2012 m. birželio 30 d., šeštadienis

NLP Vika Isajeva- nuoširdi mergina pasakoja kaip NLP pakeitė jos gyvenimą

      NLP - neurolingvistinis programavimas. Jau įrodyta mokslininkų kaip žmogus ląstelėje savo gali mintimis, žodžiais keisti savo DNR. Mes nesame genų aukos - tai akcentavo Bruce Lipton savo knygoje "Tikėjimo biologija".
      Mane sužavėjo nuoširdus rašytojos Viktorijos Isajevos pasakojimas apie savo gyvenimo kitimą naudojant teigiamas afirmacijas ir patvirtinimas kaip tai iš tiesų veikia jos gyvenimą. Per keletą video sužinojau autorės savęs ir savo gyvenimo transformavimo istorijos. Nors daug kas galvoja, kad NLP pigus triukas, nemanau, kad reikia pasyviai žiūrėti į tokius dalykus, kai galime išties pakeisti savo gyvenimą. (Mano nuomone gali būti tik daromos klaidos, kai prašoma pinigų, ar kitų materialių dalykų ir pan.: jei to ko prašai Visatos, reiktų prašyti , kad tai pasitarnautų paties dvasiniam tobulėjimui.).
   
Kaip suformuluoti tai, ko norime, kad ateitų į mūsų gyvenimą:


       
     Formuluojame : aš lengvai gaunu (tai ko reikia). aš lengvai darausi kūdesnis, aš lengvai gaunu darbą ir t.t. . Jokiu būsu negalima sakyti aš negeriu alkoholio, nes mūsų pasąmonė ignoruoja - neatpažįsta dalelytės "ne" ir gauname frazę - aš geriu alkoholio.
      Geriau neužsisakyti pinigų, o užsisakyti pvz. kelionę, (o ne 30000 litų)o jau kaip jūs ją gausite - patys pamatysite. Formuluojate tikslą: aš lengvai praleidžiu laiką Paryžiuje ir pan. susigalvokite programą, ką lankysite.
      Kartais mūsų tikslai gali būti primesti kitų. Geriau pasitikriname ar tai mūsų tikslas - įvardindami daiktus ar reiškinius kurių reikia mums, o ne pildydami kitų primestas svajones, ar norus.
      Jei tai kitų primesti norai (tarkim, kad man reikia vesti, ar ištekėti, kad mamai būtų saugiau, kad jau esu vedęs ar ištekėjusi, ar kad nešioti vestuvinį žiedą, ar kad atrodyčiau solidžiau ir pan.), geriau negaišti savo gyvenimo laiko tokiems dalykams, o formuluoti sau reikiamus ir norimus tikslus - tai ką norite įsigyti, turėti, mėgautis. Daugiau šansų, kad pasiseks norui jūsų išsipildyti, jei formuluosite tik savo norus.
     Labai svarbu , ar galite įsivaizduoti save jau norui išsipildžius. Pvz. norite BMW, o neįsivaizduojate, kaip ir kur paparkuosite savo mikrorajone. Ryte galite jos nerasti,( tarkim jei nekoks rajonas) Reikia suprasti kiek adekvatus Jūsų noras Jūsų gyvenime. Jei formuluojate mintis taip, kad išsinuomosite garažą, ar statysite mokamoj aikštelėje - tada taip, toks variantas BMW tinka.
     Labai svarbu vizualizacija. Kuo dažniau ir aiškiau įsivaizduosite tai ko Jums reikia, tuo greičiau Jūsų noras išsipildys.
     Ypatingą reikšmę turi tikslo(noro) išsipildymui Jūsų emocijos, turite įsivaizduoti, kaip Jūs tai jaučiate, kokius jausmus išgyvenate. turite įsivaizduoti ar net užsirašyti sensorinį paveikslą apie tai, ką jūs pajausite norui išsipildžius, ką pamatysite, ką išgirsite. (Netgi kvapus, spalvų ryškį ir pan.). Tada gausite tai, ko norėsite - o ne apgailėtiną parodiją.
     Kas kontroliuoja Jūsų rezultatą - reikia tai sužinoti. Jei pvz. norite būti kokio nors konkretaus įžymaus aktoriaus žmona, tai gali nesuveikti. O jei save įsivaizduosite jau ištekėjusia, (tarkim už abstraktaus advokato, kaip advokato žmona - tai jau geriau, nes bus aiškesnė galimybė pritraukti Jums tinkamą norimą partnerį).
     Dažnai būna, kai turime jau išsipildžiusį norą , o mums jo jau nebereikia. (Jei koja sulaužyta - naujų slidžių jau nebereikia). Arba to ko norėjome anksčiau ,jau nebenorime. Reikia būtinai apibrėžti sąlygas, kuriomis esant išsipildytų Jūsų troškimas.
    Svarbu: kur ir kada nori gauti norimą troškimo rezultatą, kokiomis aplinkybėmis. Kai kas formuluoja, kad išteka už vyro vienų metų laikotarpy, kiti formuluoja - įsigyju butą penkerių metų laiko tarpe ir pan. Jei Jums nesvarbu per kokį laiką Jūsų troškimas išsipildys - tai galite laiko nenustatinėti. (Aš tai nustatinėčiau :).
    Viena svarbus klausimas: Ką galite prarasti, jei pasieksite tikslą - jei Jūsų noras materializuosis. Pvz. jei norite būti įžymūs, tai galite prarasti daug savo laisvo laiko jau tapę įžymūs, nes reikės prižiūrėti save (be kosmetikos ar gerų drabužių į gatvę nedera išeiti), ar dėl populiarumo net gatvėje vengsite pasirodyti ir t.t. Galite prarasti galimybę gyventi savo gyvenimą. Reikia nuspręsti, ar Jūsų noras vertas Jūsų tokių aukų.
    Kas yra svarbaus Tavo tikslo siekime Tavyje - kokios savybės: pvz. jaunystė, gyvenimo patirtis, gabumai, pozityvus požiūris į daiktus, įvykius, žinojimas populiarios psichologijos ir t. t. Visus savo privalumus, ar net trūkumus reikia užrašyti ir tada pamatysite kiek jūs turite savyje galimybių savo troškimui materializuotis.
    Jei žinote žmones, kurių troškimai būti kažkuo, ar turėti kažką įsigyti kažką (pvz. namą) išsipildė, - tai ir Jūsų troškimas gali išsipildyti, tai realu.
   
