė niekad ant nieko nepyksta, dėl bet kokio įvykio ar poelgio.
Dar - visi iliuminatų ženklai , naudojami prieš žmoniją visiškai praranda galią veikti (visi kodai 666 ant kiekvienos perkamos prekės, iliuminatų grindys, kiti simboliai, aukojimai netgi, satanizmo teršianti Žemę energija) tada, kai žmogus sužino apie tai. ta tiesa tampa n e b e v e i k s m i n g a. Atminkime tai ir žinokime, tai mūsų nebeveikia visiškai, todėl tikrai pravartu žinoti , kas dedasi pasaulyje, norint išsilaisvinti iš mūsų pačių baime susikurto kalėjimo (aišku tų anų manipuliacijų prisidėjimu, įsikišimu į žmonių gyvenimą).
Mes būsime iki tol menki, kol tiksime, kad esame menki. Bet ,,<...> mes galime leisti savo sąmonei dainuoti, galime sužinoti, kad esame VISA, KAS YRA. Kol kas gyvename susitapatinę su savo dirbtina asmenybe. Tačiau galime pažvelgti į iliuzinį veidrodį ir iš naujo įvertinti tai, ką manome, kad jame matome. Mes nesame vardas, kūnas, šeima, rasė, tauta, religija. mes nesame mūsų profesija, darbas, statusas, sėkmė ar nesėkmė. mes netgi nesame asmenybė, mintys ar emocijos.
Tad kas gi mes?
Mes esame Beribė Meilė.
Iš kur tai aš žinau?
Paprasta: Daugiau nieko nėra." (283 p.) David Icke ,,Beribė meilė yra vienintelė tiesa, visa kita - iliuzija"
David Icke teigia, kad žmogus, paniręs į besąlyginės bepolinės meilės būseną išgyja - dingsta visi negalavimai (prisimename M. Norbekovo metodą, A. Palienko ir t.t.). Tai va, pasidalinau savo krykštaujančia būsena su Jumis, TOBULYBĖS, Vieninteliai ir Nepakartojami Stebuklai. Galite su manimi ginčytis iki nukritimo, vis vien esate Tobulybės ir tiktai taip.
Taigi tobulos visiems rytdienos!!!!!!!!!! Ir Tobulos kiekvienos akimirkos Tobulybės vandenyne!!!!!
Ir dar, David minėjo, kad mes jau esame savo namuose, mes jau esame vienis, todėl visi keliami tikslai, tai tik saviapgaulė, visi pinigų ,,darymai" taip par holografinė iliuzija. viso to nėra. (Bet tai nereiškia, kad turime sėdėti rankas sudėję, tisiog reikia tai žinoti, kad savęs ,,nedusintume" visokiais tikslų kėlimais.) Vien tik pagalvojus, esant meilės būsenoje viskas pildosi. kam tie tikslų kėlimai, jei jau jie iškart išsipildo.Tiesiog mėgaukimės gyvenimu, neprarasdami blaivaus mąstymo, prisiminkim, kad Žinios žmogų išlaisvina.

Su meile - Virginija Luko

Kas norite išsamesnės info apies mus, mūsų galimybes, būtinai paskaitykite šią David Icke knygą, ar bent dešimtąjį skyrių, apie beribę meilę, kas tai, kas mes, ir ką mes galime.
Rusų kalba video dešimto skyriaus čia:
Manau būtina apie save žinoti kiekvienam , kas esi, ir kokios tavo galimybės...

2014 m. gruodžio 19 d., penktadienis

Smegenims mankšta

Galingi namų darbai -smegenų mankšta. Masažuojant taškus ties kaklo kauliukais pasirodo įjungiama smegenų veikla labiau (su taipinimo technika tai galima atlikti taip pat nes toje vietoje ir taipinama). Masažas ausims uždengia kaip energetinį šalmą galvai - jausmas toks. (Kraštai ausų - stuburas aktyvinamas - o prie smilkinio ausies sritis - raumenų kūno taškai ten).Pilve renkasi emocijos užspaustoss va kodel diafragma kvėpavimas toks svarbus. Išlaisvinti savo užspaustas emocijas galima masažuojant sau su delnu pečius ir tariant garsą uch, tik pats sau gali įtampą geriausia pašaliti masažuodamas pečius, nei masažuotojas. nes kitam žmogui prisiliečiant prie kūno tavo, kūnas įsitempia. Na toliau sinchronizuojami smegenų pusrutuliai braižant ore nykščiais aštuoniukę. Akys kai pasisuka galvai pasisukus įsitempia stuburas akių dėka, ir raumenys kūno net. kai apatinė smakro dalis įtempta - įtempti raumenys kūne. taigi geriau kiek praverta burna - tada nebūna ne tik veide bet ir kūne įtampos (fotografuojantis tai prisiminti ;) ) na dirbam ir kuriam save kitokį - labiau įsimenantį info.

Tiesa, kaip kariai žygiuoja labai sveika tai daryt su rankomis . O kai eina suspaustais pečiais žmogus ar kaip su arbūzais pažastyse dirbtinai -kūne įtampa tvyro . Išlaisvinti save iš įtampos. Yra judesiukas panašus kaip iš Carloso Castanedos mankštos.
https://www.youtube.com/watch?v=9N_YMIycr1w