2013 m. rugsėjo 15 d., sekmadienis

Kviečiu VISUS šypsotis

Kas kiek galite, galima net mėnesį skirti, galima ir 40 dienų skirti šypsenai, galime skirti ir visus metus. Po keturiasdešimties dienų smegenų žievėj tarp neuronų atsiranda nauji įpročio keliai. Žmogus taip sveiksta, keičiasi jo charakteris, o keičiantis charakteriui - keičiasi jo likimas :)

Na, mieli savo gyvenimo ir žmonijos gyvenimo kūrėjai , nusišypsokim . Pradėdami dieną, bet kokį darbą net bet koki veiksmą - nusišypsokim. Net akimirką pamatyta šypsena kito žmogaus veide kai kam gali pakeisti gyvenimą. Atminkim, kad ypatingai galinga jėga slypi akimirkoje. Prisiminkime būtinai savo vidinę šypseną.

Įsivaizduokit, jei žmonės kasdien pastoviai šypsotųsi, na jei būtų net su vos vos maža šypsena veide ir su pastovia vidine šypsena, žmonija pastoviai šypsotųsi. Ech, kas tada būtų, ogi būtų labai gerai visiems. Su vidine (galim pridėti iš veide šypseną ) šypsena pažvelgę į mūsų Žemę iš toliau, koncentruosime savo vidinės šypsenos energiją būtent į ją mūsų mylimą Žemę, joje gyvenančius žmones. Besišypsodami taip įsivaizduokime visus žmones laimingus, sveikus, besišypsančius ir juntančius pastovią vidinę šypseną savyje. Tai vadinama ta tyros beribės Meilės būsena. Tai nieko nekainuoja, o reiškia labai daug...
Prisiminkim, kad mums tik 18 arba net 16 m. Ir tai prisiminkim staiga, tik akimirkai (nes kitaip gali įsijungti proto kontrolė ir tai neigti). Taip atjauninsime savo biologinį amžių. Kviečiu visą kitą savaitę šypsotis. Tegu bus tai šypsenų savaitė. Nuolatinės šypsenos veide ir vidinės šypsenos savaitė. Jei kam sunku, ir net byra ašaros nuo gyvenimo smūgių nuo neišvengiamybės atėjusių akimirkų, nusišluostykit sau ašaras, arba nušluostykim ašaras vieni kitiems ir einam šypsotis. Net ir sukandę dantis einam šypsotis. mes turime savo vidinę laisvę, kurios niekas niekada neatims ir nepavogs. Mes esame laisvi viduje. Leiskim laisvi būti savo gyvenimuose, leiskim sau svajoti. Su tokia vidine ir kartu šypsena veide mes realizuosim savo svajonę. Mums priklauso tai ko mums reikia jau dabar. Leiskime tam ateiti į mūsų gyvenimus.
Einam šypsotis jau dabar , o kita savaitė tegu bus šypsenų savaitė. Pasidalinkit kaip tai vyks ir kokie pokyčiai aplankys jūsų gyvenimus. Aš einu šypsotis su jumis, jau dabar

Su Meile ir Pagarba - Virginija Luko
 
 
Pastaba: jei bus labai sunku šypsotis, tarp dantų galite įsidėti pieštuką horizontalia kryptimi , tai būtų kaip pradinė pagalba, ir tai gali suteikti kiek linksmumo :)


Ir Dar: darbas su veidrodžiu, galima net penkiolika minučių žiūrėti į save, šypsotis ir sakyti kartojant savo vardą kad save mylite. Kuriate save veidrodyje ir pajaučiate tai visu kūnu (kūnas irgi pritaria, vidus jūsų pritaria tam taip pat) patį nuostabiausią, mieliausią, gaiviausią, ypatingiausią ir t.t.. Tokie kūno malonūs pritarimai padės jums susikurti naują būseną ir jūsų ląstelės gaus jūsų samoningas komandas šypsotis ir funkcionuoti harmoningai.