      Papildymas Viktorijos Isajevos video medžiagoje pasakojamos informacijos. Ačiū jai už nuostabiai išdėstytas mintis.



Rašytoja Viktorija Isajeva nuoširdžiai pasakoja apie savo gyvenimą: ,,aš ne teorikė, aš praktikė”.  Pasak rašytojos, dėmesio iš kitos pusės reikalauja tas, kas neskiria dėmesio sau pakankamai. Laimės patyrimas yra mumyse, o ne kito žmogaus dėmesy. Pimiausia labai svarbu – mūsų pačių būsena.
Priklausomybė nuo kitų – kai žmogus būna kartu – mes laimingi, kai jis išeina, tampama nelaimingais. Kai jūs suprasite, kad laimės šaltinis ne mylimasis, ar jo dėmesys, o jūs pats, tada jums atsivers jūsų viduje esantys neišsemiami laimės lobiai – teigia rašytoja Viktorija Isajeva.
Kaip pritraukti tai, ko norime į mūsų gyvenimus. Jei norime namo – tai reikia įsivaizduoti save jame vaikščiojant, gyvenant , net užuodžiant gaminamo maisto kvapus– matyti tokį vaizdą iš šono.
Reikia save priimti tokius, kokie jau esame.
Bendraudami su kitais tampame įdomūs.
Užsisakyti ko norime. Pvz. Į mano gyvenimą įžengia žmogus, kurį vadinu svajonių vyru (moterimi).  Formuluojame mintis be žodelio ,,ne”.  Mano svoris ….kg. Aš dirbu mėgstamame darbe, užkurį kas mėnesį gaunu 5000 (kiek tik norite) lt. Formuluojami teiginiai (afirmacijos) tik esamuoju laiku.
Reikia būti nuoširdžiam sau užsisakant namą toje vietoje, kurioje tikrai norite, kad jis būtų. Rašytoja Isajeva teigia, kad tiklsas turi liesti tik jus patį.
Mes ne vienodai priimame informaciją iš mus supančio pasaulio. Vieni priima informaciją akimis (vizualai), kiti ausimis (audealai), kiti pojūčiais (kinestetikai).  Kinestetikai jaučia, jie nori prisiliesti prie žmogaus, prisiartina, apkabina, bučiuojasi, jiems to reikia. Tokiems žmonėms reikia paliesti kitą žmogų, ar daiktą , kad jis suprastų, ,,išjaustų” su kuo bendrauja (sąveikauja). Kinestetikas gali iškart išrinkti baldą. Jis būtinai atsisės į balda patikrinti, ar tas baldas patogus. Kinestetikas niekada nenešios rūbų, kuriuose yra sintetinio pluošto, ar jei rūbas yra iš nemalonios medžiagos, nepatogiai ,,gulintis” ant kūno.  Kinestetikui svarbiausia jausmai.  Besimokydami kinestetikai dažnai rašo ,,špargalkes”, nors jomis net nepasinaudoja – jiems svarbu pajausti. Taip labiau įsimenama informacija.
Vizualas su kitu vizualu gali susikalbėti puikiai. O jei audealas su vizualu susitiks, jiems vienas kitą bus sunku suprasti. Jei moteris (audealas)rėkia vyrui (vizualui): ,,Tu manęs negirdi!”, jis negirdės. Jei moteris jam sakys ,,atsisuk į mane” ir tik tada pasakys tai, ką nori pranešti jam, vyras tikrai atkreips dėmesį. Paplitęs mitas, kad moterys myli ausimis, o vyrai akimis, tai nėra tiesa. 60% mylima akimis, o 20% audelai ir 20% kinestetikai.
