2013 m. balandžio 14 d., sekmadienis

Gydytojas NEUMYVAKINAS apie sveikatą



Gydytojas Ivanas Neumyvakinas Rusijoje kosmonautus prižiūrėjo apie trisdešimt metų.  Jis teigia, kad nėra ligų – yra tik būsena. Todėl nei AIDS, nei vėžio nei kitų ligų nėra, yra tik sveikatos ,,negalavimo” būsena. Pasak Neumyvakino, tereikia užsiimti žmogui saviugda, t.y. – keisti savo sąmonę, ir taip liguista būsena pasikeis į geros savijautos būseną.
Žmogus, išgirdęs iš gydytojo žinią, kad jis serga, iš tiesų gali net nepasveikti. Liga, jos diagnozė, užsirašo žmogaus energoinformaciniam lauke kaip programa – t.y. gydytojo pasakyta diagnozė, išgirsta paties paciento ausimis, matant prieš save jo paties gydytoją. Taip materializuojama ta mintis, kuri buvo įrašyta gydytojo sąmonėje.  Mintis yra labai stipri. Todėl labai sveika  TVIRTAI sakyti: aš noriu, aš einu, aš galiu. Aš galiu, aš tai turiu – sveiką būseną – ir jaučiu tai visu savimi. Tai yra VIsatos įstatymas – nieko naujo nesugalvota, teigia gydytojas Neumyvakinas.
Daug kas priklauso nuo mūsų sąmonės. Arba jūs norite būti sveikas, tai ir būsite sveikas; arba jūs nenorite būti sveiku – tai sveiku ir nebūsite. Nei vienas gydytojas jūsų su vaistais neišgydys, o tik palaikys būseną, na, dar duos vitaminų. Dar ligoninėje pagulėsite, - taip liga gali būti tik labiau užvilkinama. Per kokį tai laiką liga vėl ,,išlįs” į dienos šviesą– teigia gydytojas Neumyvakinas.
Neumyvakinas atidirbo metodiką, kurią patvirtino klinikiniais tyrimais. Toji metodika naudojama Vokietijoje, Rusijoje ir kt. Toji metodika – išmokti matyti savo ląsteles, net DNR grandinę, jos sandarą. RNR turi sveiko organo matricą. Matant RNR to organo, kurį reikia atsiauginti, galima paimti iš RNR pavyzdį  - informaciją ir tai panaudoti organo atsiauginimui, regeneracijai.Tokia informacija yra ir žmogaus smegenyse, ir ten, kur anksčiau buvo tas organas.
Žeme reikia vaikščioti basomis kojomis – teigia gydytojas Neumyvakinas, taip gaunama iš Žemės energijos 15 – 20 %. (O mes gi ant asfalto vaikštom!).
Gydytojas teigia, jei pagyvenusiam amžiuje nors gabalėlį mėsos valgysite – jūs neišgyvensite. Neumyvakinas juokauja, kad ,,nei kompotu, nei kava, nei arbata (juoda, žalia) nuo mėsos blogo poveikio neišsigydysite”.
Normalia mityba, du litrai vandens per parą, (normalus vanduo). Mėsą valgant gyvasis vanduo tik gali padėti.
Knyga duoda energijos vien savo buvimu.
Žolėse yra viskas ko reikia žmogaus organizmui. Jei žolelių gėrimo stiklinę vieną kartą per dieną išgersite, ten bus viskas ko reikia žmogaus organizmui – visi mikroelementai, vitaminai.
Jei apie ką nors pagalvosite negerai – tai bumerangu grįš atgal. Labai svarbu harmonizuoti savo vidų su išoriniu pasauliu.
Būsena – energoinformacinė esybė. Mes esame informacija. Naudojantis esybės informacija, galima skaityti apie buvusius gyvenimus, kalbėtis su to žmogaus mirusiais giminaičiais (tai patikrinta empyriškai – mokslininkų darbais). Mes kiekvienas esame nepakartojami, individualūs, unikalūs. Energija mūsų turi būti  tyra – jokio purvo.  Žmogaus ląstelės pačios save apsivalo, išmeta toksinus iš savo vidinės terpės į išorę per membraną (imunitetas), toliau tarpląstelinis skystis pašalina toksinus per odą ir kitus šalinimo organus. Kiekvienoje ląstelėje yra informacija apie žmogaus teigiamą sveikatą – kitaip jau seniai žmonės būtų išmirę.Sveikata yra (randasi) mūsų sąmonėje.
Pasak Neumyvakino ,klizmomis, mityba, badavimu, peroksidu (labai mažomis dozėmis leidžiant jį į veną – tartis su gydytoju!!!!!!!!!!!) galima išgydyt sunkiausias ligas.

Su meile, pagarbiai - Virginijja Luko


apie organų regeneraciją dar buvo anksčiau šiame blog'e nuorodų:

čia dar, kaip valyti smegenis, gera info Neumyvakino: http://www.draugauki.me/2009/03/sustreikavo-smegenys-valykite-organizma/