Kritika ezoterine prasme žmogų iškelia į paviršių. Jei sako kritikuotojas, kas jo apibūdinamas žmogus baisus – tai tas kritikuotojas būna viduje sau baisus. O kritikuojamasis pradeda  gražėti. Kritika – energija, tik nereikia to ,,imti į širdį”. Pats geriausias ir vienintelis žmogus, kurio reikia klausyti, tai jūs pats.
Galima užprogramuoti žmogų, kad būtų ištikimas. Mintys materializuojasi.  Jei kalbama, kad vyrai eina visada pas kitas, taip ir programuojama tai. Jei reikia ištikimybės, tai reikia kalbėti su draugėmis, draugais apie ištikimybę.  Knygas reikia skatti apie ištikimybę, o ne apie neištikimybę.
Pagal Vadim Zeland, reikia atsisakyti ištikimybės vyro, ir pačiai moteriai duoti ištikimybę savo vyrui. (Mano, V. L. ,nuomone, nereikia atsisakyti  vyro ištikimybės , tegul ji būna, tiesa J ? ). Manoma, kad tada bus labai geras rezultatas šios temos realizacijos.
Čigonų hipnozė. Reikia užduoti  tris klausimus, į kuriuos vyras turi atsakyti. (Dėl šios technikos aš abejonių turiu, kad tai nebūtų maginė manipuliacija, todėl aš geriau tik praneščiau savo gyvenimo partneriui, kad man jo ištikimybė tiesiog būtina ir tiek. Manau to pakanka, ir tai būtų išgirsta).
1.       ,,Tu vyras? “(Vyras atsakys ,,taip”).
2.       ,,Tu žiūri į mane?”
3.       ,,Tu klausai mano balso?” ( į šuos 2 ir 3 klausimus vyras atsakys ,,taip” nors ir tyliai mintyse, jei nekalbės.
4.       Tada klausiama: ,,Tu saugosi man ištikimybę?”
Nereikia klausti, kodėl nebuvo ištikimas, geriau:,,ką randi kitose, kokiu tikslu būni neištikimas”. 
Kai žmogus pozityviai psichologiškai keičiasi, keičiasi jo pažįstami- aplinka. Toks žmogus pritraukia į savo gyvenimą naujus, pozityvesnius žmones, nei anksčiau, keičiasi jo būsena, savijauta, gyvenimas. Kai kurių dragų tai netenkina. Tokiu atveju jie tiesiog  ,,atkrinta”iš pozityviau mąstančio žmogaus gyvenimo.
Veidrodžio teorija. Mes pritraukiame tokius žmones, kokie mes patys esame. Kai kurie mūsų pažįstami keičiasi , veržiasi pirmyn, kaip ir pozityviai mąstantis žmogus. Kiti nemėgsta permainų. Kiekvieno žmogaus yra skirting tobulėjimo tempai. Kiekvieno pasirinkimą reikia gerbti.
Stengiantis mąstyti, veikti, gyventi kuo pozityviau, labai greitai ima pildytis norai. Todėl labai svarbu būti atsargiam: reikia išmokti kontroliuoti savo kalbą, mintis, - nes tai jau pradėjo pildytis. Emocionalusis gyvenimas keičiasi taip pat.
Baimė. Reikia surasti , kur mūsų organizme slepiasi baimė. Kaip ji juda? Kokia kryptimi? Tada reikia pajudinti energiją atgaline kryptimi. Ką jaučiate?
Įsivaizduokite ramybę. Kurioje kūno vietoje ji slepiasi? Ta kryptimi pajudinti energiją reikia. Ką jaučiate?
Nusivylimas, įskaudinimas ir NLP. Nusivylimas ir įskaudinimas – tai ir yra šlakai (toksinai) mūsų organizme. Jei nusprendžiame atleisti tiems, ant kurių pykstame – išsilaisviname.
Louize Hey taip pat tvirtina, kad nuoskaudos netgi gali sukelti vėžį ir kitas sveikatos problemas. Jei jau atsiranda mūsų gyvenime nuoskaudos, tai gali būti dėl to, kad parodytų mūsų veidrodį. Už ką mes save teisiame? Kiekvienas įsiskaudinimas parodo, kad jei nepriimsi kitų, tai nepriimsi pats savęs. Norint save priimti, reikia priimti save tokį , koks esi, netgi tuos savo bruožus, kurie pačiam nepatinka.
Prašyti atleisti – tai suteikia daug jėgų prašančiąjam. Nuoskaudos atima daug jėgų. Visa energija, kuri mums gali sukurti nuostabią realybę, išeina iš mūsų. Paleisdami savo nuoskaudas, mes atsikratome nešulio ir galime judėti toliau. Jei siunčiamas savo pyktis kitiems, prarandama daug energijos. Reikia pakeisti nuostatą į vykstantį reiškinį (įvykį), ir aplinkybės pasikeis. Iš savo ir kitų klaidų mes kaupiame patirtį. Dėl tokios patirties mes jaučiamės tvirčiau. Atleiskime sau ir savo artimiesiems.
Kodėl kai kurie norai neišsipildo? Todėl, kad trukdo idealizacija, baimė, abejonė. Kai kuriems tam tikri norai neišsipildo todėl, kad tai gali trukdyti jų pačių savirealizacijai.
Jei nemokate gauti (priimti) dovanų, tai kaip jūs jas priimsite iš Visatos? Todėl žmonės bijo gauti dovanų, nes poto lyg ir jaučiasi skolingi, lyg įsipareigotų duoti kažką mainais už tai. Reikia išmokti pasitikėti kaimynais, pasauliu ir taip išmokti priimti dovanas. Užmokame Visatai už gautą dovaną savo tikėjimu. Tas noras ir realizavosi, nes jūs tikėjote. Jūsų tikėjimas – tai užmokestis už noro realizaciją jūsų gyvenime. Išmokite dovanas priimti iš kitų ir iš savęs paties, ir išmokite nejausti kaltės jausmo, kad buvote taip apdovanoti.
Jei manipuliuojama, tai po to nusisuks nuo mūsų ir atsigręš bumerangu.
Kaltės jausmas – tai emocija save nubausti. Taip į Visatą pasiunčiamas signalas : ,,aš blogas, mane reikia nubausti”. Iš tiesų taip nubaudžia žmogus pats save.
Visiškai negalima jaustis kaltam. Žmogus save nubaudžia nuo paprasčiausio įsibrėžimo į pirštą, kojos sumušimo, ir net iki avarijos, savo automobilio sudaužymo (kai kas nors įvažiuoja į automoblį).
Niekas – nei Visata, nei karma jūsų neskriaudžia. Žmogus, kuris jus baudžia – tai tik jūs pats.
Kaip atsikratyti kaltės jausmo.
1.       Paeiti keletą žingsnių į priekį.
2.       Eiti ir atsiprašyti žmogaus (nesvarbu ar jis atleis ar ne).
3.       Reikia nustoti teisintis. Teisinasi tik kalti žmonės. (Aš sau atleidžiu, aš leidžiu sau būti netobulu, aš leidžiu sau tobulėti tokiu greičiu, kokiu galiu).
Klaidos – mūsų patirtis, tik išvadas reikia padaryti. Mylėkime save, atleiskime sau ir nebūkime sau perdaug reiklūs.
Jei galvojama:,,uoj ką aš tam žmogui padariau, jis to neužsitarnavo, jis geras…” NLP nėra tokio termino: užsitarnavo – neužsitarnavo, o yra terminas PRITRAUKĖ.
Žmogus, kuris (nesąmoningai) norėjo būti auka, pritraukė tokias aplinkybes, tai reiškia, kad jam buvo reikalinga negatyvi pamoka, kuri gali pasitarnauti gyvenimui tik į gera, jei žmogus sugebės padaryti išvadas iš šios pamokos. Mes esame vieni kitų mokytojai. Jei ne jūs, tai kitas žmogus duotų tam žmogui pamoką. Gailėti žmogaus irgi nereikia. Tada prisijungi prie žmogaus energetikos ir taip ,,eini žemyn” kartu su juo. Taip net į savo gyvenimą galima pritraukti ko nors negero. Geriau pagalvoti, kad žmogus susitvarkys su savo pamoka, tikėti jo galimybėmis. Tai tikėjimas, tai jau ,,kvepia” jėga.
Kaip atsikratyti depresijos. Pažodžiui žodis depresija rusų kalboje išverčiamas kaip spaudimo praradimas. Depresija jaučiantiems žmonėmsnebejuntamas gyvenimo skonis, jie nebesidomi gyvbenimo procesu, spalvomis, grožio jutimu. Mintys sukasi užburtame rate. Pastoviai kyla klausimas: ,,ką daryt”. Mintys sukasi užburtame rate. Nerandama išėjimo iš situacijos.
Greitesnis ,,išėjimas” iš depresijos būsenos.
1.       Padaryti kitam žmogui ką nors gera, nelaukiant atpildo.
2.       Depresiją išnaudoti savo tobulėjimui. Gal tai yra kaip tik tinkama priemonė siekti tikslo – parašyti knygą, nutapyti paveikslą ir t.t. Kūryba puikus būdas (procesas) sublimuoti blogas emocijas.
3.       ,,Numesti svarbą į šalį“, nežiūrėti rimtai į problemas. Atsisėsti ir numoti ranka: ,,dzin, gyvenime viskas ir taip išsisprendžia“. Tai nėra ignoravimas problemų, tai yra tik pripažinimas, kad nereikia jų labai sureikšminti – tiesiog reikia paprastai pasižiūrėti į situaciją. Kai nebeduodi energijos problemai – ji tampa maža problemyte, nes kažkaip tai ,,netyčia“ susitvarko.
Viskas žmogaus gyvenime priklauso nuo požiūrio (nuostatų). Požiūris formuojasi ankstyvoje vaikystėje, artimoje aplinkoje. O va kaip tik galima tai dabar imti ir pakeisti.
Viktorija Isajeva dėkoja savo mylimiems gyvenimo mokytojams: Vadim Zeland, Louize Hey, Jasmoohen, Aleksandr Svijaš, Peter Kummer.
Kai tikslo siekiama ir ilgai tai nepasiekiama, gali būti, kad tai nesuteiks jokio gyvenimo džiaugsmo. Tai lyg ir neinama savo keliu. Jei kelias ilgas, reikia pakeisti kursą (kryptį). Baimė ardo visus siekius. Planas B – atsitraukti. Lyginti savęs negalima nei su kitais aktoriai, ar kitais įžymiais žmonėmis, nes taip pažeidžiamas jūsų pačių unikalumas. Trūkumai vienam yra privalumas kitam žmogui. Kuo labiau kovoji su trūkumu, tuo labiau jį augini, ryškini. Tarpdantė kitiems tinka, netgi pabrėžia unikalumą. Tereikia galvoti, kad tai yra tipinis grožis. Būtina patikti sau, mylėti save, - šis jausmas turi būti besąlyginis. Viktorija Isajeva

Su meile ir pagarba
Virginija Luko


2012 m. birželio 27 d., trečiadienis

Apie II tipo diabetą - jis išgydomas(ir pirmo tipo diabetas išgydomas)

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf301267c

Rasti vaistai antidiabetiniai augaluose



·  Eurytrema pancreaticum (galvijine kasos siurbike)
·  Hulda Regehr Clark "Kaip issigydyti visas ligas" 127p. rasoma apie diabeta.

Kartusis kietis – pelynas nuo diabeto
Yra vaistinėse arbata iš keturių žolių, ji karti, bet ji naikina tą siurbikę. . Ją turi diabetininkai. Negalima konservuotų produktų pirktų, nes ten yra medžio alkoholis, kuris su galvijine siurbike sukelia diabetą.
Filipinuose naudoja kartųjį melioną diabeto gydymui:

nuo diabeto išgijo ne vienas žmogus , naudodamas emocinės laisvės techniką. 
(I tipo diabetas vystrosi nuo pieno produktų jau ankstyvojoje vaikystėje ir tik vėliau išlenda).
http://sveikatossaltinis.blogas.lt/i-tipo-diabeta-sukelia-pienas-3.html

 http://sveikatossaltinis.blogas.lt/diabetas-pagydoma-liga-20.html


antidiabetinis vaistas rastas augaluose http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf301267c


žemas kalio kiekis kraujyje - tai rizika IIdiabeto http://insciences.org/article.php?article_id=11099&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+insciences%2Farticles+%28Insciences+Newsletter%29

Apie I tipo diabetą, kaip žmogaus organizmas pats save puola, čia pieno produktas - pagr. sukėlėjas to:
https://www.youtube.com/watch?v=JpotXFQ3KtM&feature=player_embedded

diabetas pagydomas per keletą savaičių http://sveikata.diena.lt/lt/naujienos/sveikata/diabetas-pagydomas-per-keleta-savaiciu-368218

http://www.amazon.com/There-Cure-Diabetes-21-Day-Program/dp/1556436912
šis gydytojas išgydo žalia dieta diabetą

Jogos pratimai diabetui gydyti ir kita informacija kaip sau padėti tokiu atveju
http://virgaluko.blogspot.com/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=2

Būtina išklausyti video šio gydytojoč viskas nuo a iki z.

Čia ir rasit apie diabetą informacijos

,,Biomedicininis diabeto paaiškinimas lyg ir sudaro prielaidas pasveikti. Deja, dėl šio modelio paprastumo ir didaktinio pobūdžio, jis blokuoja sergančių asmenų norą keistis ir sukelia pasipriešinimą, vadinamą stigma. Ligoniai jaučia nerimą ir pasikėsinimą į asmens identitetą. Dažnai diabetikai bijo prarasti ryšį tarp to, kokie jie buvo iki diagnozės, ir po jos. Jiems išsivysto stiprus nepasitikėjimo pokyčiais jausmas, kuris neleidžia nutraukti sąsajų tarp praeities įpročių ir būtinybės juos pakeisti susirgus. Reikia pabrėžti, kad šiuolaikinė medicina ir farmacijos pramonė sukūrė technologijas, kurios sąlyginai nesunkiai leidžia kontroliuoti ligą. Gliukozės matavimo prietaisai dažnai dalinami už dyką, o insulinas kompensuojamas. Kam man ką nors keisti, jei nesunkiai ligą galiu kontroliuoti vaistais?"

http://www.sveikata.org/antrojo-tipo-cukrinis-diabetas/
 

Лю Хуншен: "Здоровье - за пять минут!!!


Лю ХУНШЕН - врач, одиннадцать лет отслуживший в Китайской народной армии и дослужившийся до звания старшего лейтенанта. Секреты китайской медицины узнал от своей бабушки, долго обучавшей внука тайнам иглоукалывания и мануальной терапии. После армии работал мануальным терапевтом в больнице города Линьйина, где пользовался большой популярностью у пациентов. В 1993-м с несколькими коллегами был приглашен на работу в Россию, где и остался после окончания контракта, потому что женился на русской девушке.

Kaip greitai nuimti nuovargį ir t. t. 



Daktaras Ly sako, kad gimnastika pakeis Jums dešimtis daktarų. 
Pagal daktarą - reikia sekti savo sveikatą, Kinijoje yra tokia patarlė - sveikata suteikia žmogui pusė laimės. Reikia skirti dėmesį prevencijai sveikatos - t. y. - užbėgti bet kokioms ligoms už akių.
     Ly yra vedęs rusę moterį. Jis sako, kad Rusija tai ne Kinija ir čia niekas rytais neužsiiminėja parkuose cigun'u, bet nors kiekvieną rytą mankįtą būtina daryti. 


Pagarbiai-  Virginija Luko

2012 m. birželio 15 d., penktadienis

2012 m. birželio 12 d., antradienis

M. Norbekovas išgydė daugiau nei du milijonus žmonių

Mizakarimas Norbekovas paprastais metodais išgydė tūkstančius žmonių.

Jo knyga http://joga.365.lt/knygos/Kvailio-patirtis-arba-kelias-i-praregejima_Kaip-atsikratyti-akiniu_Mirzakarimas-Norbekovas
(šią knygą galima už dyka parsisiųsti, tik ji rusų kalba)

knygos lietuvių kalba:
http://www.norbekov.lt/knygos.html
knygos rusų kalba:
http://www.norbekov.lt/knygos-rus-kalba.html


http://fro196.narod.ru/health/norbekov/content.htm


http://www.youtube.com/watch?v=nrrRGYd0PAQ&feature=related
randų gydymas


kaip vyksta sveikimo procesas:
http://www.youtube.com/watch?v=XlHdXR3EuSc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ywo3OIdz_LU&NR=1&feature=endscreen

http://www.youtube.com/watch?v=ueP157AfXF4&feature=endscreen&NR=1
pratimai


kitas nuorodas susirasite, verta pažiūrėti.
ir knygą apie tuos akinius(išties ten apie viską)verta paskaityti.


o čia kaip pagerinti organų veiklą
https://www.youtube.com/watch?v=hnVpkEuIdbo

 dešimt kartų iššaukti labai gerą būseną, geros savijautos , užmegzti ryšį su negaluojančiu organu ir galvoti tik apie tai, kad tas organas sveikas .Po to sakyti sau,: aš priprantu čia ir dabar jaustis nuostabiai gerai, aš priimu sveikatą čia ir dabar ir pan. Gelsvai Balta šviesa visame kūne , teisingai visi organai dirba visame organizme. Po dešimties kartų grįžti į ramybės būseną, padėkoti sau, kad tai dariau, ir vėl dešimt kartų nuostabi būsena ir galvoti, koks nuostabus organo darbas, ir vėl ramybės būsena, ir dar kartą trečią malonios būsenos iššaukimas dešimt kartų ir ramybės būsena po to. Ramybės būsenoje užsifiksuoja noras, ir pakitimai į gerąją pusę. Po 40 dienų išsivysto naujas refleksas - organas ima dirbti liuksiškai. Taip kaip reikia. Tarp galvos smegenų neuronų atsiranda nauji įpročio keliai - gerai dirbti organui ir dar džiaugtis visam kūnui ir t.t. čia dėl visko :).


o čia mankšta irgi kaip išsiugdyti gerus charakterio bruožus ir atsikratyti blogų charakterio bruožų ir ne tik :)

https://www.youtube.com/watch?v=Tzma6OffUpk












2012 m. birželio 10 d., sekmadienis

Mergina Nataša Beketeova prisiminė savo praėjusius gyvenimus

http://darislav.com/chelovek/209-2008-11-28-14-05-50.html?showall=1

Nataša užsiminė, kad moteris turi žymiai daugiau ir gilesnių pojūčių, nei vyras, nes ji gali prisiminti tai iš savo buvusių gyvenimų.
Mergina gali kalbėti apie 120 kalbų .

2012 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Blogio egzistavimo mūsų gyvenime pašalinimo galimybės

Nors aš įtariai žiūriu į visokius čanelingus, čia, skaitant šį straipsnį pajutau patvirtinantį sielos virpesį, savojo Aš pritarimą.
http://atsibudimas.ucoz.com/news/pirmapradziu_kureju_pranesimas_pakylejimas_ir_dnr_per_sela_reicela/2012-06-06-348

Mikrobiologas biologijos mokslų daktaras Bruce Lipton savo knygoje "Tikėjimo biologija" buvo užsiminęs apie tai, kad mes visi ir visa yra tik viena sąmonės energija, kuri (čia savo žodžiais sutrumpinsiu mokslininko pastebėjimus) "įlindusi" į kiekvieno žmogaus, gyvūno, augalo ar net daikto kūną tikrina save, kaupia apie save patirtį. Tai tik tiek. Begalinis reinkarnacijų kiekis, ypač tokioje planetoje kaip mūsų Žemė Kur yra maždaug50 % gėrio ir 50% blogio, yra sielų kalėjimas, bet tik žmogus, stengdamasis save išvaduoti iš tokios gyvenimo ratų situacijos, gali čia daugiau nebegrįžti. Tai galima padaryti pozityviu mąstymu, teigiamu teisingu elgesiu ir gerais darbais.
Žmogus yra gėrio kūrėjas, šviesos nešėjas, jam tereikia tai prisiminti, - stengiantis save keisti begalinio gėrio link - visa tai ateina.
Apie vienintelę protingąją Begalinio Gėrio Sąmonės energiją pasakoja ir moteris, patyrusi insultą, - tai kaip dar vienas neginčytinas įrodymas, kad tai yra (tai Jill Bolte Taylor, jau tą info buvau įdėjusi šiame blog'e anksčiau http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8324481344748426669#editor/target=post;postID=3768257333121074440). Apie tai ir šneka David Icke, kad viskas yra begalinė protinga sąmonė, energija.